-

-
ε τι να κάνουμε , αφού σταμάτησε η BMW να βγάζει όμορφα αυτοκίνητα πήρε έναν Vagέλη και τον βάφτισε μπέμπα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πλην του αυτοκόλλητου δεν το βρίσκω καγκούρικο. Μια χαρά είναι.κατάλαβες τι αμάξι ειναι;
-
Προφυλακτήρας, καπό, μάσκα και φανάρια εργοστασιακά δε ήταν?
-
ανάλογα σε ποιο μοντέλο ειναι φορεμένα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:

Επικό τρολάρισμα στο VAG
Κάποιοι στην Audi θα έχουν αυτοκτονήσει. -

-
Δεν τον λεω Αυστραλό, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το βάλω και μιας κ δεν είναι ούτε καρσποτινγκ ούτε σπάνιο, το βάζω εδώ να πείτε την άποψη σάς:

Αν και δεν είναι φαν των ματ πρωσοπικα μου άρεσε η συγκεκριμένη αλλαγή
Sent from my finger's to your eye's!
-
Eγώ γιατί το βλέπω για γνήσιο opc
-
Γνήσιο είναι
Sent from my finger's to your eye's!
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
οκ μπορει, αλλά γενικα το opc δεν θα επρεπε να μπαινει σε corsa, διότι : Corsa: μικρο, οικονομικο αυτοκινητο πολης οχι για επιδοσεις .Η κακγουρια λοιπον ξεκινα από την οπελ. Ο αγαπητος μας καραβλαχος γκαγκουρας το πρωχωρησε λιγακι....
Άρα ούτε ibiza fr/cupra, polo GTi, fiesta ST, Clio RS, Punto Evo Abarth κτλ;
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Wannabe(γερμανοσοβαρος) Γκακγουρας ...... εχει παραγινει το κακο με τα ντεμεκ OPC
Παρτο αποφαση corsaκια, δεν εχεις αμαξι επιδοσεων.κόβει το μάτι σου, δεν λέω... ...OPC είναι.
οκ μπορει, αλλά γενικα το opc δεν θα επρεπε να μπαινει σε corsa, διότι : Corsa: μικρο, οικονομικο αυτοκινητο πολης οχι για επιδοσεις .Η κακγουρια λοιπον ξεκινα από την οπελ. Ο αγαπητος μας καραβλαχος γκαγκουρας το πρωχωρησε λιγακι....
Φταίει αυτός που η Opel βγάζει το Corsa, OPC? Kαι που ξέρεις εσύ αν δεν φορά ρυθμιζόμενη ανάρτηση; Γενικώς βγάζεις τρελή κακία.
Sent from my U8800+ using Tapatalk 2
-
-
Μπα... Ιδέα σου είναι...
-
200 αλογα σε πυραλαυκια ξαφνικα γινανε ευκολοδηγητα
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
200 αλογα σε πυραλαυκια ξαφνικα γινανε ευκολοδηγητα
Οταν ειναι στα νορμαλ 70 αλογα τους ειναι ευκολοδηγητα. Οταν γινονται 200 ειναι αχρηστα και οχι ασφαλη.
Τα έγραψες ανάποδα.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Γνήσιο είναιΌχι μόνο είναι γνήσιο, είναι και το Nurburgring edition, περιορισμένης παραγωγής και πολύ σπάνιο. Απλά ο τύπος του φόρεσε και ένα -άθλιο κατ'εμέ- ματ vinyl.
Διεγράφη προσωπική αιχμή προς άλλο χρήστη -δε χρειαζόταν αυτό αγαπητέ [Mod]
-
Να βάλω κι εγώ το δικό μου; Daylight LEDs σε Alfa 156... Θαυμάστε υλοποίηση

-
H προσέγγιση σου είναι άκυρη διότι σε αυτό το τοπικό δεν εξετάζουμε το αν είναι σωστό που κατασκευαστές δημιουργούν μικρές ''πολεμικές'' μηχανές, και αν θελεις στην αυτοκίνηση είναι όλα θεμιτά όσο ακραία να φαντάζουν σε κάποιους.
Με την ίδια λογική μοτοσυκλέτες με 170+ άλογα τροχό δε θα πρεπε να παράγονται!
Γενικά όμως αυτή είναι μια άλλη συζήτηση! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Να βάλω κι εγώ το δικό μου; Daylight LEDs σε Alfa 156... Θαυμάστε υλοποίηση

Α εσύ έχς ξεφύγ! το φινίρισμα σου είναι τέτοιο που θα το ζήλευε και ο κατασκευαστής!
Australia Uber Alles!!!!! [#5]