-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
εστω οτι συμφωνω με αυτο που λες! χαμενος ειμαι ουτως η αλλως φιλε! θα μεινω στην ιστορια τουλαχιστον!Εισαι νεος ρε φιλε,εχεις ολη την ζωη μπροστα σου,αν υπαρχει καποιος που δεν ειναι χαμενος αυτος εισαι εσυ.
Μην νομιζεις οτι οι γενιες πριν απο σενα ειχαμε ολοι δουλειες να μας περιμενουν,παπαρια βρηκαμε,απλως η δικη σου γενια εχει παραπανω λογους να κοιταζει στο εξωτερικο.
Τις διαδηλωσεις τις διοργανωνουν κατι τυποι που παιρνουν τελικα 3 συνταξεις χωρις να εργαστουν ποτε τους και κολλανε απο διπλα και οι μπαχαλακηδες,εσεις οι υπολοιποι ειστε το αλλοθι. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ απ την άλλη φίλε μου θα σου δώσω άλλη μια συμβουλή.
Διάβασε για να μην είσαι ημιμαθής όπως ο αποπάνω που ποστάρει και φωτογραφιούλεςΗ τυφλή βία προφανώς και είναι παθογένεια, όσο παθογένεια είναι και το 'καταδικάζω την βία απ όπου κι αν προέρχεται'
σωστο αυτο! πρεπει να διαβασω παρα πολυ ακομη, για να μπορω μα πω πως εχω μια καποια πολιτικη αποψη, αυτο το ξερω! δεν γνωριζω ουτε οικονομια, ουτε πολιτικη, ουτε ιστορια!
γνωριζω ομως πως δεν ειναι κατασταση αυτη! επισης γνωριζω πως πρεπει να αλλαξουν οι συνειδησεις των ανθρωπων γυρω μου, και αυτο πιστευω πως θα γινει μονο εαν χασουμε τα παντα! και για να χασουμε τα παντα πρεπει να μην ψηφισουμε αλλο μνημονιο! αυτο επιιδιωκω, ετσι θα γινουμε ανθρωποι, φτωχοι μεν , ανθρωποι δε! δεν αντεχεται τοση απληστια! -
Διάβασε για να μην είσαι ημιμαθής όπως ο αποπάνω που ποστάρει και φωτογραφιούλεςΗ τυφλή βία προφανώς και είναι παθογένεια, όσο παθογένεια είναι και το 'καταδικάζω την βία απ όπου κι αν προέρχεται'
σωστο αυτο! πρεπει να διαβασω παρα πολυ ακομη, για να μπορω μα πω πως εχω μια καποια πολιτικη αποψη, αυτο το ξερω! δεν γνωριζω ουτε οικονομια, ουτε πολιτικη, ουτε ιστορια!
γνωριζω ομως πως δεν ειναι κατασταση αυτη! επισης γνωριζω πως πρεπει να αλλαξουν οι συνειδησεις των ανθρωπων γυρω μου, και αυτο πιστευω πως θα γινει μονο εαν χασουμε τα παντα! και για να χασουμε τα παντα πρεπει να μην ψηφισουμε αλλο μνημονιο! αυτο επιιδιωκω, ετσι θα γινουμε ανθρωποι, φτωχοι μεν , ανθρωποι δε! δεν αντεχεται τοση απληστια! -

-
Για πες μας εσυ ρε διαβασμενε..... Για πες μας για Ιστορια.....
-
σωστο αυτο! πρεπει να διαβασω παρα πολυ ακομη, για να μπορω μα πω πως εχω μια καποια πολιτικη αποψη, αυτο το ξερω! **δεν γνωριζω ουτε οικονομια, ουτε πολιτικη, ουτε ιστορια! **
γνωριζω ομως πως δεν ειναι κατασταση αυτη! επισης γνωριζω πως πρεπει να αλλαξουν οι συνειδησεις των ανθρωπων γυρω μου, και αυτο πιστευω πως θα γινει μονο εαν χασουμε τα παντα! και για να χασουμε τα παντα πρεπει να μην ψηφισουμε αλλο μνημονιο! αυτο επιιδιωκω, ετσι θα γινουμε ανθρωποι, φτωχοι μεν , ανθρωποι δε! δεν αντεχεται τοση απληστια!Έχοντας περάσει σε 'πολυ αξιολογο πανεπιστημιο, απο τα πρωτα που σου ερχονται στο μυαλο', δεν γνωρίζεις πολιτική, ιστορία, οικονομία;
ΟΚ, θα σου δώσω ένα πρώτο, απλό μάθημα πολιτικής, οικονομίας και ιστορίας (δωρεάν παιδεία κι έτσι):
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΠΙΠΑ.
Το να σπας όμως περιουσίες άλλων, σου στερεί και κάποια ελάχιστα δικαιώματά σου, αυτά της ελευθερίας και της ζωής/περιουσίας.
-
**σωστο αυτο! πρεπει να διαβασω παρα πολυ ακομη, για να μπορω μα πω πως εχω μια καποια πολιτικη αποψη, αυτο το ξερω! δεν γνωριζω ουτε οικονομια, ουτε πολιτικη, ουτε ιστορια! **
γνωριζω ομως πως δεν ειναι κατασταση αυτη! επισης γνωριζω πως πρεπει να αλλαξουν οι συνειδησεις των ανθρωπων γυρω μου, και αυτο πιστευω πως θα γινει μονο εαν χασουμε τα παντα! και για να χασουμε τα παντα πρεπει να μην ψηφισουμε αλλο μνημονιο! αυτο επιιδιωκω, ετσι θα γινουμε ανθρωποι, φτωχοι μεν , ανθρωποι δε! δεν αντεχεται τοση απληστια!Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της Ελλάδας...τα παιδιά της τελειώνουν το σχολείο συνεχίζουν σε πρωτοκλασάτα ελληνικά πανεπιστήμια και στην ουσία δεν ξέρουν τίποτα, παραμένουν πρόβατα στην βορά των επιτήδειων, πολιτικών και μη, ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος
εδιτ:με πρόλαβε ο manosk
-
δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου, αν ασχολούμουνα με κόντρες, καγκουριλίκια, tfrc, και αγώνες με χορηγούς σίγουρα θα τα είχαμε πει.
Σίγουρα όμως δεν θα ασχοληθώ να χαλάσω το πληκτρολόγιό μου με κάποιον ο οποίος υιοθετεί ότι μπούρδα γράφεται απ τα
λινκςΟ χρήστης Hannibal έγραψε:
Για τον σύντροφο Γλέζο με πρόλαβε ο infinity νομίζω. Τα μισά μόνο να κρατήσουμε από αυτά που έγραφε το link ή και να ψάξουμε και αλλού κάτι αντίστοιχο θα βρεθεί.
το μόνο που ας πούμε με ενδιαφέρει είναι ο φίλος από πάνω να μπει στον κόπο να διαβάσει.
Σε σχέση με αυτά που γράφτηκαν νωρίτερα για το τί κλίμα επικρατούσε στην πορεία, άλλη μια μαρτυρία.
http://molisxypnisa.wordpress.com/2012/02/13/166/
@μανοσκυ: δεν νομίζω ότι ο φίλος από πάνω έσπασε ή λεηλάτησε, νταξ, καταλαβαίνω ότι σε πιάνει το μικροαστικό/νουθεσιακό σου, αλλού έχει θέμα
-
δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου, αν ασχολούμουνα με κόντρες, καγκουριλίκια, tfrc, και αγώνες με χορηγούς σίγουρα θα τα είχαμε πει.Σίγουρα όμως δεν θα ασχοληθώ να χαλάσω το πληκτρολόγιό μου με κάποιον ο οποίος υιοθετεί ότι μπούρδα γράφεται απ τα
λινκςΓια τον σύντροφο Γλέζο με πρόλαβε ο infinity νομίζω. Τα μισά μόνο να κρατήσουμε από αυτά που έγραφε το link ή και να ψάξουμε και αλλού κάτι αντίστοιχο θα βρεθεί.
το μόνο που ας πούμε με ενδιαφέρει είναι ο φίλος από πάνω να μπει στον κόπο να διαβάσει.
Σε σχέση με αυτά που γράφτηκαν νωρίτερα για το τί κλίμα επικρατούσε στην πορεία, άλλη μια μαρτυρία.
http://molisxypnisa.wordpress.com/2012/02/13/166/
@μανοσκυ: δεν νομίζω ότι ο φίλος από πάνω έσπασε ή λεηλάτησε, νταξ, καταλαβαίνω ότι σε πιάνει το μικροαστικό/νουθεσιακό σου, αλλού έχει θέμα
Μα βλεπεις ποσο γελιος μπορει να γινει καποιος? τι σχεση εχουν οι αγωνες, οι σπονοσορες, το TFRC, κλπ κλπ με την συζητηση που κανουμε. Στο quote που εβαλες, λεω οτι αν κρατησουμε τα μισα η αν ψαξουμε και στο νετ οχι μονο απο συγκεκριμενα ιστιολογια ο καθενας μπορει να σχηματισει μια γνωμη. Οχι 100% αλλα μπορει.... Αν δεις στο σεντονι λεω οτι μας δουλευουνε και οι μεν και οι δε.... Και μας εχουνε κανει προβατα/ μαϊντανους και μας ταϊζουνε οτι αυτοι θελουμε και αρχισουζουμε τα παπαγαλισματα.... Αλλα βεβαια η σκεψη σου αυτη ειναι θολη δεν ξερω απο τι αλλα σιγουρη ειναι θολη οταν μου λες για αγωνες, καγκουριλικια, κλπ κλπ κλπ οταν δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο....
Βεβαια ολη αυτη η θολη κριση μπορει να ειναι και απο τα ληγμενα που μπορει να καπνιζεις εκει στο Amsterdam. Βλεπεις μπορω και εγω να αρχισω να πεταω λασπη, να σε προσβαλω προσωπικα, να σε μειωνω γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να σου απαντησω και να δειχνω στους συνομιλητες μου οτι στην ειπα, οπως κανεις και εσυ..... Αλλα μεχρι στιγμης δεν ειχα ριξει το επιπεδο μου. Σε ολα μου τα ποστ μιλαγα στον πλυθιντικο, βαζοντας και εμενα μεσα. Αλλα δεν πειραζει..... ΕΙΠΑΜΕ.... Του Ελληνα παντα του φταιει ο διπλανος του και ποτε ο ιδιος του ο εαυτος..... Και φυσικα ευχομαστε να ψωφησει και η κατσικα του γειτωνα αφου εμεις δεν εχουμε κατσικα σαν αυτον, γιατι να εχει αυτος.... Αντε ρε.... Και στην επομενη πορεια να σπασουν και αλλα καταστηματα γιατι και τι εγινε μωρε... Εχουν ασφαλεια.... Να πεσει και καμμια σφαιρα να εχουμε θυματα.... Να αρχισουμε να αλληλοσκωτονομαστε γιατι? Γιατι ο διπλανος μας φταιει που εμεις τα καναμε σκατα στην ζωη μας, γιατι ο διπλανος μας εχει διαφορετικες πεποιθησεις, γιατι ο διπλανος μας φατει που πηραμε διακοποδανειο, γιατι ο διπλανος μας εχει δουλεια και εμεις οχι γιατι γιατι γιατι.... Και οταν θα εχουμε αλληλοσκοτωθει θα ειναι πιο ευκολο το εργο ολων αυτων που εχουν βαλει χερι στην χωρα μας.... -
δεν έχουμε ληγμένα, τα καταναλώνουμε φρέσκα εδώ
ΑΝ βρεις ΕΝΑ ποστ μου που λεω καλά καναν και κάψαν τα καταστήματα σε κερνάω φρικαντέλ. Εχω πολλάκις τοποθετηθεί και στο θέμα της βίας και στο θέμα των καταστροφών.
Κατά τα λοιπά, τρικυμία εν κρανίω -
δεν έχουμε ληγμένα, τα καταναλώνουμε φρέσκα εδώΑΝ βρεις ΕΝΑ ποστ μου που λεω καλά καναν και κάψαν τα καταστήματα σε κερνάω φρικαντέλ. Εχω πολλάκις τοποθετηθεί και στο θέμα της βίας και στο θέμα των καταστροφών.
Κατά τα λοιπά, τρικυμία εν κρανίωΟτι να ειναι..... Σου λεω οτι εισαι υπερ της βιας? Παλι αυτο καταλαβαινεις? Τι σκατα? Να αρχισω να στα γραφω στα Αγγλικα η στα Ολλανδικα μπας και καταλαβεις?
-
μα είμαι υπέρ της βίας
Ποιοι θα μας οδηγησουν? Καποιοι τυποι στυλ Γλεζου οπου η ιστορια του και η πορεια του μπαζει απο παντου, που την χρησημοποιει για να ακουγεται σαν εθνοπατερας, οπου την προτασει μπροστα μαζι με την ηληκια του οταν παει και βριζει η σπρωχνει αστυνομικους. Και οταν οι δευτεροι κανουν την δουλεια τους (λες και δεν το περιμενει οτι αυτο θα γινει) μετα ενω υποτιθεται οτι παιθενει δεν μπορει να αναπνευσει βγαινει και δινει 5 λεπτη συνεντευξη στα καναλια.... Αληθεια ο Σαντας γιατι δεν κανει τετοια Καραγκιοζιλικια?
αυτό το ξαναποστάρω γιατί δεν χορταίνω να το διαβάσω, δείχνει και βαθειά ιστορική γνώση
-
μα είμαι υπέρ της βίαςΠοιοι θα μας οδηγησουν? Καποιοι τυποι στυλ Γλεζου οπου η ιστορια του και η πορεια του μπαζει απο παντου, που την χρησημοποιει για να ακουγεται σαν εθνοπατερας, οπου την προτασει μπροστα μαζι με την ηληκια του οταν παει και βριζει η σπρωχνει αστυνομικους. Και οταν οι δευτεροι κανουν την δουλεια τους (λες και δεν το περιμενει οτι αυτο θα γινει) μετα ενω υποτιθεται οτι παιθενει δεν μπορει να αναπνευσει βγαινει και δινει 5 λεπτη συνεντευξη στα καναλια.... Αληθεια ο Σαντας γιατι δεν κανει τετοια Καραγκιοζιλικια?
αυτό το ξαναποστάρω γιατί δεν χορταίνω να το διαβάσω, δείχνει και βαθειά ιστορική γνώση
Και εγω κατσε να σου ξαναποσταρω τι απαντησα σε αυτο....
Δεν μιλαω μονο για χθες.... Γενικοτερα μιλαω.... Δεν ειναι μονο τα επισοδεια τα προσφατα, του οκτοβριου, πριν το καλοκαιρι κλπ. Μιλαω γενικοτερα...... [b]Δεν ανακαλυφ8ηκαν προσφατα οι πορειες και τα επισοδεια. Δες ολο το νοημα του ποστ.[/b]
-
Anyway.... Επειδη εδω μεσα μερικοι ειστε μονο για να την λετε σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο εσας πειτε μονοι σας με αυτους που συμφωνουν μαζι σας.... Τα φορουμ ειναι μια μικρογραφια του κοσμου μας.... Οποτε συνεχιστε... Μην σας την χαλαμε εμεις οι ημιμαθεις που εχουμε διαφορετικη γνωμη απο εσας... Συνεχιστε...,
-
κάτι μας είπες τώρα, λες και έχω υποστηρίξει ότι τα επεισόδια στις πορειες είναι καινούργιο φρούτο
προσπαθώ να θυμηθώ αν είχες σολάρει και τότε με τον αλέξανδρο αλλά δεν μπορώ να αντέξω κι άλλον αχταρμά
-
κάτι μας είπες τώρα, λες και έχω υποστηρίξει ότι τα επεισόδια στις πορειες είναι καινούργιο φρούτοΚατσε πριν στο ζωγραφισω να δοκιμασω μια τελευταια φορα.....
Δεν λεω οτι υποστιριζεις οτι ειναι καινουριο φρουτο. ΛΕΩ:
Ο Σαντος μεχρι που πε8ανε ειχε κανει ποτε τα καραγκιοζιλικια που κανει ο Γλεζος επειδη ετσι του εχουν πει να κανει? Επειδη τον χρησημοποιουνε για την ιδιοτητα του ηρωα που εχει?
Αν εσυ/εσεις δεν μπορειτε να το καταλαβετε μετα απο τοσες επεξηγησεις τοτε μαλλον -
Εγώ τον Γλέζο θα τον είχα εκτελέσει μόνο για τα ψέματα και την αλλοίωση της ιστορίας.
-
Ο εν λόγω βγαίνει τις τελευταίες ημέρες στο έξτρα3 στην εκπομπή του διαβόητου Τράγκα. Υποστηρίζει ότι οι γερμαναράδες μας χρωστάνε διότι εκπολιτίσαμε την ευρώπη, αλλά δεν μας χωνεύουν διότι εξαιτίας μας έχασαν τον βου πόλεμο, αφού σπατάλησαν πολύ χρόνο και δυνάμεις για να μας καθυποτάξουν και μετά την έφαγαν από την ρώσσικη αρκούδα.
Νταξ' είναι κάποιας α ηλικίας και έχει καταντήσει λίγο μελό, αν μείωνε λίγο τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του θα προστάτευε καλύτερα την υστεροφημία του. -
Ε προφανως(για Γλεζο)...
Τωρα τι σχολιασμο θες ρε χανιμπαλ στα σεντονια ανυναρτησιες που γραφεις ? Να αρχισουμε τοξαναγραψιμο της ιστοριας ολου του 20ου αιωνα συμφωνα με τον Γεωργιαδη.. Αστο για αλλη φορα. Εδω μιλαμε για απεργιες διαμαρτυριες και τετοια -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ τον Γλέζο θα τον είχα εκτελέσει μόνο για τα ψέματα και την αλλοίωση της ιστορίας.και πως θα γινει αυτο;
αφου το ενα χερι ειναι στο πληκτρολογιο και το αλλο στο πετσ@κι..(συγχρονισμενη μ@λ@κι@)...
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)