-
-
-
-
Ειχες τετοια διαμαντια κ μας τα εκρυβες
-
3η Καμπάς!
2ο ποστ 2η φωτο kon5!
-
Τρεις γι αρχή. Η πρώτη μπαίνει γιατί απλά εντυπωσιάστηκα με το τι μπορεί να βγάλει μια dslr, εκεί που μια κονσούμερ θα βγαζε το μαύρο σκοτάδι. Αν είχα τρίποδο θα έβγαινε όντως καλή. (το ξέρω ότι ειναι κουνημένη )

Είναι η πρώτη επαφή με την dslr μου (την είχα παίξει του τρύφτυ στη νορβηγία ), οπότε θέλω παρατηρήσεις φουλ μπας και παίξω λίγη μπάλα.
nikon d5100 με 18-55vr
-
Στην πρώτη πλάκα πλάκα αν έκανες 2-3 λήψεις και έφτιαχνες μια πανοραμική θα ήταν πολύ δυνατή, φοβερός ουρανός
Η 3 μου αρέσει περισσότερο, θα δοκίμαζα λίγο με contrast και ίσως κανα περίεργο preset απο lightroom
@kon5: το μονοπάτι και η τελευταία για μένα, αλλά στην τελευταία θα έβαζα λίγο τον δρόμο στο πλάνο για να ανοίξει λίγο
-
@charmak
Η πρώτη είναι epic! Aπίστευτα καλό κάδρο και χρώματα.
Στην δεύτερη θα ήθελα όλο το fiatάκι μέσα
Για την τρίτη θα σε αναλάβει ο Kαμπάς.A και μεγειές!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
την είχα παίξει του τρύφτυ στη νορβηγία
τώρα εξηγούνται όλα..
καλές προσπάθειες doc
-
Πολυ και πολλες ωραιες φωτογραφιες!
Λατρεψα αυτη του morpheua! -
-
άψογη
-
Πολύ ωραίες Καμπά! Άντε πάρε καμιά μηχανή επιτέλους κι άσε τα phone!
Πολύ ωραίες kon5!!
charmak66 η πρώτη είναι super! Όπως λέει ο ντρίφτης +1! Φοβερό χρώμα και κατάλληλη ώρα για τη φωτογραφία πιστεύω!
g47 φοβερή!!! -
-
-
Ωραία πράματα, Νικόλα!
Όπως και η υπόγεια διάβαση του Μορφέα, πριν, και κάποιες απ' αυτές στα χιόνια.
-
-
Οντως στο περιγραμμα του ποδηλατου αριστερα εχει ενα θεματακι.
Η φωτο παντως βγηκε αυθορμητα, εχοντας τους φιλους μου και στα αριστερα και στα δεξια μου περπατησα πιο μπροστα τους και περιμενα να περασουν οριακα διπλα μου. -
kon5 ωραία πράγματα...
charmak η πρώτη είναι in-camera hdr? Πολύ καλή... καλοκλίκωτη και η d5100, είναι αστεράκι...
Καμπά, +1 στο Νίκο... πάρε καμια φωτ. μηχανή αν θέλεις να τραβάς τέτοιες κόντρες... αλλιώς ρίχτο στο καλλιτεχνικό...
Νίκο υπέροχο χρώμα και πολύ καθαρή ως συνήθως... θε έλεγα πως είναι δική σου χωρίς καν να δω το όνομα σου...
g47 δυνατή και χωρίς το blur...υγ: ευχαριστώ για τα σχόλια σας
ντρίφτη θα την προτιμούσες οριζόντια ή δεν σου κάθεται η ισορροπία...? -
Χάρη, για δοκίμασε να δώσεις κοντραστ στην δεύτερη (αυτη με το 500ρακι), πιστεύω ότι το έντονο κόκκινο που θα βγει, θα δώσει μια άλλη αίσθηση στην φωτογραφία.
Κατα τα αλλα άξιος
Σου έκανε καλα μαθήματα ο Παναγιώτης!
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...