-
Ποσειδώνος και Γρηγορίου Λαμπράκη, στην άνοδο http://maps.google.com/maps?q=37.860523 ... k&t=m&z=16
Ιδανικός χώρος να ανάψεις αλαρμ, και να φύγεις, ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ. Πριν 10 μέρες αυτά
-
Παρκάρισμα, τρακάρισμα, μεθυσμένος,....;
-
Απλώς Θεσσαλονικιός οδηγός που κρατησε την νοοτροπία του 'χωριού' του!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλώς Θεσσαλονικιός οδηγός που κρατησε την νοοτροπία του 'χωριού' του!Tρακάρισμα όχι, το αμάξι δεν είχε εξωτερικά κάποιο χτύπημα. Αν τον 'άφησε' οκ, αλλά και πάλι, πως το ανέβασε στη νησίδα, και γιατί δεν έβαλε τρίγωνο;
Μεθυσμένος, δεν ξέρω, ήταν 11 το βράδυ.. Ζώο κατα πάσα πιθανότητα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι ένα χτεσινό που ξέχασα...Fiat Stilo (2 τον αριθμό) με καλόγριες μέσα δοκίμασε να περάσει τρέχοντας μάλιστα διασταύρωση με κίνηση ενώ είχε STOP. Μάλιστα τρόμαξε η εμπρός μου γυναίκα οδηγός ενός i20 και κοκκάλωσε. Σε κόρνα μου γιατί είχαμε προτεραιότητα θυμίζω ξεκίνησε δειλά αλλά οι καλόγριες δεν μάσαγαν. Συνέχισαν ακάθεκτες γιατί μάλλον είχαν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα βλέποντας ότι η οδηγός του i20 δεν σταμάταγε. Ανοίγει το παράθυρο τους ρίχνει 2 φάσκελα και αυτές απλά έκαναν τον σταυρό τους.
Τρελό γέλιο...
Πάντως ισχύει το 'ο καθένας πλέον κάνει ότι να ναι'. Και το κακό είναι ότι δεν συνειδητοποιεί τι μαλακίες κάνει. Το καταλαβαίνεις από το βλέμμα του.
έχουν μέσο τον θεό ρε
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ζώο εγώ που έσφαξα φανάρι στην Καλαμαριά αφηρημένος καθώς μιλούσα με τον Markvag Που καθόταν στο πίσω κάθισμα ...Τελικά το forum μας κάνει ζώα.
-
ΖΩΟ ο πατριώτης στην Πύλη Τρικάλων που δολοφόνησε εν ψυχρώ stop τεραστίων διαστάσεων! Ευτυχώς, πηγαίναμε πολύ σιγά και γλυτώσαμε το κρας τεστ για λιγότερο από 1 δεύτερο!
-
Καποιο ΖΩΟΝ εκανε γραμμη στο audi και πιανει και τις δυο πορτες.....ΒΑΘΙΑ.......Απορω τι καταλαβαινουν τα βοδια!
-
Μήπως είχες κάνει και συ κάτι ζωώδες προηγουμένως; Όχι πως αυτό κάνει λιγότερο ζώο τον δράστη, απλώς μικρότερο.
-
Τιποτα απολυτως! Σημερα που περασα απο εκει το ειδα με μια γρατζουνια ΝΑ! Εχει να κουνηθει απο εκει πανω απο 4 μερες....
-
Είναι έξω από το σπίτι σου; Είναι κάπου που δεν ενοχλεί κανέναν; Είναι σε σημείο ράμπας αναπήρων; Έχεις στριμώξει την είσοδο γκαράζ και αναγκάζονται να κάνουν 15 μανούβρες; Βρίστηκες στο από κάτω στενό με τον γείτονα που έσφαξε το ΣΤΟΠ και του στόλισες όλο το σόι;
Στο λέω γιατί μου φαίνεται απίθανο να σου χάραξαν την πόρτα χωρίς να υπάρχει λόγος, έστω και αν είναι κουφός και δεν πάει το μυαλό σου. Εκτός αν το έκαναν μόνο και μόνο επειδή είναι Audi. Σε αυτή την περίπτωση, πάλι καλά να λες που δεν στο τούμπαραν (αστειάκι για το τουμπάρισμα του Α3 στα Εξάρχεια). -
Δε χρειαζεται να κανει κατι.. Υπαρχουν κομπλεξικοι και πουστρακια παμπολα εκει εξω. Οταν ο πατερας μου πηρε το υπαρχον αυτοκινητο του (μεταχειρισμενο 5ετιας τοτε) το πρωτο βραδυ γρατζουνισαν με μανια με κλειδι τον προφυλακτηρα. Το αμαξι δεν ηταν καν σε χωρο που να μπορει να γδαρθει σε ξεπαρκαρισμα..
-
Για α6 μιλαμε... και δεν ενοχλει κανεναν εκει που ειναι! Δεν ειναι ακριβως μπροστα στο σπιτι μου ειναι παραδιπλα! Καθε φορα εκει ειναι παρκαρισμενο...
-
Εμενα μου εριξαν διαβρωτικο οξυ πριν μερικες μερες σε καπο, φτερο, πορτα....και ημουν παρκαρισμενος κανονικα χωρις να ενοχλω κανενα (εκτος αν το στενο που παρκαρα θεωρηθηκε απο καποιον ιδιωτικο και του ετρωγα τη θεση). 350€ ζημια που διορθωνεται μονο με ολικο βαψιμο των παραπανω τμηματων
-
Υπαρχουν παρα πολλοι κομπλεξικοι....
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εμενα μου εριξαν διαβρωτικο οξυ πριν μερικες μερες σε καπο, φτερο, πορτα....και ημουν παρκαρισμενος κανονικα χωρις να ενοχλω κανενα (εκτος αν το στενο που παρκαρα θεωρηθηκε απο καποιον ιδιωτικο και του ετρωγα τη θεση). 350-400€ ζημια που διορθωνεται μονο με ολικο βαψιμο των παραπανω τμηματωνΑμάν ρε Βαγγέλη, είναι δυνατόν;
Προκαλεί το άστρο, ενώ με το Miata δε σε πείραζε κουνούπι. -
Λιγο οφ τοπικ! Ξερει κανενας αν οι αλοιφες για γρατζουνιες κανουν δουλεια?
-
αν είναι βαθιά όχι.
λύση : τοπικό βάψιμο σε κάποιο http://www.paintbull.gr/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι ένα χτεσινό που ξέχασα...Fiat Stilo (2 τον αριθμό) με καλόγριες μέσα δοκίμασε να περάσει τρέχοντας μάλιστα διασταύρωση με κίνηση ενώ είχε STOP. Μάλιστα τρόμαξε η εμπρός μου γυναίκα οδηγός ενός i20 και κοκκάλωσε. Σε κόρνα μου γιατί είχαμε προτεραιότητα θυμίζω ξεκίνησε δειλά αλλά οι καλόγριες δεν μάσαγαν. Συνέχισαν ακάθεκτες γιατί μάλλον είχαν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα βλέποντας ότι η οδηγός του i20 δεν σταμάταγε. Ανοίγει το παράθυρο τους ρίχνει 2 φάσκελα και αυτές απλά έκαναν τον σταυρό τους.
Τρελό γέλιο...
Πάντως ισχύει το 'ο καθένας πλέον κάνει ότι να ναι'. Και το κακό είναι ότι δεν συνειδητοποιεί τι μαλακίες κάνει. Το καταλαβαίνεις από το βλέμμα του.
Έχουν τον Θεό μαζί τους και δεν λογαριάζουν
-
Εσύ που να δεις πριν καμιά 10ετία που ήταν να πάμε στην αδερφή μου σε μία χριστιανική κατασκήνωση, που ρωτήσαμε έναν παπά που είναι και λέει ακολουθήστε με και το πήγαινε πάνω σε στροφηλίκια σε βουνά γ...ντας σε τέτοιο σημείο που να μην τον προλαβαίνουμε... Εκεί να δεις γέλιο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]