-
Κίμι μου,θά πάς σέ κάποια τράπεζα από αυτές,θά καταθέσεις τό ποσόν πού θέλεις,καί εκεί πού γράφουμε τό όνομα,θά γράψεις καί τό όνομά σου,καί 4τροχοί φόρουμ.
Απλά πράματα.Πάντως θά πρότεινα νά περιμένουμε πρώτα γιά μία απάντησή τους,καί ύστερα νά ξεκινήσουμε.
Σωστός; -
Σωστός! Θα περιμένω το πράσινο φως!!!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κίμι μου,θά πάς σέ κάποια τράπεζα από αυτές,θά καταθέσεις τό ποσόν πού θέλεις,καί εκεί πού γράφουμε τό όνομα,θά γράψεις καί τό όνομά σου,καί 4τροχοί φόρουμ.
Απλά πράματα.Το όνομά μας γιατί χρειάζεται; Πιστεύω πως αν βάλουμε μονάχα το 4Τ φόρουμ είμαστε μια χαρά. Το λέω επειδή ο χαρακτήρας αυτής της δωρεάς είναι συλλογικός και όχι ατομικός.
-
Τελούμε εν αναμονή εκκίνησης μόλις πάρεις απάντηση.
Παύλο κάνε ότι νομίζεις καλύτερο. Δεν νομίζω ότι η αναγραφή του ονόματος μας μειώνει τη συλλογική προσπάθεια. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απλά πράματα.Το όνομά μας γιατί χρειάζεται; Πιστεύω πως αν βάλουμε μονάχα το 4Τ φόρουμ είμαστε μια χαρά. Το λέω επειδή ο χαρακτήρας αυτής της δωρεάς είναι συλλογικός και όχι ατομικός.
Πέρυσι πού κάναμε τήν ίδια κίνηση μέ άλλο φόρουμ,η τράπεζα δέν είχε δεχτεί τό όνομα τού φόρουμ σάν καταθέτη,καί μάς είχε ζητήσει νά δώσουμε ονοματεπώνυμο καί νά συμπληρώσουμε τό όνομα τού φόρουμ.
-
Γίνετε καί έτσι.
Ελληνικά Ταχυδρομεία
Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων στέλνοντας ταχυπληρωμή ή ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Ξενίας 15, 115 27, ΑΘΗΝΑ)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πέρυσι πού κάναμε τήν ίδια κίνηση μέ άλλο φόρουμ,η τράπεζα δέν είχε δεχτεί τό όνομα τού φόρουμ σάν καταθέτη,καί μάς είχε ζητήσει νά δώσουμε ονοματεπώνυμο καί νά συμπληρώσουμε τό όνομα τού φόρουμ.
Οκ,πάω πάσο τότε.
-
Τελικά περιμένουμε απάντηση, άραγε, ή να πάμε από Δευτέρα στην τράπεζα;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Τελικά περιμένουμε απάντηση, άραγε, ή να πάμε από Δευτέρα στην τράπεζα;Περιμένουμε νά μας απαντήσουν Στέργιο (σωστά τό είπα; )
Τί Δευτέρα,τί Τρίτη. -
OK!
Και το Στέργιο, καλό είναι!
-
Απάντηση δέν μου στείλανε ακόμα,οπότε στέντ-μπάι μπόυς.
Λέτε νά τούς πάρω τηλέφωνο; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λέτε νά τούς πάρω τηλέφωνο;Αν δε σου απαντήσουν μέχρι αυριο τότε ναι...
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Λέτε νά τούς πάρω τηλέφωνο;Αν δε σου απαντήσουν μέχρι αυριο τότε ναι...
Ακόμα τίποτα; Μήπως να τους τηλεφωνούσες να δούμε που βαδίζουμε;
Τελούμε εν αναμονή φίλε μου. -
Δέν μου έχουνε απαντήσει ακόμα (άλλο πάλι καί ετούτο),οπότε αύριο τό πρωί,θά τούς τηλεφωνήσω.
-
Πήρα τηλέφωνο σήμερα (καμιά δεκαριά φορές),μετά κόπων καί βασάνων ΔΕΝ βρήκα κάποιον υπεύθυνο πάνω στίς δωρεές,τό e-mail μας ΔΕΝ τό διάβασε κανένας,οπότε ρωτώντας τήν τηλεφωνήτρια μού είπε τά εξής:
Βάζουμε χωρίς πρόβλημα τήν κατάθεσή μας στούς λογαριασμούς των,καί κατόπιν επικοινωνούμε ο καθένας μας ξεχωριστά μαζί τους (2102500500) καί τούς δίνουμε τά στοιχεία μας γιά νά μας στείλουν τήν απόδειξη στό σπίτι.
Τό νά μαζευτούν όλες μαζί οι αποδείξεις τού φόρουμ,ούτε λόγος,διότι αυτές τίς μέρες γίνεται χαμός από δωρεές.
Δηλαδή,απ'ότι κατάλαβα,δέν υπάρχει περίπτωση νά φανεί σάν κίνηση τού φόρουμ,αλλά σάν ατομικές καταθέσεις τού καθένα μας.
Εάν θέλουμε νά φανούμε κάπου σάν φόρουμ πρέπει νά κοιτάξουμε γιά αλλού.
Αν όμως αυτό δέν μάς ενδιαφέρει,καί απλά θέλουμε νά ενισχύσουμε τό έργο τους,τότε προχωράμε.
Ακούω γνώμες. -
Αχ Ανδρέα μου, τα είχε πεί ο γιατρός (πλατής) σε κάποια φάση και δεν τον άκουσε κανείς...όταν τους είχε προτείνει να βάλει το λογότυπο τους στο αγωνιστικό για διαφήμηση και του απάντησαν οτι δεν τους ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος χώρος...
αν τους έκοφτε να μαζέψουν χρήματα θα το έκαναν και με το παραπάνω λέω εγώ...
εγώ προτείνω την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που ήταν και η αρχική μου επιλογή.. -
Εγώ νοιώθω σαν να με φτήνουν έτσι! Ε όχι και να τους παρακαλάμε
για να τους δώσουμε λεφτα! Και γιατί να μας στείλουν απόδειξη? Επιχείρηση
είναι? Η δωρεά έχει πραγματικό νόημα και ουσία όταν δεν διαφημιζείς
τον εαυτό σου ότι έκανες δωρεά. Και όταν το δώσουμε όλοι μαζί
ως φορουμ τότε έχει νόημα. Μια ομάδα άγνωστων ανθρωπων με κάποια
κοινά ενδιαφέροντα. Όχι να καταλήξουμε σαν τους πολιτικούς/διάσημους/κοσμικούς!!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αχ Ανδρέα μου, τα είχε πεί ο γιατρός (πλατής) σε κάποια φάση και δεν τον άκουσε κανείς...όταν τους είχε προτείνει να βάλει το λογότυπο τους στο αγωνιστικό για διαφήμηση και του απάντησαν οτι δεν τους ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος χώρος...
αν τους έκοφτε να μαζέψουν χρήματα θα το έκαναν και με το παραπάνω λέω εγώ...
εγώ προτείνω την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που ήταν και η αρχική μου επιλογή..Συμφωνώ με τη Ρένα ως προς την 2η επιλογή. Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω επικοινωνία σε αυτούς που θα κάνω δωρεά που με χαρά θα αποδεκτούν. Άλλβστε με τέτοια αντιμετώπιση δεν ξέρω αν θα βάλω καν χρήματα για του γιατρούς. Έχουν πολλές δωρεές ήδη απ' ότι φαίνεται
-
Παιδιά,καί εμένα μέ στεναχώρησε η αντιμετώπισή τους,καί εγώ είχα προτείνει εξ'αρχής τήν ΕΟΔ,αλλά πρέπει νά τοποθετηθούν καί οι υπόλοιποι έτσι ώστε νά καταλήξουμε σέ κάποια κοινή συνισταμένη.
Θέλουν λοιπών αυτοί πού προτιμήσανε τούς Γιατρούς Χωρίς Σύνορα,νά αλλάξουν τήν προτίμησή τους;
Αν ναί,τό δηλώνουν εδώ καί πάμε γιά τήν ΕΟΔ.
Η νά ανοίξουμε άλλη μία ψηφοφορεία; -
Eγώ την αλλάζω ..... αμέσως
Φιλανθρωπική 4ΤForum