-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οποιος μάθει ποιος χειρίζεται αυτά τα θέματα στο υπουργείο ας βγάλει το όνομα του στον αέρα...δε μπορω να τον αναφερω καθαρα, αλλα το ονομα του αρχιζει απο Βεν και τελειωνει σε ιζελος
-
Μη λες βλακείες... αυτός δεν αποφασίζει για το +10% ούτε έχει δει excel στη ζωή του.
Τα υπουργεία λειτουργούν αλλιως.
Υπαρχει δομή στην μαλακία. -
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί τί γίνεται σε περίπτωση θανάτου του ιδιοκτήτη ;;;
Το αμάξι είναι παλιό και θα πάει για απόσυρση αλλά οι κληρονόμοι δεν προλαβαίνουν να κάνουν την αποδοχή κληρονομιάς μέσα στο έτος.Αν παραδώσουν τις πινακίδες του χρόνου θα πληρώσουν τα τέλη με το ανάλογο πρόστιμο ;;;
Yπάρχει άλλη λύση ;;;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας.... 60% πάνω σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν παραπονιέμαι... (από 3€ σε 5€....)60% αύξηση και γελάς , τι να σου πω εύγε σε θαυμάζω μπράβο σου και πάλι !!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας.... 60% πάνω σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν παραπονιέμαι... (από 3€ σε 5€....)
60% αύξηση και γελάς , τι να σου πω εύγε σε θαυμάζω μπράβο σου και πάλι !!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας.... 60% πάνω σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν παραπονιέμαι... (από 3€ σε 5€....)
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
-
-
-
μη παραξενευεστε, υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα που χαιρονται που θα δωσουν 900€
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη παραξενευεστε, υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα που χαιρονται που θα δωσουν 900€Είμαι ένας από αυτούς.
Χαίρομαι που έχω να δώσω τα 660 ευρώ να απολαμβάνω το αυτοκίνητό μου κάθε μέρα.
-
Και εγώ χαίρομαι που θα δώσεις 660
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και εγώ χαίρομαι που θα δώσω 660Φίξεντ.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και εγώ χαίρομαι που θα δώσω 660
Φίξεντ.
Πόσους κυλίνδρους είπαμε οτι εχεις;
(μλκ πασπαρτου ερώτηση! )
-
4, αλλα βγάζουν περισσότερα άλογα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
4, αλλα βγάζουν περισσότερα άλογαSent from my iPad 2 using Tapatalk
Παλιά στο Μεξικό...
-
6κύλινδρος: €/κύλινδρο : 110
4κύλινδρος: €/κύλινδρο : 165Είναι προφανές, πως μιλάμε για άλλη μια νίκη των πολυκύλινδρων κινητήρων ...
-
υβριδικό είναι... γελάω γιατί αν είχα πάρει το δίλιτρο πριν από 4 χρόνια θα έπρεπε να είχα πληρώσει 655€ παραπάνω...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
6κύλινδρος: €/κύλινδρο : 110
4κύλινδρος: €/κύλινδρο : 165Είναι προφανές, πως μιλάμε για άλλη μια νίκη των πολυκύλινδρων κινητήρων ...
Α να γεια σου!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
υβριδικό είναι... γελάω γιατί αν είχα πάρει το δίλιτρο πριν από 4 χρόνια θα έπρεπε να είχα πληρώσει 655€ παραπάνω...Βάλε για τα 4 χρόνια σύνολο πόσα παραπάνω θα έπρεπε να είχες πληρώσει, να μας κάνεις τα μούτρα κρέας!
Είμαι ένας από αυτούς.
Χαίρομαι που έχω να δώσω τα 660 ευρώ να απολαμβάνω το αυτοκίνητό μου κάθε μέρα.
Κακά τα ψέμματα, η ιδανική αντιμετώπιση είναι αυτή.
Τουλάχιστον γι αυτούς που καθορίζουν το πόσα θα μας φάνε, οι οποίοι αναμφίβολα συγχαίρουν ο ένας τον άλλο όταν ακούν η διαβάζουν τέτοιες φράσεις.
Καταλαβαίνω φυσικά τι λες, απλά προσωπικά ποτέ δε μου βγήκε αυτό το 'χαίρομαι'. Κάθε φορά σκεφτόμουν πόσα άλλα πράγματα θα μπορούσα να κάνω με τα χρήματα αυτά και πόσο δούλεψα για να τα βγάλω. Αν δεν είχα να τα δώσω, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα - θα έλεγα 'χαίρομαι που δεν έχω να τα δώσω, κι αντί των τελών θα πάρουν τα @@ μου'.
Τέλη κυκλοφορίας