-
Α για αυτό μην ανησυχείς, θα στείλω τον πατέρα μου που είναι συνταξιούχος και γουστάρει ουρά και 'πηγαδάκια'
-
η μάνα σου το ξέρει?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
η μάνα σου το ξέρει?Λογικά η μάνα ... θα χαίρεται που λείπει απο το σπίτι!!!
Δεν νομίζω να συμβαίνει μόνο στην δικιά μου!Κακά τα ψέμματα, μπαμπάς συνταξιούχος σημαίνει διευκόλυνση σε τραπεζες, εφορίες κλπ ΔΥ.
-
καταρχήν κλαίγεται εκ μέρους μου
-
Η εκκαθαριση ακομα να ερθει, το σηματακι ομως στην ωρα του...880ευρω για φετος
-
παντως τα τελευταια 3 περιπου χρονια πηγαινω σε κατι τραπεζες β κατηγοριας (γενικη-pro bank και τετοιες) και δεν παιζει ουρα ουτε για σκεψη.
-
Σήμερα ήρθαν τα 2 πρώτα ραβασάκια και σε μένα , εκ των οποίων το 1 είναι της Merc, για την οποία θα πάρουν του ..... Καράμπελα !!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α για αυτό μην ανησυχείς, θα στείλω τον πατέρα μου που είναι συνταξιούχος και γουστάρει ουρά και δημιουργεί 'πηγαδάκια'fixed
χωρίς να ξέρω την περίπτωση, πιστεύω πως κατά 90% έχω πέσει μέσα -
Ηρθαν τα τέλη, 660€ θα τα κλλήσω στη πορτα του ψυγείου για σουβενιρ
Επειδη καποιος ρωτησε παλαιοτερα, για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να εχεις πληρωμενα τα τέλη.
Δεν ζητανε αποδειξη, το βλεπουν κατευθείαν στο συστημα και... τα ζητανε επιτόπου -
Αμα δεν πληρώσεις τέλη και δεν καταθέσεις πινακίδες τι γίνεται; Και τελειώσει το όριο.
-
Αμα δεν πληρώσεις τέλη και δεν καταθέσεις πινακίδες τι γίνεται; Και τελειώσει το όριο.
-
Εγώ που δεν έχω σκοπό να μεταβιβάσω ποτέ το αυτοκίνητο ίσως να μπορούσα να μην πληρώσω ποτέ τέλη κυκλοφορίας. Κάποια στιγμή όμως, αν όχι τώρα που μιλάμε θα αρχίσουν να να τα περνάνε στο ΑΦΜ σου οπότε αργά η γρήγορα θα τα πληρώσεις μαζεμένα.
-
Και λογικά με πρόστιμο;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Η εκκαθαριση ακομα να ερθει, το σηματακι ομως στην ωρα του...880ευρω για φετος.Το ιδιο και σε εμενα.Αλλαζουν τα ποσα ομως ευτυχως.265 και 5 ευρω για ενα 1600 20ετιας και το CIVIC IMA αντιστοιχα.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ηρθαν τα τέλη, 660€ θα τα κλλήσω στη πορτα του ψυγείου για σουβενιρΕπειδη καποιος ρωτησε παλαιοτερα, για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να εχεις πληρωμενα τα τέλη.
Δεν ζητανε αποδειξη, το βλεπουν κατευθείαν στο συστημα και... τα ζητανε επιτόπουΔεν ισχύει αυτό....καταθέτω συχνά πινακίδες εδώ και χρόνια......Οταν πας να τις πάρεις εξετάζουν αν έχουν πληρωθεί ή όχι .Αν δεν πληρώθηκαν τα πληρώνεις και τις παίρνεις.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ηρθαν τα τέλη, 660€ θα τα κλλήσω στη πορτα του ψυγείου για σουβενιρΕπειδη καποιος ρωτησε παλαιοτερα, για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να εχεις πληρωμενα τα τέλη.
Δεν ζητανε αποδειξη, το βλεπουν κατευθείαν στο συστημα και... τα ζητανε επιτόπουΣτα 660 κολλησες? Μεχρι το 2014 θα πληρωνουμε και ειδικο τελος οι εχοντες 1929 κυβικα και πανω. Ξεκινα απο 250euro+660=χαιρετα μας τον πλατανο
-
παρεδωσε αυτος... για πλάκα το γράφει
-
Ο χρήστης mehari έγραψε:
Επειδη καποιος ρωτησε παλαιοτερα, για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να εχεις πληρωμενα τα τέλη.
Δεν ζητανε αποδειξη, το βλεπουν κατευθείαν στο συστημα και... τα ζητανε επιτόπουΣτα 660 κολλησες? Μεχρι το 2014 θα πληρωνουμε και ειδικο τελος οι εχοντες 1929 κυβικα και πανω. Ξεκινα απο 250euro+660=χαιρετα μας τον πλατανο
To 2014 δεν νομίζω πως ισχύει. Όσο το έψαξα, η έκτακτη εισφορά ίσχυσε για μία φορά. Στον προϋπολογισμό του 2012, δεν είδα να υπάρχει. Σε ό,τι με αφορά βέβαια, θα καταθέσω πινακίδες ούτως ή άλλως και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To 2014 δεν νομίζω πως ισχύει. Όσο το έψαξα, η έκτακτη εισφορά ίσχυσε για μία φορά. Στον προϋπολογισμό του 2012, δεν είδα να υπάρχει. Σε ό,τι με αφορά βέβαια, θα καταθέσω πινακίδες ούτως ή άλλως και βλέπουμε.
www.ethnosnews.com/t/τέλη-κυκλοφορίας/
Το γραφει καθαρα εδω για την ειδικη εισφορα εως το 2014 και ειναι το 5% του τεκμηριου του αυτοκινητου -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν ζητανε αποδειξη, το βλεπουν κατευθείαν στο συστημα και... τα ζητανε επιτόπουΔεν ισχύει αυτό....καταθέτω συχνά πινακίδες εδώ και χρόνια......Οταν πας να τις πάρεις εξετάζουν αν έχουν πληρωθεί ή όχι .Αν δεν πληρώθηκαν τα πληρώνεις και τις παίρνεις.
πηγε χθες στην εφορια ενας Αλβανος που δουλευει σε μενα και τον βοηθαω στα φορολογικα του και σε οτι εχει σχεση με την ελληνικη... χαρτουρα.
εχει ενα κορσα 1200 κ.εκ. και φετος πηρε ενα πιο μεγαλο.
Στο κορσα δεν πληρωσε τα τελη 2011 και με ρωησε τι να κανει που θελει να παραδωσει πινακιδες.
Του ειπα τι χαρτια θελει και για τα τελη 'θα δουμε'
Στην εφορια ειδαν οτι ειναι απληρωτα και τον εβαλαν να τα πληρωσει για να καταθεσει.
Ισως αυτο που λες να ισχυει για του χρονου.
Αν καταθεσεις πινακιδες μεσα στο 2011 αι τις παρεις το 2012 θα πληρωσεις τα τελη του 12.παρεδωσε αυτος... για πλάκα το γράφει
τις πηρα για λιγο, δεν μπορω να το κοψω αποτομα.
Αλλα τελη Δεκεμβρη θα τις ξαναπαρουν, τα δικαιολογητικα τα εχω ετοιμα
Τέλη κυκλοφορίας