-
Eπικά βρωμερό, επικά -
Φέτα κατσικίσια απ το χωριό από τσομπάνη
Ολα τα άλλα (όσο αναφορά τη φέτα) είναι ασβέστες.
Οι τενεκέδες το έτος πάνε αβέρταΔοκιμάστε επίσης φέτα αλευρωμένη τηγανισμένη
Επίσης κασέρια,κεφαλοτύρια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eπικά βρωμερό, επικάΤο βρισκουμε στην Ελλαδα αυτο ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φέτα κατσικίσια απ το χωριό από τσομπάνη
Ολα τα άλλα (όσο αναφορά τη φέτα) είναι ασβέστες.
Οι τενεκέδες το έτος πάνε αβέρταΔοκιμάστε επίσης φέτα αλευρωμένη τηγανισμένη
Επίσης κασέρια,κεφαλοτύρια
Επίσης πρέτζα (όχι πρέζα ) κεφαλλονίτικη.
-
@nikospappas
Δεν έχω ιδέα
Βρίσκεις όμως Camebert απαστερίωτο και Munster που το συναγωνίζονται σε βρώμα αλλά όχι και σε κρεμώδη υφή. Υπόψιν καταναλώστε το άμεσσα αν δεν θέλετε ένα ψυγείο που βρωμάει για μέρες -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φέτα κατσικίσια απ το χωριό από τσομπάνη
Ολα τα άλλα (όσο αναφορά τη φέτα) είναι ασβέστες.
Οι τενεκέδες το έτος πάνε αβέρταΔοκιμάστε επίσης φέτα αλευρωμένη τηγανισμένη
Επίσης κασέρια,κεφαλοτύρια
Επίσης πρέτζα (όχι πρέζα ) κεφαλλονίτικη.
Που τη βρίσκουμε?
-
Παρεπιπτόντως οι Έλληνες είναι πρώτη σε κατα κεφαλήν κατανάλωση τυριού στον κόσμο με 31kg και ακολουθούν οι Γάλλοι με 27 αν δεν κάνω λάθος.
Φέτα FTW -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@nikospappas
Δεν έχω ιδέα
Βρίσκεις όμως Camebert απαστερίωτο και Munster που το συναγωνίζονται σε βρώμα αλλά όχι και σε κρεμώδη υφή. Υπόψιν καταναλώστε το άμεσσα αν δεν θέλετε ένα ψυγείο που βρωμάει για μέρεςΘα πω στο κουνιαδο να μου στειλει απο τα Παρισια.
Αν βρωμαει τοσο πολυ , θα ειναι εξαιρετικο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φέτα κατσικίσια απ το χωριό από τσομπάνη
Ολα τα άλλα (όσο αναφορά τη φέτα) είναι ασβέστες.
Οι τενεκέδες το έτος πάνε αβέρταΔοκιμάστε επίσης φέτα αλευρωμένη τηγανισμένη
Επίσης κασέρια,κεφαλοτύρια
Επίσης πρέτζα (όχι πρέζα ) κεφαλλονίτικη.
Που τη βρίσκουμε?
Πολύ καλή ερώτηση.
Εγώ πάντως την κατέβαζα με τους κεσέδες στην Κεφαλονιά που έμενα, εδώ δεν την έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια μου.
Ουσιαστικά δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο τυρί. Είναι τρίμματα φέτας τα οποία τα ανακατεύουν με ελαιόλαδο και θυμάρι (και δε θυμάμαι με τι άλλο) και φτιάχνουν ένα μαλακό μείγμα. Είναι λίγο πικάντικη. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φέτα κατσικίσια απ το χωριό από τσομπάνη
Ολα τα άλλα (όσο αναφορά τη φέτα) είναι ασβέστες.
Οι τενεκέδες το έτος πάνε αβέρταΔοκιμάστε επίσης φέτα αλευρωμένη τηγανισμένη
Επίσης κασέρια,κεφαλοτύρια
Επίσης πρέτζα (όχι πρέζα ) κεφαλλονίτικη.
Που τη βρίσκουμε?
Πολύ καλή ερώτηση.
Εγώ πάντως την κατέβαζα με τους κεσέδες στην Κεφαλονιά που έμενα, εδώ δεν την έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια μου.
Ουσιαστικά δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο τυρί. Είναι τρίμματα φέτας τα οποία τα ανακατεύουν με ελαιόλαδο και θυμάρι (και δε θυμάμαι με τι άλλο) και φτιάχνουν ένα μαλακό μείγμα. Είναι λίγο πικάντικη.A κατάβα,πρέπει να είναι το 'δικό μας' γαλοτύρι
-
Δεν ειναι το ίδιο, μόνο στην Κεφαλονια το κανουν έτσι ακριβώς.
-
Φέτα ΧΩΤΟΣ κορυφαία...!!!
Επίσης Μετσοβέλα και Βλαχοτύρι.
-
Αν κ εχουμε δοκιμασει παρα πολλα τυρια κ συνηθως αλλαζουμε απο βδομαδα σε βδομαδα ,η ψητη φετα κατεχει ψηλη θεση στις προτιμησεις μας .
Ενα κεραμικο σκευος ειναι ιδανικο ,ελειψει αυτου κ ενα αλουμινοχαρτο κανει θαυμασια την δουλεια του -
Gorgonzola
-
κατσικίσιο τυρί,μπρι και φέτα Κεφαλληνίας βαρέλι τα αγαπημένα μου -
Σφέλα..
Τρελαινομαι για τυρι και τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο ροκφορ. -
γραβιερα ''ΡΟΖΗΣ''!εγγυηση!!
-
Στη Πατρα παντως ζητατε φετα 'Παντελη' οσοι αρεσκεστε σε σκληρη και σχετικα αλμυρη φετα που τριβει..
-
Παντελη...Φοβερη φετα!
Φανατικος!
2 λεπτα απτο σπιτι μου στη Πατρα...! -
μπρι με τρουφα, γκουντα παλαιωμενο, αππεντσελερ εξτρα, τομ σαβοιας
το κανουμε για βραδυνο συχνα, με διαφορα τυρια, κρασακι, αλλαντικα και ψωμι
τόπικ για connoisseurs τυριών