-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα θα σας πω εγω τωρα που η canonical θα βγαλει εκδοση ubuntu για τα κινηταΕίχε βγάλει παλιότερα αν δεν κάνω λάθος... Θα το ξαναβγάλουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως όλα τα σαρώνει το meego.Το δοκίμασες;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω μεχρι στιγμης απαντηση δεν εχω παρει
πως ενα κλειστο που λειτουργει σε συγκεκριμενο και μονο hardware μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα που λειτουργει σε ολες τις πλατφορμες?Το ανάποδο θα χρειαζόταν ερώτηση.
Το αυτό είναι το σύνηθες. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ προς το παρόν τα κατατάσσω έτσι τα λειτουργικά (προφανώς δεν εννοώ σε πωλήσεις)
- iOS
- Mango
- Crapdroid
με τι κριτηρια ειναι η καταταξη;
και ναι, η απαντηση που δεν ηρθε ποτε, λεει περισσοτερα απο την οποια υποτιθεμενη απαντηση
-
εχουν περασει απο τα χερια μου για κανα μηνα οι δυο γνωστες wp7 συσκευες των 199 ευρω με μανγκο.πολυ καλες αλλα οι περιορισμοι και τα κλειδωματα ειναι απιστευτα.δεν μπορεις να κανεις drag and drop τα αρχεια σου απο το pc, δεν εχεις καποιο σοβαρο προγραμμα στο gps,δεν υπαρχει flash player, ελληνικο μενου,160 χαρακτηρες στα μηνυματα κτλ. δεν ειναι δυνατον να προτεινει καποιος ενα κινητο με τοσες ελλειψεις σε σχεση με το σαφως πιο ολοκληρωμενο huawei ideos x5 pro.
-
Σε πείσμα των καιρών, έτσι για σπάσιμο, μέχρι να βρω δουλειά, θα με συνοδεύει αυτό. Του πεθερού μου. Το ανοίξαμε μετά από 9 χρόνια 'ακινησία'. Πήρε μπρος αγόγγυστα , 1η 2α, 3η 4η γραμμή στη μπαταρία, φουλ σημα dual band σε λέω, τέλος.
Και εννοείται το μονοφωνικό nokia tune για κληση και το αντίστοιχο χαρακτηριστικό μηνύματος. Όταν χτυπάει νομίζω οτι βρίσκομαι σε επεισόδιο των 2 ξένων.
-
Άλλαξέ το! Τι SAR έχει;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Άλλαξέ το! Τι SAR έχει;έχει λόγο σου λέει...
-
To Πρώτο κινητό στην οικογένεια, δουλέυει ακόμη και σήμερα..
Το sar δεν είναι απαραίτητα μεγαλύτερο από ενα σύγχρονο κινητό, αν δεις πολλά σύγχρονα έχουν πολύ υψηλά sar, το πρόβλημα είναι ότι δε μπορείς να το αποφύγεις (βλέπε bluetooth, handsfree) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ προς το παρόν τα κατατάσσω έτσι τα λειτουργικά (προφανώς δεν εννοώ σε πωλήσεις)
- iOS
- Mango
- Crapdroid
με τι κριτηρια ειναι η καταταξη;
και ναι, η απαντηση που δεν ηρθε ποτε, λεει περισσοτερα απο την οποια υποτιθεμενη απαντηση
get a life. Δεν είμαι 24/7 στο forum.
Χρηστικότητα, λειτουργικότητα, ταχύτητα (στις ναυ-αρχίδες ), ποικιλία εφαρμογών, ευχρηστία κλπ. ό,τι αξιολογεί δλδ ο μέσος χρήστης. -
καλυτερα να μην απαντουσες, εκτιθεσαι
-
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια!
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
εχουν περασει απο τα χερια μου για κανα μηνα οι δυο γνωστες wp7 συσκευες των 199 ευρω με μανγκο.πολυ καλες αλλα οι περιορισμοι και τα κλειδωματα ειναι απιστευτα.δεν μπορεις να κανεις drag and drop τα αρχεια σου απο το pc, δεν εχεις καποιο σοβαρο προγραμμα στο gps,δεν υπαρχει flash player, ελληνικο μενου,160 χαρακτηρες στα μηνυματα κτλ. δεν ειναι δυνατον να προτεινει καποιος ενα κινητο με τοσες ελλειψεις σε σχεση με το σαφως πιο ολοκληρωμενο huawei ideos x5 pro.Παρε galaxy Y
-
Σημερα επαιζα με ενα Lumia 800 (το φερανε μολις χτες) και πρεπει να πω οτι ειναι κινηταρα Τουλαχιστον για μενα οτι εχει δε χρειαζομαι τπτ παραπανω...Οποτε καποια στιγμη τις επομενες εβδομαδες θα γινει η κινηση μολις ερθει στον παροχο μου.
-
Επιτελους καποιος που ΔΟΚΙΜΑΣΕ windows mango και δε στεκεται σε χαζες ελλειψεις
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
εχουν περασει απο τα χερια μου για κανα μηνα οι δυο γνωστες wp7 συσκευες των 199 ευρω με μανγκο.πολυ καλες αλλα οι περιορισμοι και τα κλειδωματα ειναι απιστευτα.δεν μπορεις να κανεις drag and drop τα αρχεια σου απο το pc, δεν εχεις καποιο σοβαρο προγραμμα στο gps,δεν υπαρχει flash player, ελληνικο μενου,160 χαρακτηρες στα μηνυματα κτλ. δεν ειναι δυνατον να προτεινει καποιος ενα κινητο με τοσες ελλειψεις σε σχεση με το σαφως πιο ολοκληρωμενο huawei ideos x5 pro.
Παρε galaxy Y
Είσαι master των fail επιλογών
-
Eιρωνικα του το προτινω.Και παρτε το αποφαση το winmo δεν ειναι πια fail
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επιτελους καποιος που ΔΟΚΙΜΑΣΕ windows mango και δε στεκεται σε χαζες ελλειψειςΕχει μπει πολυ δυνατα η MS στο παιχνιδι. Ηδη εδω περα η Orange για οσους πανε και κανουν upgrade στο συμβολαιο τους για το Lumia κλπ δινουν free ενα x-box 360...Aλλα εμενα με κερδισε το Lumia δε ξερω μου εκανε το κλικ (το περιμενα αλλωστε) και εμφανισιακα και σαν λογισμικο κλπ. Απλα μου αρεσε περισσοτερο απο το iOS. Και θεωρω μελλοντικα θα το δουλεψουν ακομα περισσοτερο.
-
Bρισκω το x5 pro στα 187€ απο σκρουτζ. Παιζει φθηνοτερα απο αλλου ?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σημερα επαιζα με ενα Lumia 800 (το φερανε μολις χτες) και πρεπει να πω οτι ειναι κινηταρα Τουλαχιστον για μενα οτι εχει δε χρειαζομαι τπτ παραπανω...Οποτε καποια στιγμη τις επομενες εβδομαδες θα γινει η κινηση μολις ερθει στον παροχο μου.Μας περιγράψεις τι σου άρεσε και σε τι τιμη το δείχνουν. Εγω διάβασα ότι Έχει αρκετές ελληψεις σε σχέση με ανταγωνιστικά κινητά (όχι μπροστινό κάμερα, βίντεο κλπ)
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]