-
αν εισαι οκ μην ξοδευεσαι ασκοπα, περιμενε καλυτερα και φθηνοτερα πραγματα
-
Σωστος αλλα θα το χω στα υποψιν να πασαρω καπου το οπτιμους για -150 ευρω (Αγαπαμε πωλησεις σε φιλους )
-
Το Χ10 mini την ακουσε στερεοφωνικα (ΔΟΞΑΣΟΙ!) αλλα την χειροτερη χρονικα περιοδο.Ξαφνικα σταματησε να φορτιζει μεχρι που εκλεισε μια και καλη. Ομως αυτο το μηνα και τον επομενο εχω να σκασω ενα ταληρο σε υποχρεωσεις και δεν παιζει να σπρωξω λεφτα σε κινητο αλλα θελω ενα φθηνο android. Μου δινει ο κολλητος τσαμπαμαν μια αρχαιολογια HTC magic ''κρακαρισμενο'' λεει σε 2.2 αφου αυτος πηρε Desire HD ...
Ο φοβος μου ειναι, θα δουλευει αυτο το πραμα ή θα σερνεται το συμπαν και οποτε το χρειαζομαι θα σφυριζει κλεφτικα? Αν δεν,τι θα προτειναν οι γκουρου σαν φτηνη εναλλακτικη ΕΚΤΟΣ SE? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί ποιος θα σκάσει 600αρα...πάνω από 200 δεν ξαναδίνω σε κινητό, god bless china με τα όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους.
εγω παντως καποια στιγμη στο '12 θα παρω το νεο nexus (αν πεσει στα 300-something)
αν και θα το ηθελα καλυτερο στα σημεια δεν παυω να το θεωρω αρκετα ομορφο κινητο (αυτα που λετε δε μου αρεσουν εξισου) και το ειχα πει οτι αν ειναι να παρω κατι , αυτο θα ειναι κινητο της google
αλλα τα 600αρια δεν τα σκαω και δεν εχω καν μεγαλες επιδοτησεις , αρα θα περιμενω
Με προοπτική 2ετίας, για αυτό με ενδιαφέρει πολύ το κατασκευαστικό μέρος.
Πάντως είμαι 60/40 υπέρ του Μότο...ελπίζω σε κανά μήνα να είναι εδώ και τα 2 κινητά να τα πιάσω στα χέρια μου.Επιδοτήσεις? αρκίδια όλα από την τσέπη μου τα βάζω....με 40-50 ευρώ επιδότηση σώθηκες
-
απο το καλωδιο usb σε pc απευθειας φορτιζει? γιατι μαλλον θα σου εχει κλασει ο φορτιστης
-
Μπα το δοκιμασα οπως και με αλλους 2 φορτιστες αλλα τιποτα,το μπουρδελο τα φτυσε...Για επισκευη ουτε καν αξιζει να πατησω στο service πιστευω...
-
gb αν δε παιζει επιδοτηση τοτε χαζα λεφτα θα δωσεις.Γνωμη μου
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
gb αν δε παιζει επιδοτηση τοτε χαζα λεφτα θα δωσεις.Γνωμη μουΠέρσι έδωσα 4οο ντούγκα για το Desire, το βρήκα -100 ευρώ από το Γερμανό και το χτύπησα, αν κάνουν κάτι αντίστοιχο προς τις γιορτές των χριστουγέννων δε θα με χαλάσει καθόλου.
Χαζά λεφτά είναι όλα αλλά αν σου μπει το μικρόβιο... -
Χτύπα το Μοτορόλα να μας πεις και τι λέει.
-
Ας θυμηθούμε ένα παλιό αλλά καλό

-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
smart keyboard pro ή κάπως έτσι ή HTC IME, και τα 2 στο μάρκετ one way or another...Class 2 ή 4 είναι αρκετά, οι παραπάνω εκτός του ότι είναι υπερβολή, τελικά στα είδη μεταφορών που γίνονται στα κινητά εμφανίζονται πιο αργές.
Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Καταπληκτικό πληκτρολόγιο, πολύ καλύτερο από το swype ή το μαμά Samsung.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
gb αν δε παιζει επιδοτηση τοτε χαζα λεφτα θα δωσεις.Γνωμη μου
Πέρσι έδωσα 4οο ντούγκα για το Desire, το βρήκα -100 ευρώ από το Γερμανό και το χτύπησα, αν κάνουν κάτι αντίστοιχο προς τις γιορτές των χριστουγέννων δε θα με χαλάσει καθόλου.
Χαζά λεφτά είναι όλα αλλά αν σου μπει το μικρόβιο...Kαλα αυτο εννοειται κ εγω αλλαζω κινητο 2 φορες τον χρονο με συσκευες των 150-200 ευρω,δηλαδη το τρωω το 400αρι τον χρονο αρα αν το θες με προοπτικη διετιας δεν ειναι τρελα λεφτα τα 500.Απλα πονανε στο ντουκου
Εδω που τα λεμε τσιμπα το moto ειναι ομορφουλι και πραγματικα high end συσκευη -
Dashboard camera
https://market.android.com/details?id=c ... lated_apps
https://market.android.com/details?id=c ... dcam&hl=el
https://market.android.com/details?id=c ... lated_apps -
Είχε συζητηθεί πριν από λίγο καιρό ξανά. Πολύ καλό το Daily Roads.
Επίσης δεν ξέρω αν δοκιμασε καποιος το ionroad που είχα ποστάρει πριν από λίγες σελίδες. Είναι πλέον διαθέσιμο και στο market. Προσωπικά δεν δούλεψε σε εμένα, αλλά μάλλον χρειάζομαι απλά καλύτερο car mount...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Είχε συζητηθεί πριν από λίγο καιρό ξανά. Πολύ καλό το Daily Roads.Επίσης δεν ξέρω αν δοκιμασε καποιος το ionroad που είχα ποστάρει πριν από λίγες σελίδες. Είναι πλέον διαθέσιμο και στο market. Προσωπικά δεν δούλεψε σε εμένα, αλλά μάλλον χρειάζομαι απλά καλύτερο car mount...
Δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου
-
το geogoogle δεν ειναι καλυτερο?
-
ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
όντως τρομερό το x5 σε χαρακτηριστικά!ΑΛΛΑ:
- δεν το χει ο κοζμοτές και έπρεπε να φάω μια επιδότηση
- με έπιασαν οι τσιγκουνιές μου και έχω και διάφορα έξοδα αυτόν τον καιρό
- σκέφτηκα τελικά ότι είμαι ο μαλάκας που θέλει το κινητό να χωράει άνετα στην τσέπη του , οπότε καταλήξαμε στο ταπεινό
samsung galaxy y με gingerhead, 3άρα οθόνη και καλούτσικη μπαταρία
ο χρόνος θα δείξει
-
Ο πέλεκυς του corsair θα πέσει βαρύς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο πέλεκυς του corsair θα πέσει βαρύς.+1
Τα πειστήρια του εγκλήματος ακολουθούν:
Bar, 3G, Κάμερα: 2 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 240 x 320 pixels, 3.0 inches, TFT capacitive touchscreen, 256K colors, Bluetooth, Card Slot, USB, Ραδιόφωνο, Λειτουργικό Σύστημα: AndroidΝτροπή!
-
Το defy πόσο στο δίνανε ρε συ;
Υ.Γ. Η οργή του ψορσαίρ θα είναι τεράστια
Περι συσκευών Android...