-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νόμιζα ότι ορκιζόσουν για τα SP600
και συνεχιζω να ορκιζομαι!Αν οδηγησεις Χαρι με r1r (που δεν ειναι ''πολιτικο'' ελαστικο οπως csc3,pilot,etc και με χαμηλο treadwear))την επομενη θα πας να αλλαζεις αμορτισερ,να κανεις ευθυγραμμισεις γιατι κατι θα εχει το αυτοκινητο δεν μπορει!
απλα μιλαγα για τα 050α σε συγκριση με conti sc3,μιας και τα εχω δοκιμασει και τα 2 σε 235-45-17 και δεν ειχαν επαφη σε επιδοσεις. -
Το ασσυμετρο 050, δηλαδη, οτι καλυτερο σε πολιτικο ελαστικο, για κρατημα/επιδοσεις?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το ασσυμετρο 050, δηλαδη, οτι καλυτερο σε πολιτικο ελαστικο, για κρατημα/επιδοσεις?Είναι πράγματι πολύ καλό, θα συμφωνήσω και εγώ. Το 070 είναι ενα κλικ καλύτερο αλλά είναι και πιο ειδικό.
-
δεν υπάρχει ασσυμετρο 050.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν υπάρχει ασσυμετρο 050.Υπάρχει ασσύμετρο 050a...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Υπάρχει ασσύμετρο 050a...
ούτε.
εκτός κι αν εννοεις ασυμμετρα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το ασσυμετρο 050, δηλαδη, οτι καλυτερο σε πολιτικο ελαστικο, για κρατημα/επιδοσεις?
Είναι πράγματι πολύ καλό, θα συμφωνήσω και εγώ. Το 070 είναι ενα κλικ καλύτερο αλλά είναι και πιο ειδικό.
+1 και δεν εχει σχεδον καθολου διστασιολογιο
-
ούτε.
Fuck! μου την έφερες!
-
ούτε.
ούτε ασυμμετρα υπάρχει....
εκτός και αν εννοείς ασύμμετρα......
παίδες είστε λίγο υπερβολικοί.....!
αλλά δεν πειράζει!!!! life is too short anyway!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το ασσυμετρο 050, δηλαδη, οτι καλυτερο σε πολιτικο ελαστικο, για κρατημα/επιδοσεις?Για μενα μαζι με το sp600 ( αυτο εχει θεμα με διστασιολογιο) ειναι μακραν καλυτερα για επιδοσεις.
Ειναι θορυβωδες ομως(οχι επιπεδου σεμι,αλλα οχι αθορυβο σαν τα sc3/pzero/pilot sport) δεν βγαζει πολλα χλμ(δεν θα μπορουσε με 160 treadwear) και δειχνει να ''ξερενεται'' η γομα του γρηγορα.Στο νερο θελει προσοχη αρκετη.Στα + και το καλο διστασιολογιο που εχει. -
Tι εγινε μονο αυτο;;;;
UP!!!!!!!!!!!!!
-
edit...(διπλό post )
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είναι πράγματι πολύ καλό, θα συμφωνήσω και εγώ. Το 070 είναι ενα κλικ καλύτερο αλλά είναι και πιο ειδικό.
κάνετε πλάκα έτσι????
-
Περιμενουμε την 118.....
-
Άμα είναι να ποστάρεις ασταμάτητα, όση ώρα την περιμένεις...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άμα είναι να ποστάρεις ασταμάτητα, όση ώρα την περιμένεις...Και δεν ειναι και δικια μου.... Φαντασου να ηταν...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
κάνετε πλάκα έτσι????
Γιατι να κανουμε πλακα?
-
Προχθες εγιναν τα δοκιμαστικα για τον χθεσινο αγωνα στα Μεγαρα ... μιας και σημερα πηγα εγω στην πιστα για να δοκιμασω το νεο set up του αυτοκινητου, νομιζω οτι ηταν μια αρκετα καλη συγκιρια για να συγκρινουμε χρονους συμφωνα με την παρουσα κατασταση της πιστας.
Ο Κατσινας με 106 maxi εκανε 1:07.910
Ο Λεοντοπουλος με 106 S16 εκανε 1:09.444Τα παραπανω (φανταζομαι οπως ειναι λογικο) με full slicks και αρκετα ακριβες αναρτησεις-φρενα.
Το MR2 εκανε 1:07,8 με 183 αλογα, 985 κιλα, aftermarket τελειωμενα τακακια, semi slicks και κατι ταιβανεζικες K-Sport αναρτησεις που ειχε το αυτοκινητο οταν το πηρα. Μαλλον θα φταιει η συμμετοχικοτητα ... που να το εκανα και εγω 'group A'
Θα ανεβασω τηλεμετριες και το βιντεακι απ'τον καλυτερο γυρο αργοτερα, ηταν η πρωτη επαφη μου με το αυτοκινητο με το νεο μοτερ και η οδηγηση μου ειναι λιγο εως πολυ απαραδεκτη, θα δειτε και μονοι σας οτι πεφτει στο 7 χαμηλο για πλακα. Μην μου ξανα-προσβαλετε τα κεντρομηχανα γιατι θα θυμωσω.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Προχθες εγιναν τα δοκιμαστικα για τον χθεσινο αγωνα στα Μεγαρα ... μιας και σημερα πηγα εγω στην πιστα για να δοκιμασω το νεο set up του αυτοκινητου, νομιζω οτι ηταν μια αρκετα καλη συγκιρια για να συγκρινουμε χρονους συμφωνα με την παρουσα κατασταση της πιστας.Ο Κατσινας με 106 maxi εκανε 1:07.910
Ο Λεοντοπουλος με 106 S16 εκανε 1:09.444Τα παραπανω (φανταζομαι οπως ειναι λογικο) με full slicks και αρκετα ακριβες αναρτησεις-φρενα.
Το MR2 εκανε 1:07,8 με 183 αλογα, 985 κιλα, aftermarket τελειωμενα τακακια, semi slicks και κατι ταιβανεζικες K-Sport αναρτησεις που ειχε το αυτοκινητο οταν το πηρα. Μαλλον θα φταιει η συμμετοχικοτητα ... που να το εκανα και εγω 'group A'
Θα ανεβασω τηλεμετριες και το βιντεακι απ'τον καλυτερο γυρο αργοτερα, ηταν η πρωτη επαφη μου με το αυτοκινητο με το νεο μοτερ και η οδηγηση μου ειναι λιγο εως πολυ απαραδεκτη, θα δειτε και μονοι σας οτι πεφτει στο 7 χαμηλο για πλακα. Μην μου ξανα-προσβαλετε τα κεντρομηχανα γιατι θα θυμωσω.
Πολυ καλος χρονος! Αλλα υπαρχουν και κατι σιβικ στο 1,06
Σοβαρα τωρα ο χρονος σου ειναι πολυ καλος Καμπα!Με τι σεμι τον εκανες?Το δικο σου ειναι το μρ2 που θα πατησει με ενα 5αρι τις επομενες ημερες? -
Τι εγινε ;
Γιατι δεν μιλαει κανεις ;
Νομιζατε οτι σας ελεγα μλκιες, η το ειχατε πιστεψει οτι τα group A κουβαδακια ειναι πραγματικα πιο γρηγορα απο ενα κεντρομηχανο με ταιβανεζικες αναρτησεις, τακακια και σεμι ;
Εναν και μοναδικο καθαρο γυρο μονοκαβαλος καταφερα να κανω και ειχε ως συνεπεια μπολικα μικρα λαθακια και ενα τεραστιο, ειναι προφανες νομιζω οτι το αυτοκινητο παιζει στο 7 χαμηλο εως και ξερο αν μαθω παλι να το οδηγαω.
Πισωκινητη vs Προσθιοκινητη "σχολη".