-
http://www.youtube.com/watch?v=JbAGM-qw ... ure=relmfu
H χαρα του false alarm...!!
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Και του έδωσαν και άδεια. (που για να πάρεις άδεια εάν είσαι πολίτης πρέπει να έχεις το θεό μπάρμπα, να συντρέχουν τριακόσιοι λόγοι και πάλι είναι ευκολότερο να γίνεις πρωθυπουργός από το να πάρεις άδεια οπλοκατοχής). Εάν αυτό δεν είναι αστείο τότε ποιό είναι.?
Στην Ελλαδα εισαι...για τα υπολοιπα, σου ευχομαι να μπουν στο δικο σου σπιτι κ να αντιδρασεις με τον τροπο που εσυ νομιζεις καλυτερο, οταν θα εισβαλουν ενοπλοι με σκοπο να σε κλεψουν, να ριξουν κανα πουτσο στη γυναικα σου κ στην κορη σου (για να μην πω σε εσενα), κ να σε καθαρισουν αν κουνηθεις κιολας γιατι δεν θα σου αρεσει το θεαμα. Κ μετα να καθεσαι κ να λες 'ρε τον μλκ τον Kacey που μας δουλευει ολους, κατσε να του δειξω πως αντεδρασα εγω, να του κλεισω το στομα'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και του έδωσαν και άδεια. (που για να πάρεις άδεια εάν είσαι πολίτης πρέπει να έχεις το θεό μπάρμπα, να συντρέχουν τριακόσιοι λόγοι και πάλι είναι ευκολότερο να γίνεις πρωθυπουργός από το να πάρεις άδεια οπλοκατοχής). Εάν αυτό δεν είναι αστείο τότε ποιό είναι.?
Στην Ελλαδα εισαι...για τα υπολοιπα, σου ευχομαι να μπουν στο δικο σου σπιτι κ να αντιδρασεις με τον τροπο που εσυ νομιζεις καλυτερο, οταν θα εισβαλουν ενοπλοι με σκοπο να σε κλεψουν, να ριξουν κανα πουτσο στη γυναικα σου κ στην κορη σου (για να μην πω σε εσενα), κ να σε καθαρισουν αν κουνηθεις κιολας γιατι δεν θα σου αρεσει το θεαμα. Κ μετα να καθεσαι κ να λες 'ρε τον μλκ τον Kacey που μας δουλευει ολους, κατσε να του δειξω πως αντεδρασα εγω, να του κλεισω το στομα'.
Το ξέρω ότι είμαι στην Ελλάδα. Για να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος που τσακώνεται στο δρόμο 2,3 φορές την ημέρα και κοκορεύεται κι'όλας ή στην Ελλάδα θα είμαι ή στην Ουγκάντα.
Ουγκ. -
Ο Κέιση μπορεί να είναι λίγο απότομος αλλά στην τελική δεν έχει άδικο. Κακά τα ψέμματα...
-
Με τον να εύχεται να βιάσουν κάποιου την γυναίκα και την κόρη χάνει το όποιο δίκιο και αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας.
-
Δίκιο έχεις Ντίνο! Αλλά δεν πιστεύω ότι το εννοεί! Απλά θέλει να μας βάλει στο τριπάκι...
-
Οπως τα ειπε ο Everest εεεε ο ΔΙ.ΑΣ εεεε ο Zeus. Αφου ρε Dino δεν καταλαβαινει για τι πραγμα μιλαμε, τι να του πω για να καταλαβει?
Οι αλλοι εμπαιναν μεσα σε σπιτια με οπλα κ μπαλταδες για να κλεψουν κ βιαζαν για ΧΑΒΑΛΕ ενω δεν τους εφερνε κανεις αντισταση (αντι να παρουν οτι θελουν κ να φυγουν), κ ο αλλος ξερει μονο να κοροιδευει κ να λεει 'σιγα τα αιματα Ραμπο του νεροπιστολου' επειδη λεμε το αυτονοητο, οτι εκει δεν εχει να 'διαχειριστεις την κατασταση' αλλα εκει κανεις οτι μπορεις για να σωσεις οτι μπορεις. Και χαχανιζει επειδη καποιοι εχουν οπλο/καραμπινα/whatever στο σπιτι κ λενε οτι θα κανουν οτι ΠΡΕΠΕΙ για να αντιμετωπισουν την κατασταση.
Εδω φτασαμε στο σημειο να μας λενε 'καντε το μαλακα κ μη φερετε αντισταση για να μην σας πειραξουν' οταν τους λενε οτι οι αλλοι βιαζουν κ σφαζουν, κ 'ειστε βαρβαροι κ καφροι επειδη θελετε να παρετε το νομο στα χερια σας'. ΧΑΜΠΑΡΙ δεν εχουν παρει για το τι συμβαινει..
Μας εχουν αδειασει το σπιτι πριν 25 χρονια, εχουν προσπαθησει να ξαναμπουν μεσα πριν 6-7 (η ιστορια με τους γυφτους που εχω γραψει), μας εχουν κανει ενοπλη ληστεια στο μαγαζι που ειχαν κολλησει οπλο στο κεφαλι του πατερα μου κ εριχναν σφαλιαρες στη μανα μου, εκτελεσαν θειο μου για κατι 5χιλιαρα ΔΡΑΧΜΕΣ (το βενζιναδικο αμεσως πριν το Factory Outlet στην Πειραιως, παραπλευρα του παρκινγκ του Carrefour Νεου Φαληρου οταν αυτο ηταν Shell πριν 20 χρονια, κ ο μαγκας που τον εφαγε μετα απο 4 χρονια ηταν κ ειναι εξω) κ εχω τον αλλο τον ΒΛΑΚΑ να χαχανιζει κ να νομιζει οτι το παιζω μαγκας στο πληκτρολογιο, ενω καν δεν με ξερει. Ε λοιπον, αν για να καταλαβει για το τι μιλαμε, πρεπει να του συμβει, ε τοτε ναι ευχομαι να του συμβει.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Κέιση μπορεί να είναι λίγο απότομος αλλά στην τελική δεν έχει άδικο. Κακά τα ψέμματα...Ειμαι αποτομος γιατι τα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο, κ θα το καταλαβαινατε μονο αν σας τυχει κατι παρομοιο.
-
Σωστατος ο kacey
-
Εγώ θα το θέσω διαφορετικά για να δείξω γιατί με ενόχλησε πολύ αυτή η νοοτροπία.
Οι προγονοί μου πολέμησαν σε όλους τους πολέμους της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας (για παλαιότερα δεν γνωρίζω ), όπως πιστευω και οι περισσότεροι δικοί σας, με τελευταίο τον πατέρα μου ο οποίος συνελήφθη αιχμάλωτος στην μάχη της Κρήτης και κρατήθηκε σε στρατόπεδο αιχμαλώτων έναν χρόνο.
Ολοι έκαναν το καθήκον τους μαχόμενοι 'υπερ βωμών και εστιών'
Οταν κάποιος προτρέπει την μη υπεράσπιση της προσωπικής εστίας από άμεσο κίνδυνο, αλλά λοιδωρεί και όσους έχουν την πρόθεση να το πράξουν, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα προτείνει σε περίπτωση που ο κίνδυνος δεν είναι τόσο άμεσος και προσωπικός.
Εκεί φανταζομαι το 'Κάνε την κότα' θα είναι ισχυρότερο, γεγονός που αποτελει προσβολή γι αυτούς που του προσέφεραν αυτά που απολαμβάνει σήμερα αυτός και τα παιδιά του, αλλά και για όλους οσους σε περίπτωση κινδύνου, υπό τα όπλα, θεωρήσουν καθήκον τους να προστατεψουν τις εστίες του συνόλου, αρα και την δικιά του. -
47/95 εχουν επιλεξει το οπλο/οπλα. 20/95 δεν εχουν συναισθηση του τι συμβαινει τριγυρω τους κ του ποσο σοβαρα εχουν γινει τα πραγματα, κ για αυτο το εχουν ριξει στην πλακιτσα. Δεν πειραζει, ο καθενας με τον τροπο του...
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Οταν κάποιος προτρέπει την μη υπεράσπιση της προσωπικής εστίας από άμεσο κίνδυνο, αλλά λοιδωρεί και όσους έχουν την πρόθεση να το πράξουν, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα προτείνει σε περίπτωση που ο κίνδυνος δεν είναι τόσο άμεσος και προσωπικός.Αυτη η παραγραφος περιγραφει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέρος την νεοελληνικής νοοτροπίας! Και φυσικά είναι κάκιστο που ισχύει!
Με τον να εύχεται να βιάσουν κάποιου την γυναίκα και την κόρη χάνει το όποιο δίκιο και αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας.
Κωνσταντίνε η 'ωμότητα' είναι απαραιτητη σε τετοια θέματα. Ταρακουνάει! Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο 'στους άλλους' και όχι σε 'εμας'!
Πριν λίγους μήνες γελαγα όταν έβλεπα την 'υπερβολή' ότι χρειάζομαι στο πατρικό μου απο το υπόγειο γκαραζ μεχρι το διαμέρισμα 4 κωδικούς-pin για τα κοινόχρηστα 'μετρα ασφαλειας'! Οταν είδα όμως ότι το 'εγκλημα' πέρασε την κεντρική εξωπορτα μας αλλα και επισκεφτηκε και διαμέρισμα στον 6ο όροφο στην δίπλα πολυκατοικία ... καλοδέχτηκα και τις περιμετρικές κάμερες στην πυλωτη! Και φυσικά πάντα υπήρχε έξτρα 'μεριμνα' εσωτερικής ασφάλειας.
-
Πριν 2 ώρες είχαμε κουβέντα με φίλους (όλοι μέλη του φόρουμ). Ελπίζω να μη χρειαστεί να γίνουν αυτά πράξη απλά...
-
Να αρχισουμε να διαχωριζουμε την...προληψη απο τη καταστολη ομως?
Αλλο ενας συναγερμος αλλο ενα ΟΠΛΟ..Τα πραγματα ναι ειναι περιεργα αλλα οταν εχεις ενα kacey να τα κανει απο τοσα ΤΟΟΟΟΣΑΑΑ ε καπου θα τον κοροιδεψεις.Δεν λεω οτι δεν μπορει να μας τυχει(τωρα ποιες οι πιθανοτητες ειδικα αν λαμβανεις καποια μετρα προστασιας ειναι αλλο θεμα) αλλα το να παιρνουμε 5 περιπτωσεις και να τις αναγουμε στο γενικο λεγεται Τρομολαγνεια!
Εκτος και αν η λυση ειναι να βαλουμε ολοι μεσο/λαδωμα για να παρουμε ενα οπλακι στο σπιτι και οσι θεωρουν τον εαυτο τους ψυχραιμο και στο αμαξι
Δηλαδη αν η κατασταση πλησιασει αυτην της Αργεντινης(υπηρχε κοσμος που ετρωγε απο τα σκουπιδια και φυσικα καποιοι ΚΛΕΒΑΝ οχι αναγκαστικα υπο την απειλη οπλου) αν δεν ειμαστε απο αυτους να εξοπλιστουμε με κανονακια στα παραθυρα κλπ..
Δεν θα το παω παρα περα..Υπαρχουν απειρα παραδειγματα για το τι μπορει να συμβει αν ο καθενας εχει οπλο για την περιπτωση προστασιας του απο κλεφτες-βιαστες κατοχους καλασνικοφ.. -
Θέλω να πιστευω ότι κανεις εδώ, και όχι μόνο, δεν έχει όπλο και περιμένει τον κλεφτη η τον ληστη για να τον τιμωρήσει πυροβολόντας τον.
Στο κάτω κάτω αυτή είναι δουλειά άλλων.
Θεωρώ ότι όλοι έχουν λάβει τα κατάλληλα μετρα ώστε να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να μπεί κάποιος στο σπίτι τους, (κλειδαριες, συναγερμος, σκυλι, κλπ)
Η ένοπλη αντιμετώπιση όμως είναι η τελευταία λύση, είτε αυτή είναι με πιστόλι, με τουφέκι, με τσεκούρι, με ξίφος, με μαχαίρι, με τον μπλαστη της γυναίκας μας ή με το Black & Decker, αναλογα τι θα κρίνουμε ότι μας προσφέρει πλεονεκτημα και νοιώθουμε ότι χειριζόμαστε καλύτερα.
Επίσης πιστεύω στην εκπαίδευση, στο σχέδιο αλλά και την σύνεση.
Δηλαδή δεν θα πυροβολήσω κάποιον που μπήκε μεν να κλέψει, αλλά προσπαθεί να διαφύγει όταν καταλάβει ότι έγινε αντιληπτός.(διότι όπως είπα και πριν, η κλοπή δεν τιμωρείται με θάνατο)
Θα προσπαθήσω να μην τον εγκλωβίσω ώστε να αντιδράσει και θα προσπαθήσω να μην μπλοκάρω την δίοδο διαφυγής του, αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα εμπλοκής.
Εάν όμως είναι διατεθειμένος να εμπλακει, δεν θα διστάσω.
Επίσης με εκπαίδευση θα έχω φροντισει να είμαι τοσο πολύ συνηθισμένος στους κανόνες ασφαλείας, ωστε να μην κινδυνεύει κανεις από τους γύρω μου ή και εγώ ο ίδιος, όσο χρόνο θα υπάρχει όπλο στην κατοχή μου. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Θέλω να πιστευω ότι κανεις εδώ, και όχι μόνο, δεν έχει όπλο και περιμένει τον κλεφτη η τον ληστη για να τον τιμωρήσει πυροβολόντας τον.
Στο κάτω κάτω αυτή είναι δουλειά άλλων.
Θεωρώ ότι όλοι έχουν λάβει τα κατάλληλα μετρα ώστε να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να μπεί κάποιος στο σπίτι τους, (κλειδαριες, συναγερμος, σκυλι, κλπ)
Η ένοπλη αντιμετώπιση όμως είναι η τελευταία λύση, είτε αυτή είναι με πιστόλι, με τουφέκι, με τσεκούρι, με ξίφος, με μαχαίρι, με τον μπλαστη της γυναίκας μας ή με το Black & Decker, αναλογα τι θα κρίνουμε ότι μας προσφέρει πλεονεκτημα και νοιώθουμε ότι χειριζόμαστε καλύτερα.
Επίσης πιστεύω στην εκπαίδευση, στο σχέδιο αλλά και την σύνεση.
Δηλαδή δεν θα πυροβολήσω κάποιον που μπήκε μεν να κλέψει, αλλά προσπαθεί να διαφύγει όταν καταλάβει ότι έγινε αντιληπτός.(διότι όπως είπα και πριν, η κλοπή δεν τιμωρείται με θάνατο)
Θα προσπαθήσω να μην τον εγκλωβίσω ώστε να αντιδράσει και θα προσπαθήσω να μην μπλοκάρω την δίοδο διαφυγής του, αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα εμπλοκής.
Εάν όμως είναι διατεθειμένος να εμπλακει, δεν θα διστάσω.
Επίσης με εκπαίδευση θα έχω φροντισει να είμαι τοσο πολύ συνηθισμένος στους κανόνες ασφαλείας, ωστε να μην κινδυνεύει κανεις από τους γύρω μου ή και εγώ ο ίδιος, όσο χρόνο θα υπάρχει όπλο στην κατοχή μου.Ρε παιδι μου οκ εσυ ναι(αν και αυτο θεωρητικο ειναι) αλλα σορρυ με αυτα που διαβασα παραπανω δεν καταλαβαινω κατι τετοιο..Οπως και να χει αποδεχομενοι την ενοπλη προστασια(?) απο τον εαυτο μα περναμε σε μια αλλη καταστασημε διαφορετικους ορους και κανονες.
-
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν λέω μην παρεις αυτοκίνητο γιατι θα σκοτώσεις κάποιον επειδή το αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο, άλλα λέω, φρόντισε να μάθεις να οδηγείς καλά, γρήγορα μεν αλλά με σύνεση και ασφάλεια.
-
-edit-
-
Αυτό που είναι τουλάχιστον φαιδρό, είναι το σενάριο καθαρίζω 3-4 και ξεφορτώνομαι τα πτώματα στον ακάλυπτο χωρίς να με παρει γραμμή κανένας.
Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια..
Παρακαλώ συνεχίστε, γράφω σενάριο -
εγω θελω να μαθω ποιος εχει εμπιστοσυνη στην ελας και το ψηφισε κιολας..
-
Αυτό που είναι τουλάχιστον φαιδρό, είναι το σενάριο καθαρίζω 3-4 και ξεφορτώνομαι τα πτώματα στον ακάλυπτο χωρίς να με παρει γραμμή κανένας.
Εν συνεχεία κάνω κ' ένα ντουζάκι και την πέφτω κατάκοπος για ύπνο.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.