-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Οι πινακίδες νέου τύπου ξεκίνησαν τέλη του 2004, ενώ η slr βγήκε τέλη 2003.Η συγκεκριμένη πινακίδα (αν δεν είναι εκτός σειράς, που το κόβω πολύ πιθανόν, σε τέτοια αυτοκίνητα δεν βλέπεις πινακίδες εντός σειράς εύκολα) δόθηκε Ιούνη του 2004. Αλλά είναι πολύ κραυγαλέο το νούμερο (1313, ίσως και παναθηναϊκός να είναι) οπότε μπορεί και να δόθηκε πιο πριν
-
Πρεπει να ειναι λιγο καγκουρας ο τυπος....

-
Χαχαχαχα, το λίγο μ' αρέσει
-
Χθες βράδυ στη Θηβών, στο ύψος του Λακιώτη, κατάλευκη, ολοκάινουρια και απαστράπτουσα S400 Hybrid με πινακίδες Θεσσαλονίκης. Απαλός βρυχυθμός
-
To βραδυ στον υπνο μου πορτοκαλι Camaro 1969 και μαυρη Diablo διπλα απο ενα τροπετο Ε36.
-
Eίδα το Σάββατο στην Καλλιθέα μια κρεμ RR από τις καινούριες, μάλλον η Phantom ήταν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To βραδυ στον υπνο μου πορτοκαλι Camaro 1969 και μαυρη Diablo διπλα απο ενα τροπετο Ε36. -
SLS στα Βριλησσια αλλα το κινητο μου ειναι στοκος και δεν στελνει τις φωτος στο PC.
Θα τις στειλω σε αλλο κινητο και μετα στο PC μου και θα τις ανεβασω αν ειναι...
-
F430 spyder (αυτη με τους ασσους) στην Τσιμισκη.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
F430 spyder (αυτη με τους ασσους) στην Τσιμισκη.Μία από τις τρεις με τους άσους....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μία από τις τρεις με τους άσους....
H γκρι με πινακίδες 7070 είναι της πόλης μας;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εστω...
-
Χθες το μεσημέρι ήταν στην Αρετσού η λευκή Bentley, η λευκή ανοιχτη Lampo και μια κόκκινη ανοιχτή 430. Διπλοπαρκαρισμένα ... απεναντι απο στάση και λίγα μετρα πιο πέρα προς το Παναγία άδειοι χώροι για νταλίκες!!!
Σημερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο καινούριο Murano με γερμανικές πινακίδες! Εκπληκτική η προσοψη του! Μου άρεσε πολύ!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ναι..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι..
Merci, ο οδηγός της πήγαινε με τρόπο που άρμοζε σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
-
Λευκή 997 GT2 RS με γερμανικές πινακίδες Zoll στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης την Παρασκευή το βράδυ. Φωτογραφίες δεν πρόλαβαν να βγουν για ευνόητους λόγους..
-
Ο χρήστης man08 έγραψε:
Λευκή 997 GT2 RS με γερμανικές πινακίδες Zoll στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης την Παρασκευή το βράδυ. Φωτογραφίες δεν πρόλαβαν να βγουν για ευνόητους λόγους..Ωραίο carspotting!!
-
Nταλίκα κουβαλούσε μόνο 2 αυτοκίνητα. Αston Martin Rapide και Αston Martin Cygnet ιδίου χρώματος, παίζει να τα έκλεισε και μαζί κάποιος για να μην γκρινιάζει η γυναίκα!
-
Θα πουληθούν τέτοια πράματα στη Ελλάδα; ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Και εγώ είδα ένα Dodge Viper SRT Roadster με βρετανικές πινακίδες και μπλέ με δύο άσπρες λωρίδες δεξιοτίμονο στην Αθηνών να πηγαίνει προς Κόρινθο -
Όχι τόσο σπάνιο αλλά η πινακίδα μου έκανε εντύπωση: Cayenne GTS με γερμανικές πινακίδες PA OK 777.(ή 700 δεν είμαι σίγουρος)
Carspotting [#7]