-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Πόσα mb είναι ικανοποιητικά να έχω ελεύθερα?
Επίσης το avg χρειάζεται ή μου πιάνει χώρο άδικα?Νομίζω αν έχεις γύρω στα 50 ελεύθερα είσαι οκ.
Όμως αν θές να ξεμπερδεψεις μια και καλή με το θέμα, όπως λέει και ο Qsis κανε ρουτ αλλιώς μονίμως θα έχεις πρόβλημα χώρου.
-
Δεν βλέπω να έχω άλλη λύση από το root
Ένα άλλο θέμα, η cosmote δεν την παλεύει με τις επιδοτήσεις καθόλου πλέον. Μιλάμε για τραγική μείωση σε ίδιο ύψος λογαριασμών
Γύρω στα 200 με 250 ευρώ τι έχετε να προτείνετε για συσκευή? Θέλει ο πατέρας μου και σκέφτηκα το wildfire s. Αξίζει η να κοιτάξουμε κάτι άλλο? -
Δεν βλέπω να έχω άλλη λύση από το rootΈνα άλλο θέμα, η cosmote δεν την παλεύει με τις επιδοτήσεις καθόλου πλέον. Μιλάμε για τραγική μείωση σε ίδιο ύψος λογαριασμών
Γύρω στα 200 με 250 ευρώ τι έχετε να προτείνετε για συσκευή? Θέλει ο πατέρας μου και σκέφτηκα το wildfire s. Αξίζει η να κοιτάξουμε κάτι άλλο?desire S με 300€, καμια 10αρια κλασεις πανω απο αυτο που λες
-
Μόλις είδα στο πλαίσιο ότι έχει προσφορά το desire Z 300 ευρώ. Το desire S το έχει 450.
Φαντάζομαι ότι με 300 ευρώ μιλάς για το Z?? -
λαθος μου, το Samsung Nexus S (S-LCD) εννουσα!
-
Γύρω στα 200 με 250 ευρώ τι έχετε να προτείνετε για συσκευή? Θέλει ο πατέρας μου και σκέφτηκα το wildfire s. Αξίζει η να κοιτάξουμε κάτι άλλο?
θα γινω αλλη μια φορα κουραστικος και θα σου πω οτι αν ειναι να παρεις wildfire s , καλυτερα να παρεις p500 που εχει ακριβως τα ιδια specs στα 159 , με εξαιρεση τους γοριλες στην οθονη, αλλα οι γοριλες δεν αξιζουν αλλα 100 ευρω imho
αλλιως πηγαινε για nexus s στα 300 αν υπαρχουν ακομα ή galaxy s για να εχει και μεγαλη οθονη να βλεπει ο ανθρωπος
ΥΓ αυτα τα κινητα δεν εχουν και θεμα χωρου με την εσωτερικη τους μνημη, μιας και εχουν 2GB , δε θα χρειαστει ποτε να ασχοληθεις με το να στειλεις πραγματα στην sd
-
Πάντως αν εχεις κινητό με αρκετό χώρο και δέν σε νοιάζει να αλλάζεις rom, το root δέν σου προσφέρει και πολλά πράγματα καθώς δέν έχει και πολλούς περιορισμούς απ τη μάνα του. Σε αντίθεση με κατι άλλα κινητά που ούτε να κλάσεις δέν μπορείς χωρίς να το εγκρίνει ο Στήβ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάντως αν εχεις κινητό με αρκετό χώρο και δέν σε νοιάζει να αλλάζεις rom, το root δέν σου προσφέρει και πολλά πράγματα καθώς δέν έχει και πολλούς περιορισμούς απ τη μάνα του. Σε αντίθεση με κατι άλλα κινητά που ούτε να κλάσεις δέν μπορείς χωρίς να το εγκρίνει ο Στήβ.βαλτος εισαι?
-
Έχει δοκιμάσει κανείς ROM από την ομάδα MIUI;
Μέχρι σήμερα έλεγα πως θα περιμένω με την official της Motorola μέχρι να βγει η Final από τους CyanogenMod, αλλά νομίζω πως κάτι πραγματικά καινούριο και περίεργο θα βρω στην ROM της MIUI...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1079150Τι λέτε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μέχρι σήμερα έλεγα πως θα περιμένω με την official της Motorola μέχρι να βγει η Final από τους CyanogenMod, αλλά νομίζω πως κάτι πραγματικά καινούριο και περίεργο θα βρω στην ROM της MIUI...
Γιατί θες να μοιάζει το κινητό σου με μήλο?
Sent from my LG-P500
-
μια χαρα ειναι, δοκιμασε την. Αλλωστε μπορεις ανα πασα στιγμη να επιστρεψεις πισω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατί θες να μοιάζει το κινητό σου με μήλο?
Sent from my LG-P500
Δεν θέλω αυτό, αν ήθελα μήλο, θα το αγόραζα, θέλω απλώς να δω κάτι διαφορετικό. Δηλαδή, η MIUI μόνον αυτό το πράγμα κάνει; Είχα την εντύπωση πως ήταν αρκετά περισσότερα!
Άσχετο-σχετικό: κατάφερα τελικά να το ρουτάρω με το Superoneclick, το z4root που είχε ρουτάρει με επιτυχία την απλή 2.1 Εclair, δεν τα είχε καταφέρει ούτε στην update1 ούτε τώρα στην Froyo.
-
σου δινει ελπιδα οτι καποτε θα παρεις Iphone
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σου δινει ελπιδα οτι καποτε θα παρεις IphoneE, εντάξει, όσο ζούμε, ελπίζουμε!
Κάποτε, θα με αξιώσει ο Μεγαλοδύναμος (δοξάζοντας το όνομά Του κάθε βράδυ, προσεύχομαι καθημερινά... ), να πάρω κι εγώ ένα iPhone!
-
σου δινει ελπιδα οτι καποτε θα παρεις Iphone
E, εντάξει, όσο ζούμε, ελπίζουμε!
Κάποτε, θα με αξιώσει ο Μεγαλοδύναμος (δοξάζοντας το όνομά Του κάθε βράδυ, προσεύχομαι καθημερινά... ), να πάρω κι εγώ ένα iPhone!
Να πουλησεις το νεφρο σου κυριε
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4634272 -
Παρατήρησα οτι σοτ Desire η RAM ώρες ώρες ερχόταν οριακά και το Dolphin (το οποίο χαλαρά έπιανε 70mb μόνο του) καμιά φορά μου έκλεινε χωρίς προφανή λόγο. Οπότε ξαναφόρμαρα την SD και αυτή τη φορά της έβαλα και 256mb swap partition ενώ παράλληλα έβαλα και το τελευταίο leedroid rom που βγήκε πρίν 2 ημέρες.
Αυτό που είδα μέχρι στιγμής ήταν εμφανής βελτίωση στα animation. Θα δούμε στην πορεία για τα υπόλοιπα...
-
πιανει τοση μνημη λογω του sense?
-
Desire με official 2.3.3
γνωρίζει κανείς αν έχει βγει καινούρια διαδικασία root? -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Desire με official 2.3.3
γνωρίζει κανείς αν έχει βγει καινούρια διαδικασία root?το unrevoked δε παιζει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Desire με official 2.3.3
γνωρίζει κανείς αν έχει βγει καινούρια διαδικασία root?το unrevoked δε παιζει?
Σπύρο δεν το δοκίμασα, μην κάνω καμιά πατάτα πριν ρωτήσω.
Επίσης θα είναι η πρώτη φορά που θα το ρουτάρω.Να δοκιμάσω την unrevoked?
Περι συσκευών Android...