-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:

By gabyyiii at 2011-07-29
αγγελε δωσε τα φωτα σου!Με κούφανες Γιάννη! Αυτό είναι το Φάρμα Σ, είχε μοτέρ 1108cc αντί 845cc των υπόλοιπων μοντέλων, και κάποιες μικροαλλαγές εξωτερικά και στο ταμπλώ. Η μάσκα που είναι αυτούσια απο 4L δεν είναι πατέντα,έτσι παραγόταν το συγκεκριμένο, όπως και το υποτυπώδες μπουλ μπαρ που μόλις διακρίνεται.
Ελάχιστα Φάρμα Σ κυκλοφορήσαν γιατί παρουσιάστηκε το '84, λίγους μήνες πριν την αλλαγή της ευνοϊκής νομοθεσίας για τα ελληνικά τζιπάκια και η παραγωγή του σταμάτησε σχεδόν αμέσως. -
το ειχε ενας παππους και με ρωτησε αμα το ηθελα του λεω για πλακα ναι και μου λεει! παιδι μου αμα το θες στο πουλαω σε μια λογικη τιμη! αλλα οταν ρωτησα ποσο μου ειπε θα τα πουμε αλλη φορα! εγω ομως δεν ξερω καν που μενει!
-
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:

οχι ρε γαμωτο......
Autobianchi primula;
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Πατρα
mazda
Oi maskes aftes, gia ta ystera montela ths notioanatolikis Asias (1200 kai 1300 ekei), einai aftermarket kai ohi aftthentikes.afino ena poli mikro pososto na eisihthisan kapoia etsi kai stin ellada. (anagastika grafo latinika).
na thimiso, me aformi mia photo sta paratimena, oti psahno mazda T1500 (trikyklo) -

By gabyyiii at 2011-08-01

ΠΡΟΔΡΟΜΕ................

By gabyyiii at 2011-08-01νομιζω οτι ειναι κριμα να σε ταλαιπωρω με τοσο μακρινες!!

προδρομε τωρα εχει και δευτερο λογο να αναιβεις καλαμπακα!!!
By gabyyiii at 2011-08-01 -
η ταπα στην αμαζονα, ειναι πενταγωνη? εχεις καμια κοντινη φωτογραφια?
-
Μ' αρέσει στην αμερικανιά η λεπτομέρεια της 'τσάκισης' στο πίσω τζάμι. Κάτι τέτοιο έκανε και η Ε190, με μικρότερη, βέβαια γωνία, αλλά 'παρακολουθούσε', έτσι, πολύ ωραία, τη γραμμή του αμαξώματος...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η ταπα στην αμαζονα, ειναι πενταγωνη? εχεις καμια κοντινη φωτογραφια?θα ξαναπαω να δω! ειναι του φανοποιου!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
η ταπα στην αμαζονα, ειναι πενταγωνη? εχεις καμια κοντινη φωτογραφια?
θα ξαναπαω να δω! ειναι του φανοποιου!
αν ειναι πενταγωνη παρτην (με το κλειδι η χωρις αυτο...), και θα σου δωσω αλλη να βαλεις επανω
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:

... και όλα τα υπόλλειπα που έβαλες στη συγκεκριμένη δημοσίευση, υπάρχει πιο κατάλληλη θεματική ενότητα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=29604
Θα ήταν καλύτερα να τα μεταφέρεις εδώ.
Ευχαριστώ.
-
Μπορεις gabyy7 σε παρακαλω να μαθεις αν πωλειται το caprice της φωτογραφιας γιατι υπαρχει ενδιαφερον απο φιλο .
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:

... και όλα τα υπόλλειπα που έβαλες στη συγκεκριμένη δημοσίευση, υπάρχει πιο κατάλληλη θεματική ενότητα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=29604
Θα ήταν καλύτερα να τα μεταφέρεις εδώ.
Ευχαριστώ.
μεταφερθηκαν! να τα σβησω και απο εδω?
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Μπορεις gabyy7 σε παρακαλω να μαθεις αν πωλειται το caprice της φωτογραφιας γιατι υπαρχει ενδιαφερον απο φιλο .θα κοιταξω να δω σε ποιον ανηκει! εγω το βλεπω αυτο απο πρωτη δημοτικου!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Ε, ναι!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ε, ναι!
δεν γινεται να τις σβησω
-
Ενταξει ρε παιδια δε θα παθουμε κ τιποτα με 2 σαπακια παραπανω στο παρον θεμα!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Μπορεις gabyy7 σε παρακαλω να μαθεις αν πωλειται το caprice της φωτογραφιας γιατι υπαρχει ενδιαφερον απο φιλο .
θα κοιταξω να δω σε ποιον ανηκει! εγω το βλεπω αυτο απο πρωτη δημοτικου!
Θα περιμενω νεα σου σε παρακαλω μην το αμελησεις να το σωσουμε το καημενο
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
θα κοιταξω να δω σε ποιον ανηκει! εγω το βλεπω αυτο απο πρωτη δημοτικου!
Θα περιμενω νεα σου σε παρακαλω μην το αμελησεις να το σωσουμε το καημενο
εννοειται κριμα ειναι! θα μαθω και θα σας πω! αμα δειτε οτι δεν στειλω μεσα σε λιγες μερες στειλτε μου ενα πμ!(μην το εχω ξεχασει αν και δεν νομιζω!!!!!!!!
-
Classic Safari