-
Πακετο Α και για μενα ,πανω-κατω για τους ιδιους λογους που ειπαν ολοι. Αν και μου αρεσει πολυ το colt, γιατι δεν πας σε ενα yaris ετσι ωστε η αγορα να γινει απο την ιδια αντιπροσωπεια και σιγουρα να σου κανουν καλυτερη τιμη και να σε εξυπηρετουν πιο ευκολα/καλα?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Πακετο Α και για μενα ,πανω-κατω για τους ιδιους λογους που ειπαν ολοι. Αν και μου αρεσει πολυ το colt, γιατι δεν πας σε ενα yaris ετσι ωστε η αγορα να γινει απο την ιδια αντιπροσωπεια και σιγουρα να σου κανουν καλυτερη τιμη και να σε εξυπηρετουν πιο ευκολα/καλα?O θείος έχει εξουσιοδοτημένο Mitsubishi οπότε coltακι....
Θα κοίταγα και το Pajero 3,5 GDI 5d το οποίο έχει και καλό χρηματοδοτικό πρόγραμμα αλλά το Land Cruiser προηγείται νομίζω ....
Το μόνο που έχω μια υποψία έίναι αν μπορεί On road το Pajero να έχει λίγο καλύτερη συμνπεριφορα από το LC καθώς έχουν διαφορετικού τύπου αμαξώματα.....
Η Toyota κόβει 1500 Euro στο LC -
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε γιατί δε διάβασα τα προηγούμενα posts αλλά γιατί δεν περιμένεις λίγο να δεις τι θα γίνει με τα diesel μήπως πάρεις το κτήνος με diesel και μειώσεις το κόστος κίνησης; Λέμε τώρα..
-
Èá óïõ Ýëåãá íá ðåñéìÝíåéò ôï õâñéäéêü LEXUS RX400h.Áêïõóá Ýñ÷åôáé ôï ðñþôï ìéóü ôïõ 2005 óôçí ÅëëÜäá.
Âåíæßíç V6 3,3 L, áðï Ýíáí ñüôïñá óå êÜèå Üîïíá,ÇëåêôñïíéêÞ ôåôñáêßíçóç(áð ôï õâñéäéêü Estima ðñïöáíþò), ðåñßðïõ 270 Üëïãá, 8.5 ëéôñá / 100 km,0-100 óå 7,6 ''.
http://www.lexus.co.uk/news.php?page=article&id=future
Cars Portfolio Ποιο θα επιλέγατε?