-
Καθαρα θεμα προτεραιοτητων.....και γι'αυτο (με βαση τις δικες μου) θα επαιρνα το RX-8, επειδη :
-Ειναι πανεμορφο και εχει πισω πορτες που δεν του χαλανε την εμφανηση (αντιθετα ειναι πολυ εντυπωσιακες ετσι οπως ανοιγουν)
-Εχει κινητηρα διαμαντι (με μονο αρνητικο την υψηλη καταναλωση)
-Το εσωτερικο με τη διχρωμια στο κοκκινο ειανι απαιχτο...νομιζα οτι εμπαινα σε αυτοκινητο αλλης κατηγοριας χρηματων κυριολεκτικα.....θα το πιστευα αμα μου ελεγαν οτι κοστιζει 80.000 ευρω...
Οπως ολα στη ζωη ομως, και αυτο ειναι θεμα προτεραιοτητων....αν η αποδοση ειναι μαι απο αυτες για εσενα (και εισαι διατεθημενος να πειραξεις το αμαξι) τοτε οπως λενε και οι προλαλησαντες το Impreza κερδιζει χαλαρα...
-
Συγνωμη για το OFF TOPIC αλλα ......εχετε δει την διαφημηση του RX-8 ;
Εκεινη που ο αντρας αγκαλιαζει το RX-8 και αυτο τον αγκαλιαζει με τις πορτες;Στο τελος ο εκφωνητης το λεει 'ρο χι οχτω'!!!Εσεις πως το λετε;Πολυ χαζο μου ακουγεται το 'ρο χι οχτω'.Εχω το λεω 'αρ ιξ οχτω'. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκεινη που ο αντρας αγκαλιαζει το RX-8 και αυτο τον αγκαλιαζει με τις πορτες;Στο τελος ο εκφωνητης το λεει 'ρο χι οχτω'!!!Εσεις πως το λετε;Πολυ χαζο μου ακουγεται το 'ρο χι οχτω'.Εχω το λεω 'αρ ιξ οχτω'.αρ (αγγλικό) ιξ (γαλλικό) οχτώ (ελληνικό)... τα μπέρδεψες
εγώ αρ εξ οκτώ (τουλάχιστον έμπλεξα 2 γλώσσες μόνο)
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εκεινη που ο αντρας αγκαλιαζει το RX-8 και αυτο τον αγκαλιαζει με τις πορτες;Στο τελος ο εκφωνητης το λεει 'ρο χι οχτω'!!!Εσεις πως το λετε;Πολυ χαζο μου ακουγεται το 'ρο χι οχτω'.Εχω το λεω 'αρ ιξ οχτω'.αρ (αγγλικό) ιξ (γαλλικό) οχτώ (ελληνικό)... τα μπέρδεψες
εγώ αρ εξ οκτώ (τουλάχιστον έμπλεξα 2 γλώσσες μόνο)
Σπύρος
Ναι εχεις δικιο αρ εξ οχτω.Το NIS μου πεταει συνεχεια μυνηματα για INTRUSION ALERT και προσπαθω επι 5 λεπτα να γραψω Αναθεματισμενοι χακερ .
-
Ναι ρε είμαστε τελείως βλάχοι εδώ λέμε τη ΒΜW Μπε-εμ-βε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ναι ρε είμαστε τελείως βλάχοι εδώ λέμε τη ΒΜW Μπε-εμ-βεΓιατί πώς θα έπρεπε να τη λέμε;Μπε-εμ-βε είναι στα γερμανικά.Και η mercedes είναι μερτσέντες.Και το ibiza έχω την εντύπωση ότι είναι ιμπίθα,αλλά δεν είμαι σίγουρος.
-
Όχι πρέπει να τα λέμε στα Αγγλικά σαν Ευρωπαίοι που είμαστε. Οπότε, BMW = Μπι Εμ Νταμπλιγιου.
Αν είναι έτσι, πρέπει να λέμε όλα τα αυτοκίνητα όπως προφέρονται στη γλώσσα τους, οπότε και το ρο χι οκτώ θα ήταν τσιν τσιν και όχι αρ εξ εητ. -
Και οι γιαπωνέζοι αρ εξ eight το λένε. Αν και πολλές φορές χρησιμοποιούν αντί αυτού τον κωδικό του σασί, δηλαδή FE.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι ρε είμαστε τελείως βλάχοι εδώ λέμε τη ΒΜW Μπε-εμ-βε
Γιατί πώς θα έπρεπε να τη λέμε;Μπε-εμ-βε είναι στα γερμανικά.Και η mercedes είναι μερτσέντες.Και το ibiza έχω την εντύπωση ότι είναι ιμπίθα,αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Οι Ισπανοί είναι ιδιότροποι -
BMW: Μπέ-έμε-ούβε
Mercedes Sportscoupe: Μερθέντες Eσπόρτσκουπε
Seat Ibiza: Σεατ Ιμπίθα
VW GTI: Φολκσβάγκεν Χε-τε-ί
Citroen Xsara: Θιτροέν Κθαράκοκ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όχι πρέπει να τα λέμε στα Αγγλικά σαν Ευρωπαίοι που είμαστε. Οπότε, BMW = Μπι Εμ Νταμπλιγιου.
Αν είναι έτσι, πρέπει να λέμε όλα τα αυτοκίνητα όπως προφέρονται στη γλώσσα τους, οπότε και το ρο χι οκτώ θα ήταν τσιν τσιν και όχι αρ εξ εητ.Στα Αγγλικα??
Δηλαδη ρένολτ, πέγκεοτ, κιτρόεν???
Η μηπως Όντι και Βολκσγουαγκεν? -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Στα Αγγλικα??
Δηλαδη ρένολτ, πέγκεοτ, κιτρόεν???Για την ακρίβεια Ρένοου, Πούζοου και Σίτροουν
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στα Αγγλικα??
Δηλαδη ρένολτ, πέγκεοτ, κιτρόεν???Για την ακρίβεια Ρένοου, Πούζοου και Σίτροουν
Βασικα αδυνατω να τα προφερω σωστα οποτε πασο.
"Τριλήμματα" των 40Κ ευρώ