-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Subaru Impreza WRX.... Χωρίς άλλα σχόλια....Βγαίνει και σε έκδοση Saab
-
Και τα 3 είναι καλά αυτοκίνητα ....
το RX-8 όμως , αν και δεν είναι η λογική επιλογή , έχει μια τεχνολογική φιλοσοφία που μου αρέσει περισσότερο ..... είναι και πισωκίνητοRX-8 λοιπόν για μένα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Άμα είναι να σκέφτεσαι πως θα στουκάρεις με τόσα ωστε να σε απασχολεί αυτό... έχετε γεια βρυσούλες. . . . .
Κανένα δε με τρελαίνει, αλλά θα έπαιρνα μάλλον το RX8, Για λόγους ομορφιάς. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το Impreza έχει πολλά πλεονεκτήματα εναντι του Μάζντα. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ένα αμάξι με το άλλο. . .Εγω παντως οταν επεστρεφα ενα βραδυ απο γλυφαδα δεν περιμενα οτι θα στουκαρω με πολλα αλλα επειδη το ειχα σκεφτει στην επιλογη αυτοκινητου, δεν τις χαιρετισα τις βρυσουλες! Α, και ηταν ατυχημα που δεν μπορουσε να αποφευχθει αφου ημουν σε κεντρικο και παραβιαστηκε προτεραιοτητα
-
Forester για να ρίχνω και το φουσκωτό άνετα όπου θέλω και να μην ψάχνω σαν το μ@@@@α για γλύστρα.
Ειδάλλως Rx-8 -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ψήφισα RX8.Η δευτερη επιλογή μου ήταν το Forrester. Ώραίο (σχετικα), γρήγορο, τετρακίνητο, ευρύχωρο. Γιατί όχι πρώτο? Μόνο γιατί δεν έχω ακόμα οικογένεια.
Το Subaru έρχεται τελευταίο. Αντικειμενικά πολύ καλό. Δεν το ψήφισα γιατί συνειρμικά το συνδέω με κομπλεξικούς 40+ 'οδηγάρες' σε mid-life crisis που νομίζουν ότι είναι αρχοντες του δρόμου. Wrong image.
Εγώ έχω οικογένεια και είναι άλλο τι ονειρεύεσαι και άλο τι καλύπτει τις ανάγκες σου. Οπότε Forester εκτός αν μου δίνετε άλλα τόσα (τζάμπα πράγμα, εξάλλου άμα υποθέτεις, υποθέτεις ότι θέλεις) οπότε επιπλέον και ένα RX8. ;Ένα για την οικογένεια τότε και ένα για τον ανήσυχο μπαμπά με την τρέλα για την τεχνολογία και τους Wankel κινητήρες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μα σας μοιάζει για τζιπ το Φόρεστερ ρε παιδιά??? Πιο πολύ σε s/w φέρνει...Σπύρος
Αυτό το χαρακτηριστικό του, θεωρώ πως είναι προσόν!
Μου αρέσουν και τα τρία, είναι όνειρα και τα τρία για μένα, θα ρίξω ένα ψήφο όμως στο Forester, που μπορεί να συνδυάσει αρκετά καλά στοιχεία σε ένα 'πακέτο'...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
το RX-8 όμως , αν και δεν είναι η λογική επιλογή , έχει μια τεχνολογική φιλοσοφία που μου αρέσει περισσότερο ..... είναι και πισωκίνητοRX-8 λοιπόν για μένα.
Αυτό το παιδί...μεσ' το μυαλό μου είναι!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για τους ίδιους λόγους αυτό ψήφισα κι εγώ αν και θα επέλεγα κάτι άλλο αν και ακριβότερο. Όχι, δεν εννοώ Άλφα αλλά Ζήτα! Εκτός κι αν περιμένω την Άλφα Ρομέο να βγάλει πισωκίνητη GTV.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τους ίδιους λόγους αυτό ψήφισα κι εγώ αν και θα επέλεγα κάτι άλλο αν και ακριβότερο. Όχι, δεν εννοώ Άλφα αλλά Ζήτα! Εκτός κι αν περιμένω την Άλφα Ρομέο να βγάλει πισωκίνητη GTV.
καλομελέτα κι έρχεται!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
μα σας μοιάζει για τζιπ το Φόρεστερ ρε παιδιά??? Πιο πολύ σε s/w φέρνει...
Σπύρος
Αυτό το χαρακτηριστικό του, θεωρώ πως είναι προσόν!
Μου αρέσουν και τα τρία, είναι όνειρα και τα τρία για μένα, θα ρίξω ένα ψήφο όμως στο Forester, που μπορεί να συνδυάσει αρκετά καλά στοιχεία σε ένα 'πακέτο'...
μα ακριβώς επειδή το θεωρώ κι εγώ προσόν, γι'αυτό το ψήφισα
Σπύρος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ζητα???? Δηλαδη??
Ζ4?
Αν εννοεις Ζ4 μαζι σου και εγω.
Απο τα τρια ομως θα επαιρνα το impreza παρολο που ειμαι φαν της πισω κινησης. Το θεωρω πολυ πιο οπλο και πολυ ευκολοτερο βεβαια στην βελτιωση. Αληθεια απο χωρους πιο ειναι καλυτερο (RX8 - Impreza)? -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ζητα???? Δηλαδη??
Ζ4?Χα! Θα'θελες! 350Ζ εννοούσα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Subaru Impreza WRX.... Χωρίς άλλα σχόλια....
Βγαίνει και σε έκδοση Saab
Αμέσως εσύ!! Να χτυπήσεις κάτω απο την ζώνη!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ζητα???? Δηλαδη??
Θα'θελα, θα'θελα!!!!
Δεν πειραζει ομως και το 350Ζ φοβερο αμαξι ειναι!!! -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ζητα???? Δηλαδη??
Θα'θελα, θα'θελα!!!!
Δεν πειραζει ομως και το 350Ζ φοβερο αμαξι ειναι!!!αχχχχ....βαχχχχχ....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Subaru Impreza WRX.... Χωρίς άλλα σχόλια....
Βγαίνει και σε έκδοση Saab
Αμέσως εσύ!! Να χτυπήσεις κάτω απο την ζώνη!!!
Ναι, λες και φτάνω να σε χτυπήσω ψηλότερα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ζητα???? Δηλαδη??
εεεπ!
Αυτό πάει στα 50Κ, μαζί με STi και EVO, VIII, IX (έτσι θα λέγεται το 9άρι; )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εεεπ!
Αυτό πάει στα 50Κ, μαζί με STi και EVO, VIII, IX (έτσι θα λέγεται το 9άρι; )
Και από αυτά πάλι το Ζ θα έπαιρνα! Δεν θέλω αυτοκίνητο που θα μου υπενθυμίζει κάθε μέρα πόσο κουλός είμαι και πόσο με βαριέται, ευχαριστώ!
-
Ιmpreza WRX, το όνειρό μου!
Αχχχχχχ.......
-
350Ζ ενός έτους με 15.000 km. Μόλις θα έχει στρώσει. Ακόμα καλύτερα. Και έχεις το απόλυτο. Καμιά μεταχειρισμένη 330 Ci με επίσης λίγα χιλιόμετρα;
"Τριλήμματα" των 40Κ ευρώ