-
Το νέο Impreza θα είναι μικρό Legacy...
-
Βλέποντας πάντως το νέο XV που θα παρουσιαστεί σε 4 μέρες στην Κίνα ... σαν f/l του τωρινού 5θυρου θα είναι!

-
Δεν πειράει καλό είναι το τωρινό... Μια αλλάγή σε ένα μάξη δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Nissan Almera -> Nissan Tiida
Θα είναι κρίμα το πρόσωπο της Subaru να καταντησει εκεί που κατάντησε η Nissan... -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Θα είναι κρίμα το πρόσωπο της Subaru να καταντησει εκεί που κατάντησε η Nissan...Τα παραλές ... λίγο! Αλοίμονο αν το Tiida θεωρείται καταντια για την Nissan που ΔΕΝ είναι αποτυχία της στην παγκόσμια αγορά.
Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση με την Subaru. Εντελώς διαφορετικοι οι στόχοι τους! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα είναι κρίμα το πρόσωπο της Subaru να καταντησει εκεί που κατάντησε η Nissan...
Τα παραλές ... λίγο! Αλοίμονο αν το Tiida θεωρείται καταντια για την Nissan που ΔΕΝ είναι αποτυχία της στην παγκόσμια αγορά.
Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση με την Subaru. Εντελώς διαφορετικοι οι στόχοι τους!Συμφώνω μαζί σου άλλα επιμένω ότι το Tiida δεν ήταν άξιος συνεχιστής των Almera - Sunny στην Ευρώπη τουλάχιστον. Και εσύ ειδικά που είσαι υποστηρικτής της Nissan καταλαβαίνεις γιατί το λέω. Δεν μπορεί από τη μία να είναι τα Qashqai, 370Z, GTR, Pathfinder που είναι υπέροχα και από την άλλη τα Tiida, Versa. Τώρα η Subaru είναι όντως άλλη ιστορία.
-
Δες το Tiida ως ... 'συμπλήρωμα' στην Ευρώπη (που έτσι είναι) και όχι σαν 'συνεχιστή' του Almera και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Υποστηρικτής της Nissan δεν είμαι. Κάτοχος Nissan είμαι λόγω προσωπικά καλού aftersales. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δες το Tiida ως ... 'συμπλήρωμα' στην Ευρώπη (που έτσι είναι) και όχι σαν 'συνεχιστή' του Almera και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Υποστηρικτής της Nissan δεν είμαι. Κάτοχος Nissan είμαι λόγω προσωπικά καλού aftersales.Με αυτή τη λογική έχεις απόλυτο δίκιο. Άλλα εσύ μου είχες πιο παλιά ότι το Tiida αντικατέστησε το Almera διότι το Almera N17 κορεάτικης κατασκευής έμεινε Ασία. Τώρα αν το δεις ως ''συμπλήρωμα'' τι να πω ίσως δείχνει κάπως καλύτερο ως μια αλλόκοτη εναλλακτική.
-
Παρουσιαση στην έκθεση της Σανγκάη, της crossover έκδοσης του impreza υπο μορφή concept.
http://carscoop.blogspot.com/2011/04/su ... iding.html
-
Αυτό είναι όμορφο και το εσωτερικό του επίσης...
Άραγε θα βγει σε παραγωγή ποτέ; -
Ενα ιαπωνικό DS4 είπαν να φτιάξουν μάλλον!
Όμορφο αλλά και το τωρινό XV μια χαρά είναι αλλά ... 2λιτρο.
Ενδιαφέρον σχεδιαστικά αυτοκίνητο (πρωτότυπο πάντως όχι γιατί αυτό το σχήμα θα μπορούσε να είναι και Astra. Leon κλπ σε crossover έκδοση) αρκεί να έχει να παρουσιάσει και τίποτα ενδιαφέρον μηχανικά η Subaru. -
-
Το crossover concept πάντως αντιστοιχεί στην concept έκδοση του sedan, το οποίο όμως είδαμε πώς πάει να βγει στην παραγωγή... Άρα μάλλον βλέπω και το crossover ν' αλλάζει... άρδην.
-
OFFICIAL

Πιο όμορφο απο το τωρινό Impreza (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...)
Καλύτερο απο τη scoop φωτό, still way long απο το πανέμορφο concept που είχε παρουσιαστεί.
Το STI θα είναι μάλλον όμορφο
-
Δεν είναι άσχημο, αλλά μήπως είναι λίγο overdesigned?
-
-
Σε λίγο με αυτή τη μορφή 5θυρου θα ξεχωρίζει το κάθε αυτοκίνητο από την μάσκα και τα φώτα. Τα Focus, Astra, κλπ αδέλφια του είναι?
-
Το sedan είναι το 5θυρό είναι για
-
Με την 'Legacy' πρόσοψη έγινε πιο ... της εποχής του σε σχέση με το προηγούμενο

Ελπίζω αυτό με τις ράγες να μην είναι το XV διότι το προηγούμενο είναι πολύ καλύτερο.

-
To σενταν δεν ανοιγει νεους δρομους αλλα ειναι αποδεκτο ειδικα απο πισω και προφιλ.
Το 5πορτο απο πισω μου θυμιζει κατι σε Κια Ριο και συγχρονων πολυμορφικίζοντων χατς. Δεν μου βγαζει κανενα καλο συναίσθημα απο καμμια οπτική γωνία.Σε αμφότερα: Η εμπρος μασκα θελει βελτίωση, το αυτό και ο σχεδιασμός στα φτερά.
Τελικά, εξωτερικά το υπάρχον μου φαίνεται καλύτερο (αν ειναι δυνατον )Εσωτερικά ο σχεδιασμός γκολφίζει και αυτό ειναι πολύ θετικο, το τελικό αποτέλεσμα ομως θα εξαρτάται απο τα υλικά και τη συναρμογή. Ειδωμεν, αλλά δεν αναμένω κατι εξαιρετικό.
Νομιζω οτι απλά πρέπει η Σουμπαρου να απολύσει τους σχεδιαστες της κ να ξαναστήσει το τμημα σχεδιασμού απο την αρχή.. κρίμα...
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
To σενταν δεν ανοιγει νεους δρομους αλλα ειναι αποδεκτο ειδικα απο πισω και προφιλ.
Το 5πορτο απο πισω μου θυμιζει κατι σε Κια Ριο και συγχρονων πολυμορφικίζοντων χατς. Δεν μου βγαζει κανενα καλο συναίσθημα απο καμμια οπτική γωνία.Σε αμφότερα: Η εμπρος μασκα θελει βελτίωση, το αυτό και ο σχεδιασμός στα φτερά.
Τελικά, εξωτερικά το υπάρχον μου φαίνεται καλύτερο (αν ειναι δυνατον )Εσωτερικά ο σχεδιασμός γκολφίζει και αυτό ειναι πολύ θετικο, το τελικό αποτέλεσμα ομως θα εξαρτάται απο τα υλικά και τη συναρμογή. Ειδωμεν, αλλά δεν αναμένω κατι εξαιρετικό.
Νομιζω οτι απλά πρέπει η Σουμπαρου να απολύσει τους σχεδιαστες της κ να ξαναστήσει το τμημα σχεδιασμού απο την αρχή.. κρίμα...
Κοινώς συμπέρασμα γι' αυτό που βλέπουμε ... το 'nickname' σου!!!
Νεο SUBARU IMPREZA