-
Μια απ' τα ίδια και εγώ.
Περιμένω ένα iPad 2 και έχω κλείσει από gadgets για τα επόμενα 2 χρόνια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια απ' τα ίδια και εγώ.Περιμένω ένα iPad 2 και έχω κλείσει από gadgets για τα επόμενα 2 χρόνια.
iPad 3 για μενα...
-
Βαρέθηκα να περιμένω ρε συ, Άλεξ.
-
Έκανα και εγώ το update σήμερα.Δε παρατήρησα και διαφορα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βαρέθηκα να περιμένω ρε συ, Άλεξ.κ εγω βαριεμαι να περιμενω, αλλα δεν σκοπευω να ριξω τοσα λεφτα σε κατι που δεν καλυπτει τις δικες μου, προσωπικες αναγκες.
Ασχετο.
γνωριζει κανενας καποιο προγραμμα καρτο-κινητης με ιντερνετ που να συμφαιρει;;; -
Επειδή ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για το iPad 2 (εγώ του είπα να περιμένει το 3, αλλά δεν κρατιέται ), γνωρίζει κάποιος πότε θα έρθει η επόμενη παρτίδα στην Ελλάδα;
-
Εξακολουθώ να έχω θέμα με το live timing (java) από το formula1.com σε νέο παράθυρο. Μέσα στον browser παίζει, αλλά σε νέο παράθυρο δε παίζει.
Κι ενώ πριν δούλευε με chrome, τώρα δε δουλεύει ούτε μ'αυτόν!
Κανένα fix?
-
Νίκο, δοκίμασε και στον Opera. Αν δεν κάνω λάθος, έπαιζε απρόσκοπτα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Νίκο, δοκίμασε και στον Opera. Αν δεν κάνω λάθος, έπαιζε απρόσκοπτα.To δοκίμασα μόλις τώρα.
Τίποτα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νίκο, δοκίμασε και στον Opera. Αν δεν κάνω λάθος, έπαιζε απρόσκοπτα.
To δοκίμασα μόλις τώρα.
Τίποτα.
Όντως, δεν παίζει σε κανέναν πια.
Πάμε στα Windows (vmware).
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση...μήπως και δουλέψει.
Υπάρχει internet explorer για mac?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση...μήπως και δουλέψει.Υπάρχει internet explorer για mac?
Όχι.
-
εγώ είμαι ακόμα με την 4.0.1 δε βλέπω λόγο να αναβαθμίσω
-
Ποσο πιανει το 3GS 16GB Λευκο αυτην την στιγμη;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποσο πιανει το 3GS 16GB Λευκο αυτην την στιγμη;Μια μεγάλη αγκαλιά απο εμένα;!
-
Θανε, να μπω κι εγω στην αγκαλια ;

-
Προσπαθώ να κάνω jailbreak ένα iPhone 3G (4.2.1) με redsn0w.
Το πρόβλημα μου είναι ό.τι μόλις αρχίζει να κατεβάζει την data του jailbreak κολλάει και δεν τελειώνει το κατέβασμα.
Άλλοτε κολλάει στην μέση της γραμμής, άλλοτε πιο νωρίς.
Καμιά ιδεά; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Το πρόβλημα μου είναι ό.τι μόλις αρχίζει να κατεβάζει την data του jailbreak κολλάει και δεν τελειώνει το κατέβασμα.
Καμιά ιδεά;Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά... Restore --> Set as a new phone στην 4.3.2 και τρέχεις το νέο RedSnow. Η μόνη ασφαλής και σχεδόν σίγουρη διαδικασία για JB. Info here.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Καμιά ιδεά;Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά... Restore --> Set as a new phone στην 4.3.2 και τρέχεις το νέο RedSnow. Η μόνη ασφαλής και σχεδόν σίγουρη διαδικασία για JB. Info here.
Μιλάω για 3G και όχι 3GS και εκεί η τελευταία εξέλιξη στο firm είναι η 4.2.1. Οπότε δεν μπορώ να πάω στην 4.3.2 (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Και μιας και το έφερε η κουβέντα.
Αν κάνω restore --> Set as new phone οι εφαρμογές που υπάρχουν στο iTunes από το back up μπορούν να περάσουν μετά στο τηλέφωνο ή πρέπει να περάσουν από την αρχή; -
χθες επαιξα λιγακι με το ipad 2
δυστυχως δεν ειδα πολλα πραγματα γιατι μολις ειχε βγει απο το κουτι του
(μονο update προλαβε να του κανει ο κατοχος του)πολυ ωραιο στο σχεδιασμο του (λεπτουλι ) , πολυ ωραια οθονη , αρκετα καλο στη ταχυτητα του, παρολα αυτα πιστευω οτι θελει καποιες βελτιωσεις ακομα μιας και ειχα θεματακια με την αφη και το youtube (οταν περιεστρεφα την οθονη καθως επαιζε lajoie ετρωγε κολληματα ) , πιστευω οτι σε καποιο μελλοντικο update θα στρωσει
στο browsing ειναι φοβερο, κριμα που δεν εχει flash
να ρωτησω, ειναι φυσιολογικο να ζηταει πιστωτικη και κωδικους για οτιδηποτε πας να κανεις ? ακομα και δωρεαν εφαρμογες απο το μαρκετ? επισης δε μου αρεσε που δε διαχωριζε/κατηγοριοποιουσε τις δωρεαν με τις πληρωτεες εφαρμογες (εκτος αν χασαμε κατι)
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...