-
Ο χρήστης Mavros Piravlos έγραψε:
Πλεον τα Cosmo ειναι 2 στην Ελλαδα. Το ασημενιο ειναι το δικο μου που ειναι σειρα 1 (L10A) και το μπλε που ειναι σειρα 2 (L10B).
Οσοι ξερουν απο Cosmo καταλαβαινουν τη σπανιοτητα αυτης της φωτογραφισης.Φανταστικά νέα!
Να τα χαίρεστε κύριοι και φυσικά να καμαρώνετε για αυτά, ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν και εσάς, έτσι είμαι σίγουρος ότι και οι επόμενες γενεές θα έχουν την ευκαιρία κάποια στιγμή να δουν από κοντά ένα θρύλο και όχι μόνο από φωτογραφίεςυπέροχος ο μαύρος πύραυλος σου μαύρε πύραυλε.
-
Tι, πως , που, πότε...
Πείτε καμία ακόμα λεπτομέρεια ρε σεις?
Από Ιαπωνία μας ήρθε? -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
υπέροχος ο μαύρος πύραυλος σου μαύρε πύραυλε.Δεν ειναι μαυρος! Μπλε ειναι!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Tι, πως , που, πότε...
Πείτε καμία ακόμα λεπτομέρεια ρε σεις?
Από Ιαπωνία μας ήρθε?Ναι και εφυγε μολις λιγες μερες πριν τον σεισμο! Τρομερο?
-
Aπίστευτο.
Ευτυχώς αυτό σώθηκε. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
υπέροχος ο μαύρος πύραυλος σου μαύρε πύραυλε.
Δεν ειναι μαυρος! Μπλε ειναι!
ότι και να μου πεις εγώ μαύρο τον βλέπω
-
ωραιο, πολυ ωραιο, καλοριζικο στον φιλο μας!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
υπέροχος ο μαύρος πύραυλος σου μαύρε πύραυλε.
Δεν ειναι μαυρος! Μπλε ειναι!
ότι και να μου πεις εγώ μαύρο τον βλέπω
Μάλλον μπλέξαμε τους πυραύλους
-
Μελανί μπλέ ειναι.....
Μπραβο ρε παιδιά , ετσι να μην νιώθουν μονα.
-
Στο τελευταιο μου ταξιδι στην ιδιαιτερη πατριδα μου(φθιωτιδα) διαπιστωσα οτι κυκλοφορουν ακομα πολλα mazda 1200 pick up και ενα δυο απο αυτα που παρατηρησα σε εξαιρετικη κατασταση για την ηλικια τους. Αξιζει τον κοπο να ασχοληθει καποιος και να σωσει ενα απο αυτα;
-
-
Aπ' τα λίγα πλέον Β1500, πρώτης σειράς (μέχρι 71).
-
http://www.youtube.com/watch?v=cST7atvU ... dded#at=15
-
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Youtube VideoΕίναι τρομερό πώς μια διαφήμιση, αντικειμενικά ειδωμένη όπως όλες οι διαφιμήσεις, από μια μεγάλη εταιρεία κλπ κλπ, άμα έχεις κόλλημα σου προκαλεί διάφορα συναισθήματα.
-
-
Μazda 1000 με..... ΜΟΥΣΙΚΩΤΑΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ???????????????????
-
Είναι γεγονός ότι οι Ελληνικές διαφημίσεις της εποχής γράφανε ότι να 'ναι!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Είναι γεγονός ότι οι Ελληνικές διαφημίσεις της εποχής γράφανε ότι να 'ναι!Eνώ οι σημερινές είναι to the point ε;
-
Νίκο, οι σημερινές διαφημήσεις είναι πολύ διαφορετικές, και δυστυχώς αρκετές φορές κακόγουστες έως ενοχλητικές ενώ χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσπαθούν να δελεάσουν τον πελάτη συνδέοντας το προϊόν με κάτι άλλο επιθυμητό (τι πιο τετριμένο από το σεξ για τέτοιες περιπτώσεις; ) με τόσο έμμεσο τρόπο που αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού.
Οι παλιές ήταν συνήθως απλοϊκές αλλά επί του αντικειμένου ( to the point που λες κι εσύ) και με μια δόση υπερβολής που η ανάγνωσή τους τώρα προκαλεί ελαφρό μειδίαμα αλλά όχι κάτι δυσσάρεστο. Π.χ. το 'μουσικώτατο ραδιόφωνο' και τα 'ευρύχωρα κρεββάτια' στο Mazda ή το 'πολυτελέστερο αυτοκίνητο στην Ευρώπη' όπως έλεγε η άλλη διαφήμηση της Ford.
(Εκτός κι αν ο Νίκος 17Μ διαφωνεί... ).Αυτό εννοούσα εν ολίγοις...
Classic Mazda