-
Κοριτσάκια ή ο αληθινόςΔίας?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κοριτσάκια ή ο αληθινόςΔίας?Εμένα κάτι άλλο μου προκαλεί η 430...
-
καλο αυτο στην ηλικια σου.....
φιλικα και....ιατρικα...
πλακιτσα
αρα καλως θυμομουν οτι δεν ανοιγε κατι οταν το αμαξι ειναι σταματημενο...
-
-
-
Εντυπωσιακη !
-
o ήχος μόλις βάζει μπρός...
-
-
Όλα καλά αλλά μια απορία μου έχει μείνει με τις Lamborghini: γιατί δεν τις βγάζουν σε κόκκινες;; Ή αν τις βγάζουν γιατί δεν υπάρχει κάποιο σχετικό video; Τόσο αντιεμπορικό θεωρούν το συγκεκριμένο χρώμα για την εταιρία;
Εκτός αν θεωρείται κόκκινο το χρώμα στα παραπάνω video... Εμένα πάντως προς το πορτοκαλί μου κάνει.
-
Σαφώς υπάρχουν κόκκινα Λαμπο, απλά δεν τα έχεις δει. Αλλά φαίνεται η εταιρεία να αρέσκεται να επιδεικνύει άλλα χρώματα, περισσότερο φανταιζί για κάποιους, και να μην συνδέεται και πολύ με το κόκκινο.
To 60% των φερραρικών είναι κόκκινες, και παλιά ήταν ακόμη περισσότερες, ίσως αυτό να παίζει και κάποιο ρόλο. -
Η Aventador πάντως δεν βγαίνει σε κόκκινο. Αυτό το πορτοκαλί είναι το πιο κοκκινοπό χρώμα που υπάρχει. Για την Gallardo δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση οτι ούτε αυτή βγαίνει κόκκινη. Άλλωστε αυτό το χρώμα είναι συνυφασμένο στην συνείδηση του κόσμου με την μεγάλη αντίπαλό της.
-
Αυτό φανταζόμουν κι εγώ, αλλά από την άλλη θυμάμαι πολύ καλά ένα σωρό κόκκινες Countach και Diablo (αν και η τελευταία έτεινε περισσότερο προς το κίτρινο). Τότε δεν υπήρχε συνυφασμός με τον... αντίπαλο;
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα μοντέλα απ' τη Murcielago και μετά έχω την εντύπωση ότι δένουν περισσότερο με σκούρα χρώματα ή έστω με άσπρο παρά με κόκκινο, αλλά και πάλι...
-
Δεν νομίζω ότι οι γραμμές της Lambo γράφουν τόσο καλά σε κόκκινο... Αντίστοιχα θεωρώ ότι οι Ferrari δεν γράφουν καλά σε πορτοκαλί.
-
Χάλια όμως

Υ.Γ. Και δεν έβαλα καν Diablo ή Countach σε κόκκινο -
Μπηκα μεσα στην Aventador στην εκθεση της Γενευης... Γενικα παντα πιστευα οτι για να παρει καποιος Lamborginhi Και ειδικα Diablo/Murcielago/Aventador ( οι 'μικρες' gallardo ηταν παντα πιο μαζεμενες ) πρεπει να ειναι απο λιγο εως ΠΑΡΑ πολυ καγκουρας... η εκκεντρικος οπως λεγεται ο πλουσιος καγκουρας... anyway αλλο ειναι το θεμα....
Ε οταν δεις το εσωτερικο απο κοντα, μονο εαν εισαι εν αποστρατια πιλοτος της πολεμικης αεροποριας ( και αναπολεις τις περασμενες ενδοξες εποχες ) η εαν παντα ηθελες να παιξεις στο Top Gun θα το αγορασεις...
Προσωπικη αποψη παντα!
-
Κάγκουρας γιατί?
-
Η Reventon ήταν ο ορισμός της καγκουριάς, στην Aventador πιστεύω κινείται σε ανεκτά επίπεδα αν και υπάρχουν κάποιες εντελώς γελοίες πινελιές όπως ο διακόπτης για την εκκίνηση με το κόκκινο κλαπέτο
Και η Ferrari έχει φυσικά αντίστοιχες καγκουρολεπτομέρειες απλώς αντλεί έμπνευση από τους αγώνες κυρίως και δεν χτυπάνε σαν κιτς επειδή ο κόσμος είναι εξοικειωμένος περισσότερο και τις θεωρεί πιο ευγενείς καγκουριές.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Reventon ήταν ο ορισμός της καγκουριάς, στην Aventador πιστεύω κινείται σε ανεκτά επίπεδα αν και υπάρχουν κάποιες εντελώς γελοίες πινελιές όπως ο διακόπτης για την εκκίνηση με το κόκκινο κλαπέτοΚαι η Ferrari έχει φυσικά αντίστοιχες καγκουρολεπτομέρειες απλώς αντλεί έμπνευση από τους αγώνες κυρίως και δεν χτυπάνε σαν κιτς επειδή ο κόσμος είναι εξοικειωμένος περισσότερο και τις θεωρεί πιο ευγενείς καγκουριές.
+ αεροδυναμικοί λόγοι
-
Πάντως σε καρακιτσαριό κανείς δεν νικάει τον Οράτιο...

-
Σε δική του κλάσση
Lamborghini Αventador (πρώην Jota)