-
[σπαστικος] το ιδιο δεντρο με τις αλλες αυτο αριστερα;[/σπαστικος]
-
Όχι ρε παιδιά, είπαμε! Άλλα δέντρα είναι αυτά πολύ ποιο πίσω από το γνωστό δέντρο! Εκείνο είναι σε ένα λόγο, αυτά σε ένα χωράφι δίπλα από δρόμο.
-
Μια κ από μένα.

-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Όχι ρε παιδιά, είπαμε! Άλλα δέντρα είναι αυτά πολύ ποιο πίσω από το γνωστό δέντρο! Εκείνο είναι σε ένα λόγο, αυτά σε ένα χωράφι δίπλα από δρόμο.χαχα...
-
Πολυ ομορφη η παραπανω !
Δεν θα την εβαζα γιατι δεν ξετρελαθηκα, αλλα αφου δεχτηκα εξαιρετικα καλες κριτικες ( ) για την επεξεργασια, το κροπαρισμα και τα σχετικα που εκανα, μιας και το κλικ το εκανε αλλος ( ) σας την παρουσιαζω -->
Εχασα την ευκαιρια να βγαλω μερικες πραγματικα καλες φωτογραφιες σημερα, τα χρωματα και η τοποθεσια που βρισκομουν στα Καλαβρυτα ηταν πραγματικα απαιχτη, αλλα η κουλαμαρα μου δεν μου το επετρεψε. Εχω μια καλη ιδεα για αυριο ομως, που θα επιστρεψω στον τοπο του εγκληματος.
-
Καλοκαιριάζει σιγά σιγά...

IMG_2424 by Stavros G., on Flickr -
Nick-K, εξαιρετικές και με τον μουσικό, αλλά και με την ομίχλη!!!!!
Μήπως είσαι φωτογράφος (επαγγελματίας); Κι αν όχι......γιατί όχι;;;;;StavrosG, αν και συνηθισμένο το θέμα (κρηπίδωμα-λυχνοστάτες-θάλασσα) η δική σου έχει μια -κατά την γνώμη μου- χιουμοριστική άποψη, που αν μη τι άλλο, την κάνει πολύ ιδιαίτερη!!!!!
rocsta, καλλιτεχνική (αν και δεν μ'αρέσουν οι επεξεργασμένες) με τον σταθμό, περίεργη αυτή με τον fake κεραυνό!
-
-
Τι να πρωτοσχολιάσω; Στις 10 τελευταίες σελίδες έχετε βάλει φοβερές φωτογραφίες! Well done!
-

early summer by asaposto, on Flickr -
@bujinkan: Τώρα μας κάνεις πλάκα, ναι;
@ast: κλασσική, πανέξυπνη δρόμου. kudos!
...κι ένα πανόραμα απ'τη Χάλκη (2 σε 1 καλύτερα )

From night to day by Stavros G., on Flickr -
Πανέξυπνο!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
@bujinkan: Τώρα μας κάνεις πλάκα, ναι;Τι? μη μου πεις πως σαρεσει τοσο πολυ?
-
Σταύρο, γαμιστερή!
-
Σταυρο εσπειρες
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σταυρο εσπειρες+οο
-
Μια περσινη απο ιταλια

val gardena 2009 by bujinkan, on Flickr -
Πολυ ζωντανα χρωματα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Πολυ ζωντανα χρωματαΠράγματι. Πολύ όμορφη
-
Πολυ ωραια...Μοιαζει παρα πολυ με μια που ειχε βαλει ο Χρηστος Λαππας...Και οι δυο τους παραμυθενιες...
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...