-
Κανα free προγραμμα για να κοψω συγκεκριμενο τμημα απο μεγαλης διαρκειας video;;;;
-
Tα ζελεδακια προσωπικα μου διατηρουν τον υπολογιστη αρκετα φρεσκο το καλοκαιρι χωρις να αλλαζω παραμετρους του συστηματος.
Αν ειναι χρησιμα η οχι το ξερω για μενα αρκετα καλα και δεν νομιζω μετα απο PowerBook/Macbook Pro 3.1 /Macbook Pro 4.1 /Macbook Pro i7 να κανω λαθος.
Βλεπω αισθητες διαφορες στις θερμοκρασιες.οσον αφορα την τιμη εγω τα αγοραζω στα 11Ε γιατι ειμαι στην Bologna.
αν καποιος τα θελει πολυ ευχαριστως να μην τα πληρωσει και πολυ. -
Εγώ έχω μια βάση που μου έχει μείνει από το VAIO που ζεματούσε...και κάνει λίγο δουλειά.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Κανα free προγραμμα για να κοψω συγκεκριμενο τμημα απο μεγαλης διαρκειας video;;;;iMovie
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κανα free προγραμμα για να κοψω συγκεκριμενο τμημα απο μεγαλης διαρκειας video;;;;
iMovie
δεν εβγαλα ακρη με το imovie..τελικα κατεβασα ενα avidemux2 και την εκαν τη δουλιτσα μου...
-
Το iMovie είναι πολύ καλό προγραμματάκι και πάρα πολύ εύχρηστο.
Για επαγγελματικού επιπέδου καταστάσεις πας σε Final Cut Pro όπου μπορείς να κάνεις το βίντεο ό,τι σου κ@υλώσει. Είναι λίγο μυστήριο να το μάθεις αλλά είναι πολύ δυνατό όταν καταλάβεις τι παίζει. -
Παιδια καλησπερα,σιγουρα η απορια μου θα εχει λυθει σε καποια απο τις προηγουμενες σελιδες αλλα θελω να μου εξηγησετε οσο πιο απλα γινεται το εξης : Αυριο θα μου ερθει το ipod touch 4g 8gb κ ήδη απο σημερα εφτιαξα ορισμενες playlist στο itunes..απο κει κ περα πως θα βαλω αυτα τα τραγουδια στο ipod ? δεν εχω εμπειρια απο apple.θα δυσκολευτω?Ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παιδια καλησπερα,σιγουρα η απορια μου θα εχει λυθει σε καποια απο τις προηγουμενες σελιδες αλλα θελω να μου εξηγησετε οσο πιο απλα γινεται το εξης : Αυριο θα μου ερθει το ipod touch 4g 8gb κ ήδη απο σημερα εφτιαξα ορισμενες playlist στο itunes..απο κει κ περα πως θα βαλω αυτα τα τραγουδια στο ipod ? δεν εχω εμπειρια απο apple.θα δυσκολευτω?Ευχαριστω προκαταβολικαΌταν συνδέσεις το iPod θα σου το εμφανίσει στο itunes. Το επιλέγεις, πατάς music-->Sync Music και επιλέγεις playlists.
-
Ευχαριστω infinity ιδωμεν.για οτιδηποτε χρειαστω αυριο ξαναρωταω
-
Νέες τιμές iPad (το παλιό)
iPad WiFi
iPad 16 Wi-Fi: €419 (από €529)
iPad 32 Wi-Fi: €529 (από €639)
iPad 64 Wi-Fi: €629 (από €739)iPad WiFi +3G
iPad 16 3G/Wi-Fi: €549 (από €639)
iPad 32 3G/Wi-Fi: €649 (από €739)
iPad 64 3G/Wi-Fi: €749 (από €839) -
για τη φορτιση του ipod απο πριζα χρειαζεται συγκεκριμενος ανταπτορας σαν αυτον http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Port ... 51ZM-A.htm π.χ? ή αρκει ενας κοινος ανταπτορας?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
για τη φορτιση του ipod απο πριζα χρειαζεται συγκεκριμενος ανταπτορας σαν αυτον http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Port ... 51ZM-A.htm π.χ? ή αρκει ενας κοινος ανταπτορας?Μπορείς να πάρεις έναν κινέζικο με 2-3 ευρώ.
-
Σε περιβάλλον XP μέσω parallels, πολλά αρχεία και φάκελοι δε μετονομάζονται/σβήνονται/μεταφέρονται κι έτσι ανατρέχω κάθε φορά στο finder Αντιμετωπίζει κανένας χρήστης parallels τίποτα παρόμοιο;
-
Κυκλοφόρησε η 4.3.
Οι j/bers ΔΕΝ αναβαθμίζουμε. -
-
-
Ακόμα όχι. Σφαίρα πήγαινε, σφαίρα πηγαίνει.
-
ΊΙΙΙσως ο chrome να είναι λίγο πιο γρήγορος... Δεν ξέρω.
Εγώ πάντως ψηφίζω SafariΧαμός πάντως σήμερα. Εκτός από iOS 4.3 και Safari Update είχαμε
Xcode 4
Java Update
iTunes Updateκαι νομίζω βγήκε και ο Chrome 10
και εντός της εβδομάδας ή την επόμενη αναμένουμε το 10.6.7
Άντε να βγεί και το Lion και το iOS5 το καλοκαιράκι
-
αρκετα γρηγορη η 4.3...ειδικα ο Safari ....
-
Καλημερα!
επειδη, οντως ο Safari παει τον κωλο του και ο 3.χ Firefox, εχει αρχισει να με κουραζει, υπαρχει καποιος τροπος να περαστουν τα password απο τα διαφορα site, τα οποια εχει αποθηκευσει ο Firefox, στον Safari?
Ο λογος που δεν τον χρησιμοποιω σαν κυριο browser, ειναι επειδη καποια password δεν τα θυμαμαι!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...