-
5970 εχει ο φιλος σου? ή μηπως σκοπευει να το κανει με την 6990 που βγαινει τωρα?
εγω παντως με 6950 δεν μπορω να βαλω ολες τις ρυθμισεις στο τερμα, μπορω να επιτυχω ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα me σχεδον ολα τα φιλτρα τερμα (γυρω στα 55-60 fps) , αλλα ολα τερμα πολυ απλα δε γινεται (περα απο τα εφφε , υπαρχει και η αποσταση που βλεπεις μακρια, αυτο το πραγμα θελει παρα πολλη ram)
επισης εξαρταται και για τι αναλυση μιλαμε
οσο για τον επεξεργαστη, εγω φτανω το δικο μου γυρω στο 66% usage , το οποιο ειναι παρα πολυ για παιχνιδι
το παιχνιδι ειναι τραγικα κακογραμμενο παντως, δεν εχει τιποτα σοβαρα γραφικα
υπαρχουν πιο ομορφα παιχνιδια, τα οποια εχουν λογικες απαιτησεις..
το mafia ειναι ενα τετοιο παραδειγμα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
5970 εχει ο φιλος σου?Δεν θυμαμαι το μοντελο της καρτας...
το mafia ειναι ενα τετοιο παραδειγμα
-
γενικα ο φιλος σου ειναι ματσο και ψυχακιας ωστε να δωσει πανω απο 500 ευρω μονο για γραφικα?
παιζει σε 1080p?
γιατι σου ξαναλεω το να τα βαλεις ολα τερμα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μεγαλη κουβεντα
-
γενικα ο φιλος σου ειναι ματσο -
γενικα ο φιλος σου ειναι ματσο και ψυχακιας ωστε να δωσει πανω απο 500 ευρω μονο για γραφικα?παιζει σε 1080p?
γιατι σου ξαναλεω το να τα βαλεις ολα τερμα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μεγαλη κουβεντα
το gta ειναι το νεο nfsu2 ακομη και τωρα τερμα να τα βαλεις ολα δεν θα παιξεις καθολου καλα..
-
Unreal 3 Engine cam video from GDC2011
** Epic Games used three GTX580 in Tri-SLI**
-
παντως στο bulletstorm δε με εντυπωσιασε ιδιαιτερα η unreal engine
σαν ενα πολυ βελτιωμενα gow ηταν, ωραιο , αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
-
Εγώ φέτος περιμένω να δω το Rage και το Crysis 2.
Αυτά χρησιμοποιούν καινούρια μηχανή.
-
οχι καινουργια
παραφουσκομενη -
Οι αλλαγές είναι τέτοιες που τις κάνουν καινούριες.
Ειδικά η id δε νομίζω από το 2004 που βγάλαν το Doom 3 απλά να παραφουσκώνουν την id Tech 4.
-
η source ειναι η unreal φουσκωμενη
η source 2 ειναι η unreal παραφουσκωμενη
η unreal3 πηρε οτι ειχαν οι αλλες και το φουσκωσε ακομη πιο πολυ
η 4 εαν κρινω απο τα mod watch δεν εχει τιποτα το νεο εκτως απο το dx11 -
Άρα και το Golf 6 είναι ένα Golf 1 φουσκωμένο.
Μετά από κάποιες αλλαγές πρέπει να βλέπουμε που σταματάει το φούσκωμα και είναι κάτι σχεδόν καινούριο.
-
εφοσον το udk δεν εχει κατι νεο εκτως απο το dx11 σε ολο του το ευρος(ενιωσαν να βαλουν σωστα shaders) δεν υπαρχει κατι περα..
η νεα μηχανη που θα βγει και θα σπασει ταμια θα ειναι του νεου ms flight
-
Έχεις καταλάβει ότι στο post μου παραπάνω λέω για την CryEngine 3 και την id Tech 5 έτσι;
Τι ταμεία θα σπάσει; Ποιος θα τη χρησιμοποιήσει;
-
και μονο που θα βγει air sim train sim και ενα action game απο μια μηχανη που φτιαχτηκε μονο για αεροπλανα πιστευω οτι ειναι μια απο τις νεες που εαν βγαλουν σοβαρο sdk θα δουμε θαυματα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ φέτος περιμένω να δω το Rage και το Crysis 2.Αυτά χρησιμοποιούν καινούρια μηχανή.
Κι εγω το crysis ειναι λιγες μερες υποθεση.. σε φιλο μου παντως που ειδα το beta με dx 9 (gtx 480) για dx9 ηταν εξαιρετικο
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
αλλα δε καταλαβαινω τι ακριβως στυλ θες (ρεαλισμο, ξυλο, γραφικα ,διασκεδαση)Όλα μαζί...
Γενικά τα γραφικά δε με νοιάζει αν είναι τα καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ατμόσφαιρα.
Το Killzone πχ για μένα με τον καλό οπτικό τομέα σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα δίνει ένα αποτέλεσμα ανώτερο από το Crysis.Ο ρεαλισμός γενικά μου αρέσει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού(εκτός από το να σκοτώνεσαι με 2 σφαίρες ).
Το Battlefield και το Homefront φαίνονται να είναι αυτά που ψάχνω αλλά το 1 αργεί και το άλλο βγαίνει τώρα οπότε είναι ακριβό.
-
μπορεις να το νοικιασεις απο κανα videoclub
αλλωστε αυτα τα παιχνιδια δεν κρατανε πολυ για να χρειαστει να τα αγορασεις
εγω παντως περιμενω crysis
θελω να δω και τι φτιαχνει η νεα μου καρτουλα, αλλα γενικα οσο και να το κραζουν το συγκεκριμενο παιχνιδι , εγω το απολαυσα παρα πολυ
προς το παρον παντως συνεχιζω (για να τελειωσω) μες στη βδομαδα το fallout , το οποιο ειχα αφησει
και πραγματικα ειναι παιχνιδαρα
αυτο παντως που περιμενω περισσοτερο απο ολα μες στη χρονια ειναι αυτο..
γενικα αυτα τα παιχνιδια απολαμβανω περισσοτερο.. ισως μαλιστα παιξω και το νεο dragon age, γιατι το 1ο ειπα να μην το παιξω (κακως ισως)
-
Απλά θέλω μετά να μείνουν στη συλλογή μου.
Ίσως κατεβάσω το Homefront και το αγοράσω πιο μετά.
-
εκανα μερικα edit ..
τι να σου πω, αυτα τα παιχνιδια δεν αξιζουν το κοπο για μενα..
οκ ειναι πολυ ωραια για να περνας λιγακι ευχαριστα την ωρα σου, αλλα μεχρι εκει
για μενα αυτα που αξιζει να εχει κανεις στη συλλογη του ειναι αυτα με τα οποια εφαγε μπολικες ωρες
το επαιξα σε φιλο μου το ντεμο του killzone 3, ωραιο παιχνιδακι και καλα γραφικα για κονσολα (βασικα ειναι πολυ καλα γενικα αν εξαιρεσεις τη χαμηλη αναλυση) , αλλα ρε γαμωτο και ps3 να ειχα αυτη τη καταρα του παιζω fps με χειριστηριο δε θα τη συνηθισω ποτε
θελω το ποντικακι μου
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)