-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Της πάει το σκούρο χρώμακουκλα ! εχει κερδισει την 458 απο πλευρας εμφανισης απο τα αποδυτηρια , απο πλευρας επιδοσεων μενει να δουμε ,αν και στο βιντεο που παρεθεσεις φαινεται οτι την κερναει τσαγακι
-
Γιώργο, να σου θυμίσω το ραντεβού που έχεις με τον οφθαλμίατρο αύριο.
Όσο για το τσαγάκι... αυτά ακούμε κάθε χρόνο και στην F1 και έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1998...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιώργο, να σου θυμίσω το ραντεβού που έχεις με τον οφθαλμίατρο αύριο.Όσο για το τσαγάκι... αυτά ακούμε κάθε χρόνο και στην F1 και έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1998...
Kατσε να δουμε μερικες δοκιμες μεταξυ των 2 οχηματων , (τον σκαραβαιο απο το τσουφενχαουζεν τον βγαζω απ'εξω ) ο Σατκλιφ την βρισκει ικανοτατη αλλα ψυχρη , o καιρος γαρ εγγυς
-
Ετοιμάζει και η Porsche ανάλογο μοντέλο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ετοιμάζει και η Porsche ανάλογο μοντέλο.To υβριδικο που ειχε παρουσιασει πριν λιγο καιρο λες ?
-
Όχι, αυτό είναι μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο ειδικό. Θα βγάλει μοντέλο (V8 MR το πιθανότερο) απευθείας ανταγωνιστικό των 458 / Gallardo / R8 / MP4-12C / Brera ( ) κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όχι, αυτό είναι μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο ειδικό. Θα βγάλει μοντέλο (V8 MR το πιθανότερο) απευθείας ανταγωνιστικό των 458 / Gallardo / R8 / MP4-12C / Brera ( ) κλπ -
Εμένα κάτι μου λέει πως στο Μαρανέλο ήδη ετοιμάζουν την 458 Chris Harris Edition (aka Scuderia ή CS)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όχι, αυτό είναι μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο ειδικό. Θα βγάλει μοντέλο (V8 MR το πιθανότερο) απευθείας ανταγωνιστικό των 458 / Gallardo / R8 / MP4-12C / Brera ( ) κλππλεονασμός
-
Εννοείται οτι είναι πολύ πιο αρμονική από την 458 η ΜΡ4. Πιο χυτές γραμμές, πιο ωραίες αναλογίες και λείπουν οι αταίριαστες σχεδιαστικές υπερβολές, με μια μικρή αμφιβολία για το σχεδιασμο των εξατμίσεων.
Και η F1 μου άρεσε πιο πολύ σχεδιαστικά από τις αντίστοιχες Ferrari, είχε περισσότερο (όπως και η ΜΡ4 βεβαίως) το στοιχείο της κίνησης, ακόμα και σταματημένη. -
Ωραίο!
Βασικά το επόμενο που θα δώσουν για δοκιμή στον Harris (αν του δώσουν ξανά ποτέ ) θα μπορούσε να έχει για πλάκα το παραπάνω function -
-
-
γιατι με αφηνει αδιαφορο...;
Πιο πολυ με συγκινει μια Μαζερατι 4πορτε απο αυτο...
-
Λαθος παραδειγμα...
Η Quattroporte ειναι true supercar.
-
-
-
Πότε θα την τεστάρει ο Ιερεμίας άραγε... ...θέλω να δω τι θα πει...
-
τη δοκιμασε ηδη, μαλλον θα τη δουμε σε επομενο επεισοδιο.
-
Ωραία! Οχι θα του ξέφευγε.
Στοιχηματίζω από τώρα ότι έχει και μία 458 μαζί...
McLaren MP4-12C/650S