-
-
Αν σε NSU-Fiat μπορώ να σε πάω σε κάνα δύο ακόμα. Ένα γαλάζιο που βρίσκεται στο Περιστέρι και ένα κόκκινο που βρίσκεται Πετρούπολη. Ακόμα ένα πολύ καλό γαλάζιο ήταν στο Μαρούσι, αλλά έχω καιρό να το δω. Τέλος ένα milecento ή όπως αλλιώς λέγεται βρίσκεται στο Χαλάνδρι.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Αν σε NSU-Fiat μπορώ να σε πάω σε κάνα δύο ακόμα. Ένα γαλάζιο που βρίσκεται στο Περιστέρι και ένα κόκκινο που βρίσκεται Πετρούπολη. Ακόμα ένα πολύ καλό γαλάζιο ήταν στο Μαρούσι, αλλά έχω καιρό να το δω. Τέλος ένα milecento ή όπως αλλιώς λέγεται βρίσκεται στο Χαλάνδρι.Αυτο το Fiat ειναι το 1100 που λεγανε?
Κατι αναλογο θυμαμε πως μας το δανιζε ενας φιλος οταν δεν ειχαμε αμαξι... το χαρακτιριστικο του ηταν πως οι εμπρος πορτες ανοιγαν αναποδα!!!
-
-
Εννοουσα οτι τα περισσοτερα,οπως και το δικο μας,ειχαν σημα που εγραφε Neckar,και απο κατω με μικροτερα γραμματα Fiat.Ενω το συγκεκριμενο γραφει Nsu/Fiat.Ενα αντιστοιχο σε γαλαζιο υπaρχει και σε καθετο της Πανορμου,και ενα ασπρο μεσα σε οικοπεδο του Σκαραμαγκα.Γενικα παντως πρεπει να προτιμουσαν τα Neckar σε σχεση με τα Fiat,τοσα χρονια εχω δει μονο ενα πρασινο 1100d στη Χιο.>Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Αυτο το Fiat ειναι το 1100 που λεγανε?
Κατι αναλογο θυμαμε πως μας το δανιζε ενας φιλος οταν δεν ειχαμε αμαξι... το χαρακτιριστικο του ηταν πως οι εμπρος πορτες ανοιγαν αναποδα!!!
Ναι,αυτο που εβαλα στη φωτογραφια ειναι το γερμανικο αντιγραφο του Fiat 1100D.Αυτο που λες εσυ νομιζω ηταν 2 μοντελα παλιοτερο,και νομιζω βασιζοταν στο Fiat 1100L.Εβλεπα μεχρι προσφατα ενα τετοιο γαλαζιο,πιθανοτατα ηταν αυτο του Χαλανδριου.Παντως αυτο που εβαλα βρισκεται στην Αγ.Παρασκευη/Χολαργο.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Εννοουσα οτι τα περισσοτερα,οπως και το δικο μας,ειχαν σημα που εγραφε Neckar,και απο κατω με μικροτερα γραμματα Fiat.Ενω το συγκεκριμενο γραφει Nsu/Fiat.Ενα αντιστοιχο σε γαλαζιο υπaρχει και σε καθετο της Πανορμου,και ενα ασπρο μεσα σε οικοπεδο του Σκαραμαγκα.Γενικα παντως πρεπει να προτιμουσαν τα Neckar σε σχεση με τα Fiat,τοσα χρονια εχω δει μονο ενα πρασινο 1100d στη Χιο.>Αυτο το Fiat ειναι το 1100 που λεγανε?
Ναι,αυτο που εβαλα στη φωτογραφια ειναι το γερμανικο αντιγραφο του Fiat 1100D.Αυτο που λες εσυ νομιζω ηταν 2 μοντελα παλιοτερο,και νομιζω βασιζοταν στο Fiat 1100L.Εβλεπα μεχρι προσφατα ενα τετοιο γαλαζιο,πιθανοτατα ηταν αυτο του Χαλανδριου.Παντως αυτο που εβαλα βρισκεται στην Αγ.Παρασκευη/Χολαργο.
Αυτο που λεω εγω ηταν ή γαλαζιο ή πρασινο ανοιχτο (πανε και 20+ χρονια) και ο φιλος που το ειχε ηταν στο χαλανδρι!
-
Uploaded with ImageShack.us
vauxhall viva

Uploaded with ImageShack.us
land rover [πιθανότατα Series III(1972-85)]
υπάρχει και site όπου γράφει πώς να ταυτοποιήσετε/identify ένα land rover: http://www.lrfaq.org/FAQ.2.Ident.LR.html -
-
-
Δεν ειχα ξαναπετυχει κατι τετοιο.. Το περασα για πρωτη γενια corolla αλλα τα διακριτικα υποδηλωναν datsun 1200.. Πληρες παντως και αν ειναι αυτο που νομιζω δεν ειναι και πολυ καιρο ακινητο..
Ενα visa με ωραιες ζαντες στη Πανεπιστημιουπολη του Ριου.

Μια w115 που στα ματια μου φανταζει σε εξαιρετικη κατασταση..

-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ειχα ξαναπετυχει κατι τετοιο.. Το περασα για πρωτη γενια corolla αλλα τα διακριτικα υποδηλωναν datsun 1200.. Πληρες παντως και αν ειναι αυτο που νομιζω δεν ειναι και πολυ καιρο ακινητο..]
Πως και δεν εχεις ξαναπετυχει;Ειναι σχετικα συνηθισμενο μοντελο.Μεχρι προσφατα υπηρχε ενα ιδιο με εξαψηφιες πινακιδες στο Χολαργο,ενω προσωπικα εχω πετυχει και καναδυο κουπε.Βεβαια η μεγαλη πλειοψηφια ηταν αγροτικα.
Στην Πατρα ηξερα τουλαχιστον δυο.Ενα κοκκινο αρκετα καλο,που το κυκλοφορουσε ενας ηλικιωμενος και ειχε εσωτερικο φωτισμο με νεον(αλα χασαπικο-ψαραδικο),και ενα αλλο που το ειχαν επενδυσει εξωτερικα με βοτσαλα η κοχυλια,προφανως ηταν κινητη διαφημιση. -
Νονε, εχει δικιο ο fiat127. Κυκλοφορουσαν και καποια κυκλοφορουν ακομα. Εχει ο μαστρονικος ενα τετοιο στην σχολη φορτηγακι, ακι στην Καλλιθεα υπηρχε ενα λευκο σε καλη σχετικα εξωτερικη κατασταση. Μονο που ειχε καμμενο το δεξιο πλαστικο του φαναριου (οχι θολωμενο, λιωμενο ) . Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα...
-
-
Toyota stout.
θερμή παράκληση, όταν είναι γνωστή η μάρκα του αυτοκινήτου να γράφεται, οπότε μετά να μπορεί κανείς να ανατρέξει στο σαφάρι.
-
-
-
Τον λεβιέ στο ταμπλώ είχαν όσα 782/845cc γλίτωσαν απο τις μετατροπές
-
-
Το ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα
-
Δυστυχως φωτο δεν εχω, αλλα πιστευω να το πετυχω
Παρκαρισμενο στην Αγιας Ζωνης στη Κυψελη ενα λευκο Bluebird
Classic Safari