-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Η πορνεια ειναι πλεον πταισμα http://www.inews.gr/135/anoixte-bourdel ... ronete.htm
τελοςΣυνήθως, αυτό το πταίσμα, έχει άλλα καμιά 10αριά από πίσω του όμως. Παράνομη είσοδος στη χώρα, παράνομη κατακράτηση (του εκδιδόμενου προσώπου από τον εκδίδοντα), προστασία, οργανωμένο έγκλημα, οπλοκατοχή, κατοχή παράνομων ουσιών, πολλαπλοί βιασμοί (πριν την έκδοση για να αποκτήσει αναισθησία*), εκβίαση, σωματικές βλάβες, παραβίαση των κανόνων υγιεινής, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκίες (ΕΛΑΣ, Δικαιοσύνη, Δημοτικές αρχές, Υπουργεία κτλ). Ας μην συνεχίσω καλύτερα. Τα ξέρουμε όλοι.
Η κλήση από την άλλη, σιγά την παρανομία. 40€ πληρώνεις και φεύγεις (εκτός εμού που έχω 200€ για 2 μήνες πλέον). Το μόνο πρόβλημα είναι να σου κρατήσουν πινακίδες, οπότε θα πάρεις το 2ο αυτοκίνητο, που όλοι σχεδόν έχουν.
Κατάλαβες γιατί φωνάζω τόσο καιρό για κυνήγι των σοβαρών παραβάσεων; Η πορνεία, το λαθρεμπόριο, δεν είναι τόσο απλά θέματα, του τιμωρώ με 40€ τον παραβάτη. Θέλουν δουλειά**, να σκύψεις το κεφάλι, να ιδρώσεις και να ματώσεις. Να μην πας σπίτι για βδομάδες. Να παλέψεις, να χτυπήσεις και να χτυπηθείς. Αυτά όμως ΔΕΝ τα κάνουν. Κάνουν τα εύκολα που δεν κοστίζουν τίποτε και φέρνουν χρήμα.
Ευχαριστώ.
- Πριν κάτι χρόνια, πήγα σε ένα ενδιαφέρον μαγαζί (strip show). Εκεί, πέραν της κατάθλιψης που με έπιασε, έκανα την κοινωνική μου μελέτη. Έβλεπες πχ 10 κοπέλες. Από αυτές, η ΜΙΑ (1) ήταν αναίσθητη, τα πέταγε όλα και κυκλοφορούσε χύμα στο κύμα γυμνή. Όλες οι άλλες, τελείωναν το show και έτρεχαν να ντυθούν κρύβοντας τα επίμαχα σημεία όσο μπορούσαν. Αυτές οι ίδιες μετά, έρχονταν να τις κεράσεις ποτό. Αμέσως καταλάβαινες ποια είχε φάει ξύλο, ποια είχε βιαστεί για να γίνει αναίσθητη, ποιες το ήθελαν και το έκαναν και ποιες έψαχναν τρόπο να ξεφύγουν.
** Ψάχνουν να φτιάξουν νέο δίκτυο στην ΕΛΑΣ, γιατί το Tetra δεν τους ικανοποιεί. Έχουν όλα τα τεχνικά μέσα για να κάνουν σωστή δουλειά. Κι όμως, ΔΕΝ κάνουν τίποτε. Η Δημ. Αστυνομία από την άλλη, σιγά μην ασχοληθεί με τη σύλληψη και τα πρόστιμα των παρανόμων πωλητών. Τους χτυπάει παλαμάκια, τους κάνει σήμα να φύγουν και αυτό ήταν όλο.
Ειλικρινά τώρα γιατί τόσο μίσος και απαισιοδοξία ?
Μα όλα στραβά ??? ΟΛΑ???
-
Σκεφτόμουν να το γράψω και εγώ αυτό. Είναι τραγικός ο τρόπος που σκέφτεται μερίδα του κόσμου: 'Ας φτιάξουν πρώτα όλα τα άλλα και μετά να κυνηγήσουν αυτά (που κατά τύχη είναι πράγματα που κάνω και εγώ).'
Επειδή αναφέρεσαι ξεκάθαρα σε εμένα, θα σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι θέμα παρανομίας, αλλά κατηγοριοποίηση των 'απειλών' που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα. Τα παρκαρισμένα με ενοχλούν, αλλά ΔΕΝ απειλούμαι. Οι ναρκομανείς με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι νταβαντήδες με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι πόρνες το ίδιο*. Οι λαθρέμποροι με ενοχλούν πολύ περισσότερο γιατί κέντρο κατεβαίνω με τα πόδια και τους βλέπω να έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια τα οποία πληρώνω, στο Παν/μιο το οποίο πληρώνω και ΔΕΝ με πληρώνει, στο ΕΜΠ που το έχουν για προστασία από το άσυλο, να πηγαίνουν τουαλέτα στην ΑΣΟΕΕ και ΕΓΩ να πληρώνω το νερό και να μην μπορώ να πάω γιατί έχουν από βρώμα μέχρι AIDS που πάλι ΕΓΩ θα πληρώσω στους φόρους μου.
Λοιπόν, αν θεωρείς ότι η Δημ. Αστυνομία έχει πρώτιστη δουλειά να κυνηγήσει 10 παρκαρισμένα στον πεζόδρομο και όχι 100 πόρνες στου Ψυρρή ή 1000 λαθρεμπόρους που κάνουν κατάληψη πεζοδρομίου στην Ερμού, τότε, κάποια σχέση έχεις με όλα αυτά και τα €€€ θολώνουν τη κρίση σου. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους άλλους, τους ντόκτορες, που έχουν την κάλυψη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου = από εκεί ζουν, οπότε δεν ασχολούνται με τέτοια, αφού τους δίνει ψωμί, αλλά με το παρκάρισμα.
- Μπροστά στα μάτια μου, την πέφτουν σε SUV πόρνες από όλες τις μεριές. Του ανοίγουν πόρτες, του αρπάνε ό,τι είχε μέσα κτλ. Κατεβαίνει αυτός, κλειδώνει και αρχίζει να τις κυνηγάει. Τρέχουν αυτές στη μέση του δρόμου, πέφτουν πάνω στο Astra που ήταν σταματημένο ευτυχώς, εξαφανίζονται όλοι και μένω με άλλες 100 πόρνες και 10 νταβατζήδες να με πλησιάζουν κλεισμένος από παντού. Μπροστά το RAV, τριγύρω αυτοί κι εγώ στη μέση με την κοπέλα συνοδηγό. Τι κάνεις; Φυσικά, ΕΛΑΣ και Δημ. Αστυνομία, έγραφαν παρκαρισμένα. Σιγά μην ασχοληθούν με τις πόρνες και τα μαχαίρια. Αυτά είναι μικροπαραβάσεις μωρέ. Το πρόβλημα είναι να γράψουν για παρκάρισμα σε γωνία, ώστε, αύριο, να μπορούν οι πόρνες να κυκλοφορήσουν άνετα και να παρκάρουν τα δικά τους οχήματα εκεί**. Καβαλάω, λοιπόν, κι εγώ τα κράσπεδα, κορνάροντας και βρίζοντας όλες τις φιλές του κόσμου, παραβιάζω το κόκκινο και ευτυχώς βγαίνω στον κεντρικό δρόμο αποφεύγοντας την επίθεση.
** Θες να σου πω πού μπορείς να βρεις Ρωσσίδα, εντελώς πατσαβούρα που κάνει πεζοδρόμιο και ο νταβατζής της οδηγάει πορτοκαλί BMW Ε36; Σε κεντρικότατο σημείο βρίσκεται, αλλά φυσικά, σημασία έχει το αλκοτεστ που βγάζει 1200 για το κράτος και όχι η πόρνη που άντε να κάνεις δικογραφίες τώρα, ανακρίσεις, συλλήψεις κτλ.
Ευχαριστώ.
Γ@μώτο με κατάλαβαν !!!!
-
Θα το έλεγα κυνικός ρεαλισμός, όχι απαισιοδοξία. Βλέπω τα πράγματα τελείως ψυχρά και προσπαθώ να σκεφθώ με τρόπο που θα εμποδίσει την κατάσταση να γίνει χειρότερη. Μίσος δεν υπάρχει προς κανέναν. Ίσα ίσα δηλαδή που στεναχώρια με πιάνει όταν βλέπω να εκμεταλλεύονται αυτούς τους κακόμοιρους ανθρώπους*. Γιατί, μην μου πεις ότι, βλέποντας τον άλλο στο φανάρι ή τον μαυρούλη να τρέχει με το σεντόνι γεμάτο μαϊμού Luis Vuitton, δεν σκέφτεσαι ότι και αυτός θα ήθελε να πηγαίνει για καφέ στη χώρα του με την κοπέλα του, παρά να κυνηγιέται με τις ελληνικές αρχές.
- Απλά, το σχέδιο υπάρχει εδώ και χρόνια, τώρα βρίσκει πιο άμεση εφαρμογή (τα τελευταία 20 χρόνια) και εμείς βρισκόμαστε στη μέση, όπως και οι κακόμοιροι αυτοί τύποι που ζητάνε ψωμί να φάνε. Η πείνα ξέρεις, είναι κακός σύμβουλος. Κάνεις πράγματα που δε θα έκανες υπό διαφορετικές συνθήκες. Οι αρχές από την άλλη, όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε για να εμποδίσουν την κατάσταση αυτή, αλλά την επιβραβεύουν και την διευρύνουν, είτε γιατί οι απλοί υπάλληλοι βρήκαν τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους (το μαύρο χρήμα πάντα ήταν άφθονο), είτει γιατί αδιαφορούν, είτει γιατί οι πάνω πάνω είναι οι εκτελεστές του σχεδίου.
Ευχαριστώ.
-
Θα το έλεγα κυνικός ρεαλισμός, όχι απαισιοδοξία. Βλέπω τα πράγματα τελείως ψυχρά και προσπαθώ να σκεφθώ με τρόπο που θα εμποδίσει την κατάσταση να γίνει χειρότερη. Μίσος δεν υπάρχει προς κανέναν. Ίσα ίσα δηλαδή που στεναχώρια με πιάνει όταν βλέπω να εκμεταλλεύονται αυτούς τους κακόμοιρους ανθρώπους*. Γιατί, μην μου πεις ότι, βλέποντας τον άλλο στο φανάρι ή τον μαυρούλη να τρέχει με το σεντόνι γεμάτο μαϊμού Luis Vuitton, δεν σκέφτεσαι ότι και αυτός θα ήθελε να πηγαίνει για καφέ στη χώρα του με την κοπέλα του, παρά να κυνηγιέται με τις ελληνικές αρχές.- Απλά, το σχέδιο υπάρχει εδώ και χρόνια, τώρα βρίσκει πιο άμεση εφαρμογή (τα τελευταία 20 χρόνια) και εμείς βρισκόμαστε στη μέση, όπως και οι κακόμοιροι αυτοί τύποι που ζητάνε ψωμί να φάνε. Η πείνα ξέρεις, είναι κακός σύμβουλος. Κάνεις πράγματα που δε θα έκανες υπό διαφορετικές συνθήκες. Οι αρχές από την άλλη, όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε για να εμποδίσουν την κατάσταση αυτή, αλλά την επιβραβεύουν και την διευρύνουν, είτε γιατί οι απλοί υπάλληλοι βρήκαν τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους (το μαύρο χρήμα πάντα ήταν άφθονο) και οι πάνω πάνω, γιατί είναι οι εκτελεστές του σχεδίου.
Ευχαριστώ.
Δεν μιλάμε για κανονικό σχέδιο απλά τους έσκασε η φούσκα του νεοφιλελευθερισμού στα μούτρα !!! Τhats all. Μην ψάχνεις οργανωμένα σχέδια ...
-
Ψάχνω σχέδια εκτός Ελλάδος και τους εκτελεστές τους εντός. Οι δικοί μας, είναι τόσο... μην πω, που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στην πιάτσα. Φυσικά, υπάρχουν και οι σοβαροί εκτελεστές (βλ. αυτοί που παίρνουν μέρος στη γνωστή λέσχη και τις άλλες αντίστοιχες) που γνωρίζουν, αλλά αυτοί είναι η πάνω πάνω ηγεσία που οργανώνοι τα πάντα εντός χώρας. Οι άλλοι, είναι απλά άσχετοι και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα είναι ο λαός που δεν έχει ξυπνήσει να τους πάρει στο κυνήγι να τελειώνουμε.
Και για να σου πω το πιο απλό. Ας μαζευτούμε όσοι μας χρωστάει το πρώην ΥΠΕΠΘ έξω από το κτήριο, μαζί με τους μονίμους (δεν έχει σημασία η βαθμίδα) και ας κάτσουμε εκεί για 1 μήνα. Κάθε μέρα απέξω θα είμαστε. Θα δουλέψει το σύστημα; Δε θα αναγκαστεί να κάνει ΜΙΑ κίνηση και να γίνει συνεπές το κράτος; Θα βρεθούν 'απεργοσπάστες' θα μου πεις. Ναι, αλλά θα είναι ελάχιστοι, σου απαντάω. Μου μαζεύεις σε ΚΑΘΕ διεύθυνση και γραφείο της χώρας 1000 άτομα απέξω να φωνάζουν; Το κάνεις σε ΚΑΘΕ Α.Τ. της χώρας για τα θέματα που αναφέραμε για είμαι και on topic; Ρίχνεις 'καντήλια' στο Δήμαρχό σου που τον γνωρίζεις και δεν κάνει τίποτε στο χωριό ή στην πόλη σου για ΟΛΑ αυτά που γράφουμε; Μόνο τότε θα πάμε μπροστά. Όταν αποφασίσουμε να κινηθούμε ΟΛΟΙ μαζί - ξεπερνώντας τις πουλημένες ηγεσίες των 'συνδικαλιστικών κινημάτων' - και όχι να υπάρχουν μερικοί 'τρελοί' που θα τρώνε όλο το λούκι για να διασκεδάζουν οι υπόλοιποι.
Ευχαριστώ.
-
pipinos το κατάλαβες ότι και συ συντηρείς αυτά που κράζεις ε; Τι δουλειά είχες σε κωλόμπ... εεε stripclub? Για να κάνεις κοινωνική μελέτη ή να ανοίξει το μάτι σου; Τέσπα...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
pipinos το κατάλαβες ότι και συ συντηρείς αυτά που κράζεις ε; Τι δουλειά είχες σε κωλόμπ... εεε stripclub? Για να κάνεις κοινωνική μελέτη ή να ανοίξει το μάτι σου; Τέσπα...Βλέπεις πώς με μία γενίκευση αμέσως φτάνεις στο λανθασμένο συμπέρασμα;
Πήγα στο μαγαζί γιατί βάλαμε στοίχημα με κάτι συμφοιτητές, ποιος 'κωλώνει' και ποιος όχι. Πήγαμε, λοιπόν, και ήμασταν 5-6 άτομα.
Ο 1ος, καθηγητής σε Παν/μιο σήμερα, πήρε μία, την κέρασε, την έβαλε να κάτσει πάνω του, τέλος.
Ο 2ος, καθηγητής στο ίδιο Παν/μιο και αυτός (βύσμα και οι δύο), σάλεψε τελείως με τις δίμετρες. Κέρασε καμιά 10αριά σαμπάνιες κτλ. Στο τέλος πληρώσαμε όλοι μαζί τα δικά του.
Ο 3ος, όντας περίεργη και εγκληματική φάτσα, είχε 5-6 προτάσεις, αλλά είπε όχι γιατί δεν είχε λεφτά. Αλλιώς θα την έκανε και αυτός τη δουλειά.
Ο 4ος, ήταν αρραβωνιασμένος και αν και είχε 2-3 προτάσεις, δεν έκανε απολύτως τίποτε, αρνήθηκε τα πάντα.
Ο 5ος, που ήμουν εγώ, είχε πέσει σε κατάθλιψη με αυτά που έβλεπε και ούτε καν τον πλησίασαν να του κάνουν πρόταση.
Κατάλαβες τώρα, γιατί η γενίκευση 'πηγαίνεις σε κωλόμπαρα' που είναι εκτός πραγματικότητας, είναι τελείως λανθασμένη και σε έφτασε σε λάνθασμένο συμπέρασμα; Ούτε σε κωλόμπαρα πηγαίνω, ούτε πληρώνω για ...., ούτε στα κλαμπ και στα μαγαζιά που πηγαίνω δίνω αμάξι σε παρκαδόρο, ούτε τσακώνομαι με τον κόσμο, ούτε τα σπάω, ούτε δέχομαι να πιώ μπόμπες, ούτε πλέον πίνω όσο έπινα (η ζημιά έγινε βέβαια), ούτε την πέφτω στις δίπλα, ούτε την εφορία κλέβω, ούτε κάνω πως εργάζομαι, ούτε ζητάω αμοιβή από πολλές εργασίες μου (πχ 15 μέρες δουλειάς για 300€ το καλοκαίρι με συνολική παραγωγή διπλάσια του 2ου καλύτερου εργαζομένου στην εταιρεία και λάθη
-
Αλλη μια φορα και ειναι η τελευταια.Εδω ειναι το θεμα 'Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα'.Σταματηστε τα offtopic .[mod]
-
Κρίμα που πάντρεψα την αδερφή μου και έχασα τέτοιο γαμπρό
Πλακίτσα κάνω
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κρίμα που πάντρεψα την αδερφή μου και έχασα τέτοιο γαμπρόΠλακίτσα κάνω
Με άτομο που γράφει στους 4Τροχούς, ούτε πυρετό δε θέλω να έχω, ούτε πυρετό...
Ευχαριστώ.
-
http://news.ert.gr/el/ellada/koinonia/63085-allages-sta-prostima-tou-kok-apo-to-fthinoporo
Αλλαγές στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προωθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Στόχος είναι να εκλογικευτούν οι ποινές και αυτό σημαίνει ότι αλλού θα υπάρξουν μειώσεις, αλλού αυξήσεις και κάποια πρόστιμα θα παραμείνουν ως έχουν. Οι αλλαγές θα ισχύσουν απο το Φθινόπωρο.
Διατηρούνται και στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τα γνωστά 700αρια για τα πρόστιμα που αφορούν τις εγκληματικές παραβάσεις
Καμία μείωση δε προβλέπεται για:
- Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
- Παραβίαση STOP
- Παραβίαση σιδηροδρομικών διαβάσεων
- Επικινδύνους ελιγμούς
- Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Κατά 30% αναμένεται να μειωθούν τα πρόστιμα που δεν προκαλούν απώλειες ανθρωπίνων ζωών, όπως προτείνει το Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας
Συγκεκριμένα μειώνονται τα πρόστιμα για:
- Απόρριψη αντικειμένων από 400 ευρώ σε 280
- Παραβίαση ωραρίου τροφοδοσίας από 400 ευρώ σε 280
*** Έλλειψη μέτρων παθητικής ασφάλειας από 700 ευρώ σε 490**
Αύξηση των προστίμων κατά 50% προωθείται για:
- Αυτοσχέδιους αγώνες από 700 ευρώ σε 1050
- Διπλοπαρκάρισμα από 40 εύρο σε 60
- Στάθμευση σε ράμπα από 150 ευρώ σε 300
- Στάθμευση σε πεζοδρόμιο από 80 ευρώ σε 160
- Παρεμπόδιση κυκλοφορίας τραμ από 50 ευρώ σε 300
Την επόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας για τις αλλαγές στον ΚΟΚ και συμφωνά με πληροφορίες προωθείται και η εκλογίκευση των ορίων ταχύτητας.
Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από το φθινόπωρο του 2011, **προβλέπουν και μείωση κατά 50% του χρόνου που αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης, από οδηγούς ταξί και φορτηγών αυτοκινήτων, όταν παραβαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
**
ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤΠοιος γαματος εγκεφαλος σκεφτηκε τα δυο που εχω τονισει, ειδικα το δευτερο, δεν μπορω να καταλαβω...
-
Ο ίδιος που σκέφτηκε ότι οι διάφοροι 'επαγγελματίες' οδηγοί δεν έχουν υποχρέωση να φορούν ζώνη ασφαλείας. Όπως θυμάστε ίσως, στην τελευταία αναθεώρηση του ΚΟΚ είχε επιχειρηθεί να απαλειφθεί αυτή η διάκριση. Μετά όμως την έκαναν γαργάρα....
Βλέπετε, οι εν λόγω οδηγοί, λόγω της αυξημένης προσοχής που επιδεικνύουν είναι, στο μυαλό του νομοθέτη, φύσει αδύνατον να εμπλακούν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα
-
Βασικά, θα μειώσουν τα ηλίθια πρόστιμα που δεν γράφονται ποτέ (αλήθεια, ποιος έχει δει κλήση για απόρριψη αντικειμένου;;;;) και θα αυξήσουν τα άλλα, για τα οποία γράφουν τους περισσότερους οδηγούς. Έτσι, θα λένε για μειώσεις προστίμων, αλλά θα έχουν αυξήσεις εισπράξεων...!!!
Τους ξέρουμε καλά, τουλάχιστον από το 1976 προσωπικά...
Ευχαριστώ.
-
Για την > μήπως εννοούν την αφαίρεση αερόσακων;
edit: περισσότερο κράνος και ζώνη μάλλον, γιατί πως θα διαπιστωθεί η απουσία των παραπάνω; -
Αερόσακους, ζώνες, σωστοί προφυλακτήρες, πλαστικά στο εσωτερικό του οχήματος κτλ
Οι άλλες παραβάσεις, λέει, θα αυξηθούν πολύ... Όχι τίποτε άλλο, αλλά έλεγαν πριν λίγο καιρό ότι είναι αυξημένες και σε περιόδους κρίσης δεν μπορείς να λες στον άλλο να δώσει μισό μηνιάτικο γιατί δε φόραγε ζώνη (λόγια Υπουργού αυτά).
Ευχαριστώ.
-
Σήμερα με γράψανε γιατί πάρκαρα σαν χαζός σε μέρος που είχε πινακίδα για φόρτωση-εκφόρτωση .Η μαλακία είναι ότι σ αυτόν τον δρόμο παρκάρω πάρα πολύ συχνά και πρώτη φορά δεν παρατήρησα την πινακίδα.Καλά να πάθω.Το μαλλί πήγε 80(40 σε 10 μέρες) και επειδή εκείνη την ώρα ξεφόρτωναν μου παν οι τύποι ότι είμαι πολύ τυχερός που δεν μου πήραν και πινακίδες.Μπορούσαν να μου πάρουν χαλαρά;Γενικά πόσο παίζουν τα πρόστιμα;Μέχρι στιγμής έχω φάει 20ευρω(10 σε 10 μέρες) γιατί πάρκαρα χωρίς να χω κάρτα σε δρόμο που χρειαζόταν και το σημερινό.Για σημείο με την κλασσική πινακίδα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης πόσο πάει;
Εν το μεταξύ ξέρω ότι είναι μαλακία μου που δεν την είδα και ακόμα απορώ πώς έγινε αλλά δεν θα μπορούσαν και να μήν με γράψουν;Το λέω γιατί η πινακίδα απαγόρευσης ξεκινούσε περίπου απο την μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου μου και υπήρχε τουλάχιστον 8-10 μέτρα κενό μετά για το φορτηγό.Μάλιστα επειδή όπως έγραψα το έπερνα την ώρα που ξεφόρτωναν το πίσω μέρος του φορτηγού απείχε άνετα 2-3 μέτρα απο το αυτοκίνητο. Τέσπα τσάμπα λεφτά απο μαλακίες γαμώ
-
καρφωτη ηταν σιγουρα.
ποσο στοιχημα οτι αν ηταν ραμπα αναπηρων δε θα σε γραφανε... -
Δραστηριότητες Δημοτικής Αστυνομίας για το μήνα Φεβρουάριο 2011.
Από τους ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για το χρονικό διάστημα από 3/2/2011 μέχρι 1/3/2011 προέκυψαν :- Βεβαιώσεις παραβάσεων Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. (κλήσεις – πρόστιμα): 7.115. Οι παραβάσεις αφορούν παράνομες σταθμεύσεις κυρίως σε διαβάσεις πεζών, σε ράμπες διάβασης ΑμεΑ και σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης.
- Βεβαιώσεις παραβάσεων Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. (πρόστιμα – αφαίρεση πινακίδων) : 1.096. Οι παραβάσεις αφορούν παράνομες σταθμεύσεις σε διπλή σειρά και παράνομες σταθμεύσεις σε χώρους φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων.
- Βεβαιώσεις παραβάσεων Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δικύκλων σε πεζόδρομους (Αριστοτέλους) :
- παράνομη κίνηση : 23
- παράνομη στάθμευση : 71
-
Kαλά, τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας θα τις συμπεριλάβουμε στα ανέκδοτα.
Πολύ συχνά (και προφανώς επίτηδες) οι κλήσεις έχουν κραυγαλέα ώστε να γλυτώσουν το πρόστιμο όσοι τις δέχονται.
Χρώμα σαμπανιζέ που καταχωρήθηκε ως γκρι, και ibiza ως toyota είναι δυό περιπτώσεις που γνωρίζω. -
Να μην αναφέρω για τελείως λανθασμένες κλήσεις, της μορφής: κλήση από περιοχή που δεν έχω πάει ποτέ με το αυτοκίνητο...!!!
Ευχαριστώ.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.