-
γιατι υπαρχει περιπτερο που στριβει? θα φυγουν οι τριντεντ. μη βλεπεις εσενα που σε ψησανε με το αυτοκολλητακι....
χαχαχ
Σωπα ρε που θα πεις την καλή μου περίπτερο χαχχαχαχαχ
Ναι ρε υπάρχουν. Το STELVIO που λές τι είναι δεν στρίβει??? επειδή είναι χειρότερο από Julia?? ε και τι σημαίνει αυτο οτι δεν στριβει? Πάει όσο το δικό σου πλάγια και σου ζητάει τσιγαρα αμα λάχει.
αντε που μας πήρες το φευβ πως το λένε, περιπτερο με μπαταρίες για να πας ευθεια μονο
-
για εδω το πηρα, φευγω αυριο...
-
για εδω το πηρα, φευγω αυριο...
κλαίω χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
-
-
Λίγη υπομονή να παρουσιαστεί η Maserati Grecale θα έλεγα, αλλιώς Q3 Sportback που είναι και κούκλα;
-
Το Q3 δεν έχει καμία επαφή με Stelvio και άλλα σοβαρά SUV. Είναι μια κατηγορία μικρότερο κατ' αρχάς και οδηγικά είναι μέτριο.
-
αλλιώς Q3 Sportback που είναι και κούκλα;
Αχρείαστα σκληρό και πολύ κατώτερο (για αυτά που ψάχνει) από μια Στέλβιο.
-
Ναι αλλά πολύ όμορφο και μπορεί να προτιμάει VAG ο φίλος από Alfa Romeo. Εγώ πέτυχα ένα στον δρόμο σε ένα περίεργο χρώμα και κόντεψε να πάθει ζημιά ο αυχένας μου..
-
Είπε ότι θέλει διασκεδαστικό, άρα το Q3 δεν έχει καμία θέση στην συζήτηση.
-
Ναι αλλά πολύ όμορφο και μπορεί να προτιμάει VAG ο φίλος από Alfa Romeo. Εγώ πέτυχα ένα στον δρόμο σε ένα περίεργο χρώμα και κόντεψε να πάθει ζημιά ο αυχένας μου..
To δέχομαι αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό, εμένα π.χ δεν μου αρέσει...δεν έχει κάτι. Αντικειμενικό είναι το fun to drive που ζητάει ο νηματοθέτης (δεν είπε για εμφάνιση) και η Στέλβιο είναι στην κορυφή σε αυτό τον τομέα.
-
Διασκεδαστικό είπε ο άνθρωπος οχι ομορφο απλα
Στη Stelvio συμφωνούμε οι περισσότεροι αν και δεν ξέρω αν φτάνουν τα 50000 με εναλλακτικη το CUPRA FORMENDOR
εγώ έβαλα και δυο μικρούλια που μπορεί να ΜΗΝ είναι ΤΟΣΟ καλά και γρήφγορα και μεγαλα όσο η ALFA αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είναι διασκεδαστικά
-
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!
Ναι εννοω διασκεδαστικό στον δρόμο, όμορφο ειναι υποκειμενικό, το Formentor ειναι το πιο ομορφο κατα την αποψή μου. Για το Stelvio ειμαι περιεργος, διάβασα αρκετά ξένα reviews, το sprint φαινεται αρκετά καλό αλλά stiff.Για το puma, εχω οδηγήσει το fiesta το τελευταίο και με την ford δεν τα παω πολύ καλά. Οδήγησα επίσης το υβριδικό Leon που έχει ίδιο πάτωμα με το Formentor και μου άρεσε αρκετά η αίσθηση. Γενικά το τιμόνι της Seat (Cupra επίσης) μου ταιριάζει (έχω το καινούργιο ibiza).
Θα λυθούν όλα με test drive, θα αναζητήσω Stelvio(ή και Julia, ιδιο πάτωμα πάλι) και φυσικά το Cupra. -
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!
Ναι εννοω διασκεδαστικό στον δρόμο, όμορφο ειναι υποκειμενικό, το Formentor ειναι το πιο ομορφο κατα την αποψή μου. Για το Stelvio ειμαι περιεργος, διάβασα αρκετά ξένα reviews, το sprint φαινεται αρκετά καλό αλλά stiff.Για το puma, εχω οδηγήσει το fiesta το τελευταίο και με την ford δεν τα παω πολύ καλά. Οδήγησα επίσης το υβριδικό Leon που έχει ίδιο πάτωμα με το Formentor και μου άρεσε αρκετά η αίσθηση. Γενικά το τιμόνι της Seat (Cupra επίσης) μου ταιριάζει (έχω το καινούργιο ibiza).
Θα λυθούν όλα με test drive, θα αναζητήσω Stelvio(ή και Julia, ιδιο πάτωμα πάλι) και φυσικά το Cupra.Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τη stelvio, μπορώ να σου πω με τη σιγουριά (αλλά και την υποκειμενικότητα) του κατόχου, ότι αξίζει πολλά! Ασφαλώς αφού δεν έχω οδηγήσει το formentor δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλά δύσκολο μου φαίνεται αν μιλάς για σύστημα διεύθυνσης ειδικά που ανέφερες. Είναι πολύ πιο ανάλαφρη και ελεγχόμενη από αυτό που προιδεάζει το βάρος και οι διαστάσεις της. Οι οποίες διαστάσεις τελικά είναι και το μοναδικό αίτιο δυσκολίας σε στενά πόλεων -όχι στο δρόμο-. Παρ'όλα αυτά σου δείχνει σαν χειριστή άριστα πως θα τη διαχειριστείς.
Αγορά SUV εως 50.000Ε