-
Κατάλαβα..... Παντως θα ηταν καλό να μαθουμε την τιμη π.χ του 3d panel.
Δεν αναβω φωτιες.... Απλα δεν αντεχετε την κριτική που σατιρίζει την αποψη σας και τις συμπεριφορες σας.
Με λιγα λογια ποιος ενδιαφέρεται για το ποιος ειναι προεδρος του Δ. Σ των μετόχων,οπως ενδιαφέρει εσενα dublin εκτος αν ειναι υπερfan, οπαδος, fanboy μιας εταιριας.
-
Saba.... Επενδυσεις να κανεις..... Θα θησαυρησεις.... Τα βλεπεις ΟΛΑ..... Πεντακάθαρα
Μόνο σήμερα από το πρωί μάλωσα με δύο γραφικούς στο τηλέφωνο γιατί δεν είμαι το 11880, με δύο 'απαιτητικούς' για γνήσιο υπογραφής γιατί δεν είμαι ΚΕΠ ενώ γύρω στις 12 για κερασάκι στην τούρτα πήρα αυτόφωρο και έναν παπά για συνωστισμό (100 με όριο 9).
Ευτυχώς μετά πήγαμε για φαγητό στον πεθερό που έχει γενέθλια, ήπιαμε γραπα και ισιωσα. Από επενδύσεις δεν ξέρω γιατί τα λεφτά μου είναι μετρημένα αλλά εσένα σε βλέπω πιο καθαρά από τα νερά στους Αντίπαξους αγαπητέ Γυρε. Ψάξε αλλού για το χάος που σε γεμίζει
-
Ποίηση...
Αν δεν πετας ιστοριες για αγρίους και μαλιστα οταν δεν απευθυνονται σε εσενα.... δεν θα ακους ιστοριες για αγριους. Αν εισαι μετρημενος στις αποψεις για τους αλλους θα ακους μετρημενα πραγματα γοα εσενα.
Και εγω μπορω να διαβαζω τους ανθρωπους των ακρων. Και γενικοτερα με τα ακρα με πιανει ενα πραγμα...
-
Κατάλαβα..... Παντως θα ηταν καλό να μαθουμε την τιμη π.χ του 3d panel.
Νομίζω δεν έχει νόημα να το μάθεις αυτό διότι ας πούμε ότι αγοράζεις το active και μετά θέλεις να βάλεις ότι έχει η gt line.Θα πληρώσεις 3 αυτοκίνητα για να κάνεις αυτές τις αλλαγές.
Σε περίπτωση που τρακάρεις ή θες να αλλάξεις κάτι σου λένε 2000 αυτό 3000 εκείνο 1000 αυτό και μετά απορείς πως το αμάξι έκανε μόνο 22000.
-
3000 λετε να κοστοζει το 3d panel;
Εγω το κοστολογο γυρω στο 800-1000 ρικο. Τελειως υποθετικά
-
3000 λετε να κοστοζει το 3d panel;
Εγω το κοστολογο γυρω στο 800-1000 ρικο. Τελειως υποθετικά
800-1000 έχουν τα κινέζικα στο ali-express , νομίζω πολύ ποιο πάνω απο 1500
-
Σωστα.
Ειχα αλλαξει μια οθονη σε ενα γαλλικο αλλα ηταν μεταχειρησμενη με κοστος 150 ευρω...
Και εται το υπολόγισα
Τωρα που το λες θυμαμαι οτι κοστιζε 470 ευρω ή καπου εκει και για αυτο την πειρα μεταχειρησμενη....
Μιλαμε για μονόχρωμη οθονη των 3 ιντσών .... Που ενα 3d cluster;;;
Αστο καλθερα, απο την αρχη allure plus...
Απο την αλλη και εδω μαι χαρα τιμη.
-
Σωστα.
Ειχα αλλαξει μια οθονη σε ενα γαλλικο αλλα ηταν μεταχειρησμενη με κοστος 150 ευρω...
Και εται το υπολόγισα
Τωρα που το λες θυμαμαι οτι κοστιζε 470 ευρω ή καπου εκει και για αυτο την πειρα μεταχειρησμενη....
Μιλαμε για μονόχρωμη οθονη των 3 ιντσών .... Που ενα 3d cluster;;;
Αστο καλθερα, απο την αρχη allure plus...
Απο την αλλη και εδω μαι χαρα τιμη.
lap νομίζω λέει για 2008 μέχρι το 2019 άρα είναι για το προηγούμενο μοντελο
-
Σωστα.. Αλλα λογικα θα βγαλουν και για το νεο. Αν και το οτι στο νεο ρυθμιζεις τον κλιματισμό απο την οθονη ισως δυσκολέψει το να παραχθουν τετοιες οθονες απο τριτους κατασκευαστες. Οι ειδικοί του forum (πληροφορικαριοι) τι λενε, υπαρχει αντιστοιχο σε αλλα αυτοκινητα να ρυθμιζεις τον κλιματισμο απο aftermarket οθονη
-
-
Εεε. Χμμμμμ πφφφφφ.
Εγω βλεπω απο πανω να εχει ενα προφιλακι....
-
Εχει κανει 'νυχι'
-
Οπως είπαν οι προλαλήσαντες, έχει κάνει νύχι. Δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία εαν χρήζει άμεσης αλλαγής ή έχει ακόμα 'ψωμιά'. Αλλά σίγουρα θα χρειαστεί σύντομα.
-
Για δείτε μετά από 6000 χιλιόμετρα εμένα μου φαίνεται μια χαρά ο δίσκος.
Όπως είπαν και τα παιδιά ο δίσκος έχει κάνει δόντι, το οποίο είναι αρκετό για 6.000χλμ. Δε ξέρω πόσο σύντομα θα χρειαστεί αλλαγή αλλά θεωρώ πως είναι αρκετή η φθορα αν φανταστείς ότι οι δίσκοι σε πολλές περιπτώσεις βγάζουν και 180.000 χλμ.
-
Επιεικώς απαράδεκτο με μόλις 6000χλμ στο φόκους (μκ1) δεν είχα αλλάξει στις 220.000 , τώρα στο captur στα 2500 ακούω λίγο τα φρένα , ακούω μια αγριάδα στο φρενάρισμα το απαλό εκεί που ρολάρω αργά στο φανάρι και απαλά πατώ το φρένο , δυνατό πάτημα δεν έχω κάνει ακόμα , με βλέπω να τρώγομαι στου Σφακιανάκη ! Τι σκατά ψεύτικα τελείως?
-
220.000χλμ για δίσκους!?!?! Τι στο καλό...από unobtanium ηταν φτιαγμένοι? Ούτε συμπλέκτη δεν έχω κρατήσει τόσο. Δίσκους παραδοσιακά στις BMW στις 60 άντε το πολύ 80.000χλμ είχα αλλάξει. Συνήθως άντεχαν 2 αλλαγές τακακίων, δλδ. στην 2η αλλαγή ήθελα και δίσκους.
-
Το έχω ξαναπεί...στην Πεζώ πρέπει να βάζουν δίσκους φτιαγμένους από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών....στα 86κ αλλάζω δεύτερη φορά. Για αυτό ένα καλό σετ αφτερμάρκετ και καθάρισες.
-
220.000χλμ για δίσκους!?!?! Τι στο καλό...από unobtanium ηταν φτιαγμένοι? Ούτε συμπλέκτη δεν έχω κρατήσει τόσο. Δίσκους παραδοσιακά στις BMW στις 60 άντε το πολύ 80.000χλμ είχα αλλάξει. Συνήθως άντεχαν 2 αλλαγές τακακίων, δλδ. στην 2η αλλαγή ήθελα και δίσκους.
Τι να σου πω κυρ.Φάνη , πραγματικά δεν τους είχα αλλάξει ποτέ , είχαν κάνει βέβαια λίγο νυχάκι αλλά τίποτα το σπουδάιο , όπως και τακάκια δεν άλλαζα συχνά , τις σιαγόνες στα ταμπούρα πίσω μου τα άλλαξε με το ζόρι ο μηχανικός κοντά στα 140.000(10 χρόνων) αφού ήταν ακόμα τα μαμά ! Γενικά οδηγώ πολύ νορμάλ !
-
Νύχι και δόντι εννοείται τις κυκλικές γραμμές που φαίνονται;
Αν βάλω το νύχι μου δηλαδή να σκαλώσει και πόσο βαθύ είναι.
Γιατί δεν έχω παρατηρήσει στο φρενάρισμα θόρυβο ή να μη πιάνουν καλά.
Προφανώς θα βάλω άλλη μάρκα οταν χρειαστεί και αν γίνει η αλλαγή εκτός εξουσιοδοτημένου θα έχω θέμα με την εγγύηση;
-
Νύχι και δόντι εννοείται τις κυκλικές γραμμές που φαίνονται;
Αν βάλω το νύχι μου δηλαδή να σκαλώσει και πόσο βαθύ είναι.
Γιατί δεν έχω παρατηρήσει στο φρενάρισμα θόρυβο ή να μη πιάνουν καλά.
Προφανώς θα βάλω άλλη μάρκα οταν χρειαστεί και αν γίνει η αλλαγή εκτός εξουσιοδοτημένου θα έχω θέμα με την εγγύηση;
οι κυκλικές γραμμές που έχεις μια χαρά μου φαίνονται σε σχέση με αυτά που είχα δει. Αν πάρεις άλλη μάρκα και πας στην αντιπροσωπεία να τις βάλεις?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)