-
Θεσσαλονίκη έχουμε Corona. Ο ηλεκτρολόγος της αντιπροσωπείας είναι με άδεια και δεν έχει άλλον να κατέχει από αναβαθμίσεις. Είναι και στην άλλη άκρη της πόλης, το θέλουν και κάνα δίωρο το αμάξι δεν έχουν κάνει άλλο, δεν λέει. Μετά τις 15 Δεκέμβρη και βλέπουμε. Κάντε το εσείς, μην δείξει μέση το Clio κάνα 6άρι στρογγυλό και γκρινιάζουν κι άλλο οι πετρελαιάκηδες...
-
-
Yem wrote:
ASTERIIIIIII ... MAMBOSIXXXXX
![](a href=)22 gif' />
Βέβαια ακόμα δε βλέπω τις καταναλώσεις να δουλεύουν !
Αύριο κάνω update.... Θα σας πω.
Τελικά τι έγινε? Έκανες το update, όλα οκ?
-
Φίλε μου πήγα Teoren πήγα για το το update αλλά δυστυχώς δεν πέρασε. Υπήρχε ασυμβατότητα το μηχάνημα τους με το αυτοκίνητο..... Με παρακαμψαν στην lion και έκλεισα ραντεβού για Πέμπτη.
-
Φίλε μου πήγα Teoren πήγα για το το update αλλά δυστυχώς δεν πέρασε. Υπήρχε ασυμβατότητα το μηχάνημα τους με το αυτοκίνητο..... Με παρακαμψαν στην lion και έκλεισα ραντεβού για Πέμπτη.
Έδωσαν δηλαδή τη σειρά σου σε άλλον; σε αυτόν πέρασε;
-
Όχι προσπάθησαν και άλλο σε clio LPG και το ίδιο. Κάποιος αντάπτορας δεν τους τον φέρανε με αποτέλεσμα ναι είχαν το patch και είχαν αναβάθμιση και το μηχάνημα τους από τα κεντρικά αλλά είχαν ασυμβατότητα στον αισθητήρα.
-
Σε λίγο για να δουλέψεις σε συνεργείο θα θες πτυχίο προγραμματισμού, ειδικά σε 10 χρόνια που θα είναι όλα ηλεκτρικά, θα θες ηλεκτρολόγους/ηλεκτρονικούς/computer-άδες.
-
Τσάμπα ο χρόνος σου! Λες και εγώ να φάω φόλα αύριο στο Σφακιανάκη?
-
Ας ελπίζουμε να είσαι τυχερός.....
Στην lion ήταν σίγουροι πάντως, μου είπαν ότι θέλουν και ένα εξαωρο περίπου.
-
Yem wrote:
Ας ελπίζουμε να είσαι τυχερός.....
Στην lion ήταν σίγουροι πάντως, μου είπαν ότι θέλουν και ένα εξαωρο περίπου.
Εξαωρο???? Από την Teoren μου είχαν πει κάτι λιγότερο από 120'! Τι σκατα θα κάνω στον Σφακιανάκη 6ωρες? Θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπειες? Να ντυθώ καλά να πάω και στην Volvo που έχει δίπλα?
Ευτυχώς έχει πολλές αντιπροσωπείες γύρω γύρω, αλλά δεν νομίζω να θέλει 6 ώρες! Πάω σπίτι και γυρνάω...
-
Καλά κλείσε ραντεβού πρώτα και φρόντισε να μην αργήσεις.. Εγώ όποτε πάω στην Ford δίπλα μέχρι να τους μάθω και να με μάθουν έδωσα αγώνα. Φαντάσου τα ραντεβού περνάω και τα κλείνω αυτοπροσώπως όποτε είναι στον δρόμο μου. Τώρα πλέον με ξέρουν και κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα αλλά έπρεπε να το 'δουλέψω'...
-
Καλά κλείσε ραντεβού πρώτα και φρόντισε να μην αργήσεις.. Εγώ όποτε πάω στην Ford δίπλα μέχρι να τους μάθω και να με μάθουν έδωσα αγώνα. Φαντάσου τα ραντεβού περνάω και τα κλείνω αυτοπροσώπως όποτε είναι στον δρόμο μου. Τώρα πλέον με ξέρουν και κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα αλλά έπρεπε να το 'δουλέψω'...
Εννοείται με ραντεβού μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά της teoren ( και καλά συστημένος από τα κεντρικά ) , δεν θα ξεκίναγα από Νίκαια να πάω Αργυρούπολη και να φάω πόρτα στον Σφακιανάκη !Τώρα για να αργήσω σε ραντεβού πρέπει να έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα , εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου εάν χρειαστεί να καθυστερήσω σε κάποια συνάντηση , σε κάτι τέτοια είμαι ψυχαναγκαστικός !
-
και αυτές εδώ με βενζίνα
-
Φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί μερικά χιλιόμετρα για να ρεγουλαριστεί σωστά !Ήδη απο τα 24λτρ/100χλμ πήγε στο 8.4 , αν και δεν νομίζω να πάει πολύ ποιο χαμηλά! Δεν έχω δει πως μηδενίζονται οι μερικοί χιλιομετρητές θα το πειράξω αύριο!
-
Το λοιπόν , τελειώσαμε με το update .
Το αυτοκίνητο μπήκε στον εγκέφαλο κατά τις 09.45 και βγήκε κατά τις 14.00! Έφαγε 4 ώρες γεμάτες και τυχεροί ήμασταν , κατά τα λεγόμενα του Τεχνικού συμβούλου είναι το δεύτερο που του κάνουν update και το πρώτο captur , το πρώτο ήταν clio και δυστυχώς για τον άνθρωπο έμεινε μέσα το βράδυ και το πήρε την επόμενη! Αν κατάλαβα καλά είναι τρία αρχεία μεγάλα και λόγο έλλειψης άλλου υπολογιστή και φίσας (?) δεν έχουν δυνατότητα να εξυπηρετούν και άλλα αυτοκίνητα παράλληλα οπότε και πάνε πίσω οι υπόλοιπες εργασίες! Θα έρθουν και άλλα update τα οποία με τον καιρό θα είναι ελαφρύτερα , θα μάθουν και αυτοί να το κάνουν ποιο γρήγορα και υπολογίζουν 1-3 ώρες!
Ελπίζω στο επόμενο update (κατά τα Ιταλικά φόρα κατά τον Φλεβάρη ) να έχουν βάλει και το eco drive με πίνακα που δείχνει καταναλώσεις και άλλες μετρήσεις ποιο αναλυτικά!
Τώρα στα φρέσκα κουλούρια διαλέγοντας lpg από τον ίδιο εναλλάκτη θα μας δείξει στο δεξί – κάτω άκρο της οθόνης την λέξη LPG να γίνετε πράσινη και να δείχνει τις ενδείξεις που αφορούν το αέριο αλλιώς σε γκρί το LPG είναι σε λειτουργία βενζίνης! Οι έξτρα ενδείξεις είναι : μερικός χιλιομετρητής με μέση ωριαία ταχύτητα , αυτονομία καυσίμου και μ/ο κατανάλωσης καυσίμου!
Οι πρώτες εικόνες είναι με αέριο
-
Αντε επιτέλους. Έτσι θα μας τα δίνει με δόσεις η Renault να μην καλό μάθουμε.... Χάχα
-
χαχαχχαχα με δόσεις το πήρες με δόσεις θα στο δώσει !
-
Επιτέλους και εγώ με το update
-
Επιτέλους και εγώ με το update
Λύθηκε και το μυστήριο με το χρώμα οροφής τελικά είναι μεμβράνη η οποία είναι πρεσαριστή. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τις μεμβράνες που πουλάνε έξω, καλύπτεται με εγγύηση κανονικά οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Και δώρο από την κυβέρνηση για όσους θα βγάζουν πινακίδες από το καινούργιο έτος με τα καινούργια wltp μετρήσεις, δεν θα πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.
Πρέπει να μαζευτούμε και να στείλουμε καμία επιστολή γτ 2 ταχύτητες και δύο σταθμά για άλλη μια φορά στο Ελλαδακισταν.
-
ναι καλά και θα βρεις άκρη με το κράτος??? τα τέλη ταξινόμησις δεν θα πάνε και αυτά σύμφωνα με το wltp ? έτσι δεν θα ακριβύνει το αυτοκίνητο? Ιδέα δεν έχω , αγόρασα και ξεμπέρδεψα με τέτοιους γρίφους ... αν θες γράψε μια επιστολή να την βάλουμε στην ομάδα του FB αλλά άδικος κόπος !
Πάντως όντως είναι αδικία κάποιος να πάρει Νοέμβρη ή Δεκέμβρη να δίνει 140 και κάποιος από Γενάρη 0ε
Renault Captur II