-
Yem wrote:
@Asteris, αγορίνα έμπλεξες στο υπουργείο με τις χειρόγραφες άδειες και δεν παρέλαβες ακόμα ή από την κ@υλ@ντ@ σου μας έχεις ξεχάσει?
Δεν υπάρχει έγκριση τύπου ακόμα για το νέο μοτέρ. Είπαν μέχρι την Παρασκευή θα το πάρω. Αν όχι, βουτάω ΔΟΚ και το φέρνω σπίτι. Τουλάχιστον να το χαζεύω εγώ, όχι αυτοί...
Οχι ρε συ, αστο εκει εχουμε κλισει πουλμαν ολοι στο καφενειο να παμε να το δουμε απο κοντα. Ολοι θα μπουμε στο δικο σου.....
-
Χααχαχαχ lap έγραψες, χαχχα
-
Τελικά έμαθες αν έχουν αλλάξει χαρτογράφηση ή τίποτα άλλο?
Τελικά παρέλαβα. Αύριο θα τα δω όλα και θα σας πω.
-
Μπράβο, αντε με το καλό και καλοτάξιδο
-
Asteris. Πες μας και πόσο είναι τα τέλη κυκλοφορίας σου?
Νομίζω 89€
-
Το αμάξι δεν έχει καθόλου ενδείξεις μερικού χιλιομετρητή, στιγμιαία και μέση κατανάλωση, εμβέλεια μέχρι εξαντλήσεως του καυσίμου, ούτε σε βενζίνη, ούτε σε υγραέριο. Υποθέτω ότι αναμένουμε ένα μεγάλο update που θα τα φέρει όλα αυτά. Έτσι είναι και στα Clio με σκέτη βενζίνη;
-
Στα Clio δεν ξέρω αλλά στα captur βενζίνης δεν είναι έτσι, τα έχει Όλα αναλυτικά!
-
Δεν ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο νήμα και το βάζω εδώ:
Νέο μοτέρ μεγαλύτερου κυβισμού θα ρθει λόγω Euro 7, το οποίο λέει θα περιορίζει την ανώτατη ιπποδύναμη κάθε κυβισμού και άλλα τέτοια περίεργα... Τί άλλο θα σκεφτούν μπας και πάρει κανένας ευρωπαίος ηλεκτρικό;
-
Όχι στα βενζίνης είναι κανονικά τα έχει αυτά
-
Στην βενζινη υπαρχουν κανονικα οι μετρητες..
-
Μέχρι τέλος έτους νέο λογισμικό, μου είπανε. Αναμένουμε.
-
Μέχρι τέλος έτους νέο λογισμικό, μου είπανε. Αναμένουμε.
Σε ποιο έτος δε σου είπανε?
Είναι λίγο ζαμαν φου η κατάσταση στη Renault!
-
Καλησπέρα στο forum και απο εμενα,
Κάτοχος εδω και μίας εβδομαδας clio gpl dynamic.Το trip computer δεν λειτουργει οπως σωστα προαναφερθηκε ωστοσο δεν ελαβα καμία ενημέρωση από την αντιπροσωπεία (Σφακιανακης) για ανερχόμενη αναβαθμιση λογισμικου .Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν και πως μπορώ με βάση το VIN να βρω την χώρα παρασκευής και συναρμολόγησης του οχήματος όπως επίσης και τον μήνα!
-
Σεπτέμβριος του 20 είσαι λογικά και χώρα Σλοβενία. Σαν το δικό μου. Δες και τα λάστιχα, Continental στην Σλοβενία, Goodyear από Τουρκία. Στείλε με PM το VIN αν θες, να στο σιγουρέψω...
Για τα Trip computer, αναμονή έως τέλους έτους μου είπανε οι προχειράντζες οι Γάλλοι. Ελπίζω να το δούμε νωρίτερα.
-
Σεπτέμβριος του 20 είσαι λογικά και χώρα Σλοβενία. Σαν το δικό μου. Δες και τα λάστιχα, Continental στην Σλοβενία, Goodyear από Τουρκία. Στείλε με PM το VIN αν θες, να στο σιγουρέψω...
Για τα Trip computer, αναμονή έως τέλους έτους μου είπανε οι προχειράντζες οι Γάλλοι. Ελπίζω να το δούμε νωρίτερα.
A Ωραιος asteris thanks!!!Continental eco sport φοραει!28 Αυγουστου εγινε η παραγγελια και ηταν απο αυτα του συστηματος -δεν εγινε ειδικη παραγγελια-ρωταω για μηνα κατασκευης γιατι καπου διαβασα οτι οσα κατασκευαστηκαν απο το Σεπτεμρη και μετα δεν εχουν αυθεντικο δερμα -επίσης για ta trip θα γινει ενημερωση η θα πρεπει να παιρνουμε καθε πρωτη του μηνα στη renault ?
-
Κάθε πρώτη του μήνα σίγουρα!
-
Καλυτερα που δεν εχουν αυθεντικο δερμα. Αυτα τα καθαριστικα σαν τα ντετολλ, τοπαϊν κτλ εχουν ενα συστατικο που στο πλαστικο (δερματινη) το κανουν σαν να βγηκε μολις απο το εργοστασιο. Βγαζουν τη λιγδα και μενει ματτ, ωραιο δερμα(τινη)
Τωρα με το Κορωνιο τα εχω δοκιμασει ολα....
-
Δεν έχεις κανονικό δέρμα. Έχεις καλή δερματίνη. TEP την λέει η Renault. Και πιθανώς να μην έχεις και προβολάκια ομίχλης; Εκτός αν τα έβαλαν σαν δώρο. Όπως και να έχει, τα υγραέρια γίνονται Σλοβενία από ότι μου είπανε.
-
Δεν έχεις κανονικό δέρμα. Έχεις καλή δερματίνη. TEP την λέει η Renault. Και πιθανώς να μην έχεις και προβολάκια ομίχλης; Εκτός αν τα έβαλαν σαν δώρο. Όπως και να έχει, τα υγραέρια γίνονται Σλοβενία από ότι μου είπανε.
Πανω στην αλλαγη (Σεπτεμβρηε) απο γνησιο δερμα σε ΤΕΡ ισως.Προβολακια εχω!!!!Και ηρθε ετσι τι οχημα -και μου παν μαλιστα οτι χρεωθηκαν 75 Ε
-
Το ίδιο λέμε, χρεώθηκαν και σε μένα. Μέχρι την παραγωγή Ιουνίου το Dynamic είχε και το δερμάτινο τιμόνι και τα προβολάκια. Τώρα έχει TEP και τα προβολάκια έξτρα.
Να ξέρεις ότι θα έπρεπε να έχεις στην μπροστά μάσκα, τα νίκελ διακοσμητικά, όπως αυτό:
To ΜΥ2020 θα έπρεπε να τα έχει. Τα τούρκικα το βάλανε ήδη από Σεπτέμβριο, εγώ θα τα ζητήσω να έρθουν να τα φορέσω και γω. Πλήρωσα τιμόνι και προβολάκια, οπότε αυτό που μπήκε σαν έξτρα, το απαιτώ.
Renault Clio V