-
Τωρα περα απο την πλακα αν καταλαβω οτι ειναι πατερας και γιος και μιλουν μεσα απο το forum...θα πηδηχτω σπο το παραθυρο...σας το λεω.
-
-
Τωρα περα απο την πλακα αν καταλαβω οτι ειναι πατερας και γιος και μιλουν μεσα απο το forum...θα πηδηχτω σπο το παραθυρο...σας το λεω.
Εντάξει... Πολύ σατανικό, το τερμάτισες
-
Lap wrote:
Εντάξει... Πολύ σατανικό, το τερμάτισες
-
...και ετσι, παρτε μια αισθηση τι ειναι σουβι. χαρη.
που εχασα τη διασχιση αυτο το καλοκαιρι. το κερατο μου μεσα. για μια ΚΥΑ, για μια γαμημενη ΚΥΑ που τλεικα δεν εφαρμοστηκε αλλα μου κατεστρεψε τις διακοπες
βιτ ολων των εποχωνε, απο τωρινο μεχρι τζι βι 1η γενια.
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=86&t=33681&start=105#p857536
-
Ορεινή Κορινθία χτες το αιρκρος με 4 άτομα , δηλαδή πλήρες φορτίο αφού εγώ είμαι σχεδόν 2 και ο ένας άλλος ήταν κοντά μου .
Ούτε το γκριπ χρειάστηκε σε χωματοανηφόρες και λοιπούς χωματόδρομους .
Αντε Γάτε μην σου βάλω να δεις το Ρενεγκέιτ τι ανεβαίνει , που και αυτό πλέον δικό μας είναι . Το επόμενο δε Γαλλο - τζιπ θα κάνει το Βιτ Βιτάκι και τον Γάτο , γατάκι...
-
Τι να λέμε τώρα , με 23.000 λογικά κλειδί με χρώμα παίρνεις αληθινό SUVακι τετρακίνητο , φουλ εξοπλισμένο στην GL+ , με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις, πολύ καλή συμπεριφορά όταν θες να κινηθείς λίγο σβέλτα, και πολύ όμορφο κατά την άποψη μου. Και 3-4 φορές το χρόνο να πατήσει λιγο άμμο, χώμα, λάσπη , χιόνι με την αυτοπεποίθηση που σου παρέχει η τετρακίνηση θεωρώ πως τα έχει βγάλει τα λεφτά του.Και άσε τους άλλους να ψάχνουν με την μεζούρα 4-5 πόντους για τα γόνατα πίσω και στο πλάτος , 40-50 λίτρα στο πορτμπαγκάζ όσο δηλαδή ένα μεσαίο σακ βουαγιαζ , και 1-2 ιντσες στις οθόνες στα kamiq, captur , juke , aircross , puma και στην ντροπή της αυτοκινησης από πλευράς εξοπλισμού τιμής 2008 active και δεν ξέρω ποιο άλλο ξεχνώ.
Έχουμε πήξει στις επιλογές στην κατηγορία πέριξ των 22.000 όταν υπάρχει η εξής μια : Vitara GL+ allgrip ή άντε να δεχτώ και το δικινητο GL+ στα 19.800 για απόλυτο VFM. Άντε να δεχτώ και κάποιες καλές εξαιρέσεις αν υπάρχουν στην τιμή αυτη στην περίπτωση που κάποιος θέλει αποκλειστικά αυτόματο και τίποτα άλλο.
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ κάθε φορά που θα άνοιγε θέμα με επιλογή BSuv θα το κλειδωνα άμεσα με απάντηση με μεγάλα bold κόκκινα SUZUKI VITARA και τέλος.
διαχειριστής ή βασανιστής θα ήθελες να είσαι;
καταλαβαίνεις ότι τη πρώτη εβδομάδα διαχείρισής σου, δεν θα πάταγε άνθρωπος εδώ μέσα, οπότε θα είχες να διαχειριστείς μόνο τον εαυτό σου μετά, και θα σε κλείδωνες και εσένα, και τέλος και θα ησύχαζες!
Τι αυτοκίνητο είπαμε έχεις, πληροφοριακά; ψάχνεις για αγορά;
-
και εσυ ρε γατε big brother εβαλες να δεις???
εμείς που τρώμε περίπου εκείνη την ώρα, αφού έχουν κοιμηθεί τα διαολάκια, βάζουμε Μακεδονία τι βι και βλέπουμε castle (αμερικανοσειρά με αστυνομικό μαλακίες θα μου πεις, αλλά από big brother καλύτερα)
το βιτ είναι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή στην κατηγορία του, το έχουμε πει, αλλά οκ όχι η μόνη αν δεν θες τετρακίνηση.
Θα μου πεις 'τι θες το SUV αν δεν έχει τετρακίνηση' και θα σου απαντήσω 'έλα μου ντε', κάποιοι άλλοι, βέβαια, θα κατεβάσουν σεντόνι
-
χαχαχ... δεν πειραζει σε δουβλη, θα παταγανε οσοι αγαπανε ροδοτιμονα οχι οσοι αγαπανε μουν κρεστα και λοατκι οχηματα. που λες χθες το βραδυ γυρισα νωρις απο πελατη και εκατσα να φαω στον καναπε. ανοιγω τηλεοραση και βλεπω ενα τυπακι με ροζ μαλλια που εσπαγε τον καρπο και μιλαγε 'ευγενικα'. ρε συ 2 δυο μηδενικα 8 μου θυμισε.
ΑρΕς να μη χαλαμε το νημα νικ
φτανω σπιτι οταν στο μακ τι βι παιζει μπλακ λιστ που μισοβλεπω μεχρι να καταπιω. σχεδον ποτες νωριτερα. αν εχω ομως χρονο γουσταρω ριαλιτυ, δε μπορεις να φανταστεις ποσο βοηθουν στη καταποση. εχθες ομως γυρισα να ειδω τον γαυρο μου και μετα στο φαγητο ζαπινγκ.
-
Καλά, Netflix δεν βάζετε εσείς οι Suzuk-αίοι?!
και τα παιδιά με τα ροζ, πράσινα, κόκκινα και μωβ μαλλιά παίρνουν αυτοκίνητα, μην πάμε στο άλλο άκρο τώρα, εσύ είσαι κόκκινος σε όλα σου ήξερα!
-
Το γυρίσαμε στο σεξουαλικό και γ@μή8ηκε το θέμα, αλλά όχι και ΛΟΑΤΚΙ το 2008...
ξεκάθαρα κοριτσάρα είναι και μάλιστα ...unaros!
και στο κάτω κάτω, μέχρι να γυρίσει ο τροχός να τα κονομήσουμε να πάρουμε Vitara, κάπως πρέπει να ξεχαρμανιάσουμε και μεις οι φτωχοί με τα Aircross...
-
Λέτε κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, να δούμε και τετρακίνητο αυτόματο υβριδικό? (όχι διπλοσύμπλεκτο, για όνομα...)
-
Για οοοοονομαααα
-
Καλημερα, ξερει κανεις να μου πει αν αξιζει η αγορα ενος vitara hybrid 2wd? Περα απο αυτα που σου λενε.Σε βαθος χρονου θα σου βγαλει διπλα προβλήματα ή ειναι αξιοπιστοι οι υβριδικοί κινητηρες?
-
Δεν είναι υβριδικός ο κινητήρας, το έχουμε αναλύσει αρκετά. Ένας κανονικός βενζινοκινητήρας είναι με mHEV (Mild Hubrid) υποβοήθηση, δηλαδή ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ συνδεδεμένο με ιμάντα που βοηθάει στην εκκίνηση και γενικά στην μείωση της κατανάλωσης εντός πόλης κυρίως. Δεν έχει θέμα αξιοπιστίας εν γένη.
-
οι γκριπ παπαρια με καρπους ευλυγιστους και χωρις τετρακουνηση
για καντε μια θαψα-ασφαλτο απο τον παλιο. ουτε κινητο δεν πιανει. ουτε η ελπα ερχεται.
το βιταρακι μονο ειναι παλικαρ.
για τους απο πανω.
το μάιλντ χιμπριντ ειναι το κανονικο χωρις πολλα αλογα. ζημιες εχει ενα τριγμο σε ενα τζαμακι στο ταμπλο που πλεον το σιαχνουν πριν στο παραδωσουν, 10 λεπτα δουλεια αν το κανεις μονος σου, μισο λεπτο οι αντιπροσωπαιοι. δεν προκειται να βγαλει ζημιες και αν παθουν κατι οι μπαταριες δουλευει μια χαρα χωρις αυτες μια ζωη, στο λενε και στην αντιπροσωπεια.
ο αλλος με το αυτοματο. αν βγαλει το χιμπριντ αυτοματο θα ειναι με το ιδιο αισιν που εχει τωρα το μη χιμπριντ. και αφου βγαινει ακομη μη χιμπριντ γιατι να παρεις σωνει και καλα χιμπριντ? για να χασεις εναμισο δευτερολεπτα στα 100 και 15 χιλιομετρα τελικες και τραβηγματα? για 1-2 κατοσταρικα τελη στο χρονο?
-
Πεντε χρονια μετα ακομη ειναι λεει μια απο τις κορυφαιες επιλογες. Βασικα η κορυφαια για οποιον ξερει γιατι αγοραζει σουβ.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-vitara-14-hybrid-allgrip
Τι λέει το DRIVE
Με το σύστημα τετρακίνησης, το Vitara Hybrid ολοκληρώνεται, συνδυάζοντας ευρύχωρη καμπίνα, πλούσιο εξοπλισμό, δυνατότητες κίνησης εκτός ασφάλτου, κορυφαίες επιδόσεις και καλό κράτημα σε ένα ελκυστικό πακέτο που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία. -
Ήρθε πάντως η ώρα να ανανεωθεί πιστεύω. Μακάρι και το επόμενο να ακολουθήσει ίδια φιλοσοφία. Έχω πολλές ελπίδες!
-
Από την αρχή του χρόνου έχω το C3 aircross,μου αρέσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Διαβάζω όμως οτι τα γκατζετάκια ασφαλείας του Vitara είναι περισσότερα και πιο αποτελεσματικά,μου έχει γυαλίσει.Το θέμα είναι πώς το λένε στη κυρά,αφού το άλλο το έχω λιγότερο από χρόνο και τα χιλιόμετρα που έχει είναι κάπου 6000...
-
Αν νομίζεις πως οι διαφορές αξίζουν 4-5 χιλιάρικα, προχώρα άφοβα.
Suzuki Vitara 2015