-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χαίρομαι για όσα λες, ειδικά για την επάρκεια του κινητήρα. Αύριο θα κάνω την παραγγελία - το τι αποθαρρυντικά σχόλια έχω ακούσει από φίλους και γνωστούς δεν περιγράφεται. Απ' ότι φαίνεται η καζούρα είναι το πραγματικό κόστος της πρωτοπορίας...
Φίλε ATS κάνε αυτό που νομίζεις εσύ και άσε τους άλλους να λένε.
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες...Συμφωνώ! Και καλύτερα για κάτι που έκανες, παρά που σου είπαν να κάνεις!!!
-
Εκανα μια αναζητηση στο forum αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα για το εν λογω αυτοκινητο.!!Κανεις δεν το εχει??
Απο το 2000 που πρωτοκυκλοφορησε εχει γινει καμια αλλαγη-face lift?
Ποτε προβλεπεται αντικατασταση του,γνωριζει κανεις? -
Εκανα μια αναζητηση στο forum αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα για το εν λογω αυτοκινητο.!!Κανεις δεν το εχει??
Ποτε προβλεπεται αντικατασταση του,γνωριζει κανεις? -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ποτε προβλεπεται αντικατασταση του,γνωριζει κανεις?έχει συζητηθεί -θαφτεί - στο τόπικ της Audi. Καμία αλλαγή, δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά, ή καλύτερα, ότι και να κάνεις δεν θα πουλήσει
Ίσως υπάρξει ατσάλινος αντικαταστάτης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ίσως υπάρξει ατσάλινος αντικαταστάτηςαν υπάρξει, περίεργος είμαι να δω πώς θα το διαφημίσουν... Μας είχαν φάει τ'αυτιά... 'Το μέλλον είναι εδώ', 'Το μόνο αλουμινένιο μικρό' κλπ....
τώρα τι θα λένε? 'Επιστροφή στις ρίζες', 'Οπισθοδρομήσαμε για το καλό του πελάτη' και τέτοια???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ίσως υπάρξει ατσάλινος αντικαταστάτης
αν υπάρξει, περίεργος είμαι να δω πώς θα το διαφημίσουν... Μας είχαν φάει τ'αυτιά... 'Το μέλλον είναι εδώ', 'Το μόνο αλουμινένιο μικρό' κλπ....
τώρα τι θα λένε? 'Επιστροφή στις ρίζες', 'Οπισθοδρομήσαμε για το καλό του πελάτη' και τέτοια???
'ήταν πολλά τα λεφτά Άρη'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ήταν μόνο πολλά τα λεφτά 'Άρη', ήταν και η σχεδίασή του που οκ όπως και να το κάνουμε ένας τυπάς ο οποίος θα σκάσει τα φράγκα του να πάρει audi κοιτάει να είναι και ωραίο αυτό που αγοράζει.
-
αν θυμαμαι καλα ειχανε βγαλει και μια εκδοση (πετρελαιου , φτου φτου μακρια απο εμας , εμεις ειμαστε χρονια μπροστα απο τους αλλους) με βελτιωμενη στα σημεια αεροδυναμικη και πετουσε στο χαλαρο ενα 4λιτρα/100 χιλ.......
περα απο την πλακα , τετοια αυτοκινητα ητανε / ειναι δυσκολο να κρατηθουν στην αγορα.....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν ήταν μόνο πολλά τα λεφτά 'Άρη', ήταν και η σχεδίασή του που οκ όπως και να το κάνουμε ένας τυπάς ο οποίος θα σκάσει τα φράγκα του να πάρει audi κοιτάει να είναι και ωραίο αυτό που αγοράζει.
Η σχεδίαση είναι υποκειμενική, εμένα προσωπικά μ'αρέσει Επίσης έχει και ευρύχωρο/πρακτικό εσωτερικό.
Αλλά, μην τολμήσεις και ανοίξεις παράθυρο/α (και γιατί μπορεί να πέσουν ) και λόγω συντονισμών.
Κι εκτός από το αλουμίνιο δεν είχε καμία άλλη καινοτομία, και όχι την μπαταρία πίσω και το καπό που δεν ανοίγει δεν τα θεωρώ καινοτομίες.
Όπως έγραψε κι ο popl@aros, η diesel έκδοση φυσικά είχε νόημα, αφού με τα 4 λίτρα/100 κατανάλωση, σε σχέση με τα 7-10 της βενζινοκίνητης, έκανες σημαντική απόσβεση
-
To A2 είχε σαν μόνη καινοτομία το αλουμινένιο πλαίσιο που υποτίθεται του έδινε μικρό βάρος αλλα ενα yaris έχει μεγαλύτερους χώρους και είναι ελαφρύτερο (έχοντας τα ίδια αστέρια σε euroNCAP).
Τελικά το Α2 δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω απο τα κοινά μικρομεσαία εκτός απο την περίεργη αισθητική του. Είναι καλό αυτοκίνητο αλλα πολύ ακριβό.
-
Μάλλον ένα λάθος του ομίλου η όλη φιλοσοφία στην παραγωγή και γενικότερα με ότι είχε να κάνει με την αποδοχή του κόσμου ??
Δεν ξέρω να πω
-
Εγώ θα το έπαιρνα...
Nα θέσω ψηφοφορία Α2 1.6 FSI vs A3 1.6 FSI ;
Ποιό είπαμε ότι είναι το αργό 16αρι ;
-
Το νέο A2 αναμένεται ως το 2007...
Οπότε, πιθανότατα, θα αρχίσουν σε λίγο οι προσφορές του 'τρέχοντος' μοντέλου...Μία φωτογραφία του (ενδεικτική, αλλά όχι τελική...):
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:
http://www.autocar.co.uk/news_article.asp?na_id=215122 -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To A2 είχε σαν μόνη καινοτομία το αλουμινένιο πλαίσιο που υποτίθεται του έδινε μικρό βάρος αλλα **ενα yaris έχει μεγαλύτερους χώρους και είναι ελαφρύτερο **(έχοντας τα ίδια αστέρια σε euroNCAP).Ακριβώς...
Πάντως οδηγικά μ' άρεσε το Α2! Στρίβει καλά, βάζει μούρη μέσα αν αφήσεις το γκάζι στη στροφή, έχει καλούτσικο τιμονάκι (έκπληξη μετά από το 80 και το Α6) και αξιοπρεπές νεύρο (το 1,4 75ps). Μόνο που ο κινητήρας κάνει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ θόρυβο! Να υποθέσω ότι φταίνε οι περιορισμένες ηχομονωτικές ιδιότητες του αλουμινίου ή ότι κόψαμε απ' όπου μπορούσαμε;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To A2 είχε σαν μόνη καινοτομία το αλουμινένιο πλαίσιο που υποτίθεται του έδινε μικρό βάρος αλλα ενα yaris έχει μεγαλύτερους χώρους και είναι ελαφρύτερο (έχοντας τα ίδια αστέρια σε euroNCAP).Τελικά το Α2 δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω απο τα κοινά μικρομεσαία εκτός απο την περίεργη αισθητική του. Είναι καλό αυτοκίνητο αλλα πολύ ακριβό.
Yaris με μεγαλύτερους χώρους; Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω, έχοντας συμβιώσει και με τα 2 αυτοκίνητα αρκετά.
Πίσω κάθονται αρκετά πιο άνετα στο Α2 λόγω ύψους, ενώ για χώρο αποσκευών απλώς δεν υπάρχει σύγκριση
-
Δε σύγκρινα τους χώρους με τα αυτοκίνητα δίπλα δίπλα αλλα είχα αυτή την εντύπωση, πως το Yaris έχει μεγαλύτερους χώρους.
Και λάθος να κάνω δε πιστευω το Α2 να έχει κανενα ιδιαίτερο προβάδισμα και στο κάτω κάτω αν βάλετε στη λέξη Yaris τη λέξη Jazz ισχύει σίγουρα η πορότασή μου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε σύγκρινα τους χώρους με τα αυτοκίνητα δίπλα δίπλα αλλα είχα αυτή την εντύπωση, πως το Yaris έχει μεγαλύτερους χώρους.Και λάθος να κάνω δε πιστευω το Α2 να έχει κανενα ιδιαίτερο προβάδισμα και στο κάτω κάτω αν βάλετε στη λέξη Yaris τη λέξη Jazz ισχύει σίγουρα η πορότασή μου
Με Jazz σε εσωτερικύς χώρους, όχι δεν συγκρίνονται, μόνο στο χώρο αποσκευών. Απλώς το Α2 -όπως και το Jazz- δεν σου γεμίζει το μάτι σε χώρους κρίνοντας τα εξωτερικά, μιας κι έχουν εφάμιλλο μήκος
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Εκανα μια αναζητηση στο forum αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα για το εν λογω αυτοκινητο.!!Κανεις δεν το εχει?? :roll:
Ποτε προβλεπεται αντικατασταση του,γνωριζει κανεις?προβλεπεται αντικατασταση το 2007
Βλέπε παρακάτω:
-
Yπάρχει αντίστοιχο θέμα:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Yπάρχει αντίστοιχο θέμα:Οντως κανοντας αναζητηση με'Audi A2'βρηκα 2-3 θεματα στα 926...
Κανοντας αναζητηση με 'Α2' δεν βγαζει τιποτα παρολο που υπαρχει σε 2-3 θεματα.Γιατι συμβαινει αυτο,ξερει κανεις?Sorry που ανοιξα καινουριο θεμα ενω υπηρχε παρομοιο.Δεν φταιω εγω η αναζητηση φταιει
AUDI A2 Forum