-
Αααα έλα ρε συ. Οκ τότε. Θα δω και εγώ κανένα μήπως αλλάξουμε το Picanto της γυναίκας!
-
Ε ρε πωλησεις ξαφνικα η vw ....
Acc να δεις να βαλεις διοτι το picanto δεν ειχε...βολευει απίστευτα...
-
Αναφέρομαι σε υπαίθρια έκθεση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από τρία χρόνια , δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
To Touareg κατάλαβες τι είναι;
-
que2 wrote:
Αναφέρομαι σε υπαίθρια έκθεση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από τρία χρόνια , δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
To Touareg κατάλαβες τι είναι;
Νομίζω ότι έχει εξ αρχής μπερδέψει το Tuareg με το Tiguan...
-
Μάλλον δε σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω να δείξω. Αναφέρθηκα στο Touareg το οποίο είναι ένα μεγάλο suv σα μέτρο σύγκρισης, όχι σαν πρόταση αγοράς. Αποφάσισα να συμμετέχω στις συζητήσεις του forum έχοντας την γνώση να ξεχωρίζω τα διαφορετικά μοντέλα μιας μάρκας και κάποια πράγματα παραπάνω. Κατέχοντας όπως έχω αναφέρει ένα μεσαίο suv (παλαιάς κοπής βέβαια) εδώ και πολλά χρόνια μεταφέροντας παιδιά, πεθερές, φίλους και αμέτρητα μπαγκάζια είμαι σε θέση να υποστηρίζω την άποψη μου με πραγματικά γεγονότα και όχι φανταστικά σενάρια.
-
Αααα έλα ρε συ. Οκ τότε. Θα δω και εγώ κανένα μήπως αλλάξουμε το Picanto της γυναίκας!
Χα χα. Εγώ λέω να πάρω 2 ένα με μεταλλικό χρώμα και φουλ έξτρα για βόλτες και δουλειά και ένα με απλό χρώμα φτωχή έκδοση για τα χωραφια
-
Μάλλον δε σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω να δείξω. Αναφέρθηκα στο Touareg το οποίο είναι ένα μεγάλο suv σα μέτρο σύγκρισης, όχι σαν πρόταση αγοράς. Αποφάσισα να συμμετέχω στις συζητήσεις του forum έχοντας την γνώση να ξεχωρίζω τα διαφορετικά μοντέλα μιας μάρκας και κάποια πράγματα παραπάνω. Κατέχοντας όπως έχω αναφέρει ένα μεσαίο suv (παλαιάς κοπής βέβαια) εδώ και πολλά χρόνια μεταφέροντας παιδιά, πεθερές, φίλους και αμέτρητα μπαγκάζια είμαι σε θέση να υποστηρίζω την άποψη μου με πραγματικά γεγονότα και όχι φανταστικά σενάρια.
Εμείς σχολιάσαμε πάντως αυτό ακριβώς που είπες και ήταν ξεκάθαρο: ότι το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος ενός Touran είναι μεγαλύτερο από ενός Tuareg. Ε λοιπόν, αυτό δεν ισχύει, με οποιοδήποτε σενάριο! Το τρέχον Touareg (από το 2018) έχει 3 εκ. μεγαλύτερο φάρδος στο πίσω κάθισμα σε σχέση με το Touran. Αξιοπρόσεκτη επίδοση βέβαια για το Touran!
-
Α ναι ξεχασαμε...... @que2 εχουμε και τον Χαρη....
-
Ο καθένας με τις χάρες του! Αρκετά όμως με τα εκατοστά και τους Βεδουίνους, μάλλον δεν ενδιαφέρουν τον άνθρωπο που θέλει τη βοήθειά μας για την επιλογή του.
Αγορά καινούριου αυτοκινήτου για πενταμελή οικογένεια