-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σκέφτηκα κι εγώ να το ποστάρω, αλλά έχω μόνο την UNCUT VERSION...
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Διαφήμιση καλού φαγητού

Πόσες φορές έχω σκεφτεί να το κάνω όταν δεν βρίσκω να παρκάρω στη Λάρισα και θέλω να πεταχτώ για λίγο κάπου...
Τουλάχιστον ο άνθρωπος δεν το παράτησε και έφυγε χωρις να τον νοιάζει κάτι. Πλάκα θα είχε αν ο αριθμός ήταν φίλου του. -
Αν εμποδίζει τη διέλευση αυτοκινήτων ή/και πεζών, το σημείωμα απλά τον κάνει λιγότερο ζώο από κάποιον που θα το άφηνε χωρίς αυτό.
-
Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:

cosneo τι έχεις να σχολιάσεις επ'αυτού?
IKE: μέγας χορηγός νεανίδων
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Διαφήμιση καλού φαγητού

Αν εμποδίζει τη διέλευση αυτοκινήτων ή/και πεζών, το σημείωμα απλά τον κάνει λιγότερο ζώο από κάποιον που θα το άφηνε χωρίς αυτό.
Εγω παντως αν το εβλεπα αυτο θα του εκανα ζημια στο αυτοκινητο, γιατι δειχνει οτι ο μαγκας το εχει κανει συστημα το να βολευεται εις βαρος αλλων. Κ μετα θα φροντιζα να τον γραψουν κιολας.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
IKE: μέγας χορηγός νεανίδωντρελός χορηγός, τι να λέμε τώρα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Διαφήμιση καλού φαγητού

Εγω παντως αν το εβλεπα αυτο θα του εκανα ζημια στο αυτοκινητο, γιατι δειχνει οτι ο μαγκας το εχει κανει συστημα το να βολευεται εις βαρος αλλων. Κ μετα θα φροντιζα να τον γραψουν κιολας.
καλά δε το ξέρεις αυτό
-
αμα ηταν αναγκη να το καταλαβω αλλα επειδη βαριοταν να ψαξει θεση για smart(!!!!!!!!!!!!!!!) Πηγε και μπαστακωθηκε εκει?..
-
Πας δίνεις 10.000 για ένα αμάξι 2.5 μέτρα, πας τρως στο Αγγιολί και τσιγκουνεύεσαι να δώσεις 5 Ευρώ για πάρκινγκ; Ξεφτίλα
Έκτος και αν το άφησε ο άνθρωπος για 5-10 λεπτά όποτε λες ΟΚ. -
Με το μέτρο υπολογίζεται η τιμή και η αξία ενός αυτοκινήτου;
Πως συμπεράνατε ότι είναι smart; Για fiesta το βλέπω (άντε για forfour αν τελικά είναι smart).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Με το μέτρο υπολογίζεται η τιμή και η αξία ενός αυτοκινήτου;Πως συμπεράνατε ότι είναι smart; Για fiesta το βλέπω (άντε για forfour αν τελικά είναι smart).
Τώρα που το λες και βλέπω τους διπλούς στρόγγυλους αεραγωγούς παίζει να είναι και Fiesta προηγούμενης γενιάς
Η αξία του αυτοκινήτου δε πάει συνήθως με το μέτρο, αλλά για να δίνεις το λιγότερο 11.000 για ένα διθέσιο αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές έχεις μια σχετική οικονομική 'άνεση'.
-
Σήμερα στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων με κατεύθυνση προς το κέντρο, δύο πακιστανοί (;) , ο ένας τους προσπαθούσε να πουλήσει λουλούδια κι ο άλλος βιολί στη θήκη του!
(μπορεί οι Αθηναίοι να είστε συνηθισμένοι σ΄αυτά, αλλά για εμένα ήταν παράξενο) -
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Σήμερα στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων με κατεύθυνση προς το κέντρο, δύο πακιστανοί (;) , ο ένας τους προσπαθούσε να πουλήσει λουλούδια κι ο άλλος βιολί στη θήκη του!
(μπορεί οι Αθηναίοι να είστε συνηθισμένοι σ΄αυτά, αλλά για εμένα ήταν παράξενο)και που εισαι ακομα, το εχω δει κι εγω
το βιολι ηταν πακιβαριους -
Τώρα τελευταία παίζουν και εδώ αυτά τα βιολιά
Μπάχαλο.
-
Ένα παρατημένο ford ka στα λιμανάκια τι αναπαριστά? Καγκουροθραύστη?
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Με το μέτρο υπολογίζεται η τιμή και η αξία ενός αυτοκινήτου;
Πως συμπεράνατε ότι είναι smart; Για fiesta το βλέπω (άντε για forfour αν τελικά είναι smart).
Τώρα που το λες και βλέπω τους διπλούς στρόγγυλους αεραγωγούς παίζει να είναι και Fiesta προηγούμενης γενιάς
Η αξία του αυτοκινήτου δε πάει συνήθως με το μέτρο, αλλά για να δίνεις το λιγότερο 11.000 για ένα διθέσιο αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές έχεις μια σχετική οικονομική 'άνεση'.
Oντως φιεστα προηγουμενης γενιας ειναι εχει και το βιν στο παρμπριζ.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η αξία του αυτοκινήτου δε πάει συνήθως με το μέτρο, αλλά για να δίνεις το λιγότερο 11.000 για ένα διθέσιο αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές έχεις μια σχετική οικονομική 'άνεση'.Υπάρχει πιο φθηνό διθέσιο αυτοκίνητο;
Μάλλον από τα πιο φθηνά είναι -
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Σήμερα στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων με κατεύθυνση προς το κέντρο, δύο πακιστανοί (;) , ο ένας τους προσπαθούσε να πουλήσει λουλούδια κι ο άλλος βιολί στη θήκη του!Τον έχω δει κι εγώ! Τότε ήταν στο φανάρι της Π. Σταύρου στο κόμβο Κηφισίας-Κατεχάκη. Φαίνεται δεν υπάρχουν μουσικόφιλοι εκεί, και κατηφόρησε προς τη Μεσογείων...
-
Κατσε ρε παλληκαρι μου για δεν καταλαβαινω....
Πουλαει βιολια σε διερχομενους οδηγους;Και τι κανει ο αγοραστης;Βγαινει απο το αυτοκινητο και αρχιζει τις δοξαριες;Και αν ειναι δυσκολος πελατης θα περιμενουν οι υπολοιποι στην ουρα να παιξει ολο το ρεπερτοριο του Βιβαλντι;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]