-
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Bravo δεν έχω δει ακόμα... αν και ψάχνω .....πολλά τέτοια βλέπω,
ακόμα περισσότερα τέτοια,
Ότι πρέπει για την Κυψέλη είναι αυτό! Ανετο στο πάρκινγκ και να στρίβει στα στενά!και μερικά (χιλιάδες) τέτοια,ποιος μπορεί να μου πει τί είναι αυτό ??
Δεν συγκράτησα τίποτα μέσα στην βαβούρα του MOMA.Και φυσικά όπως είχα υποσχεθεί στον Λάμπρο,
**ΤΟ **σνίτσελ,
Kαταφέρατε και το φάγατε **Αυτό **βρε θηρία?! :lol:αυτά τα λίγα,
Good morninggggggggggggg NY!
Το κλασσικό νομίζω οτι είναι Abarth 205
http://www.supercars.net/cars/3183.html -
-
Το κλασσικο ειναι το cisitalia 202
-
@velissarios Το cruze το εχεις δει πουθενά ?
-
Γεια σας και από μένα!
Κάτοχος άσπρου sport 150αριού
Έχω να συμμετάσχω στη συζήτηση εδώ και 2-3 εκατοντάδες σελίδες περίπου
Σας διαβάζω όμως κατά καιρούς!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρει κανείς κάποιο κατάλληλο προιόν για την εξαφάνιση των
ενοχλητικών σημαδιών που δημιουργούνται ως δια μαγείας στα πλαστικά μας!!
Και να πω ότι δεν το προσέχω, συνέχεια με ένα πανί στο χέρι είμαι
Το πρόβλημα εντοπίζεται περισσότερο στην απομίμηση carbon και στα πλαστικά ψηλά στις πόρτες...
Καμιά ιδέα? -
Το ραβδάκι της καλής νεράιδας μόνο!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
@velissarios Το cruze το εχεις δει πουθενά ?παντού !!! και σε κάθε έκδοση!
Θα σου βγάλω καμια φωτο και απο τα supersized αδελφάκια του....
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Γεια σας και από μένα!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρει κανείς κάποιο κατάλληλο προιόν για την εξαφάνιση των
Το πρόβλημα εντοπίζεται περισσότερο στην απομίμηση carbon και στα πλαστικά ψηλά στις πόρτες...
Καμιά ιδέα?Δεν υπαρχει λυση. Καθε φορα που μπαινει η γυναικα μου με την τσαντα της να δεις τι γινεται...
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Γεια σας και από μένα!
Καμιά ιδέα?Δεν υπαρχει λυση. Καθε φορα που μπαινει η γυναικα μου με την τσαντα της να δεις τι γινεται...
Ανεκπαίδευτες τις έχετε τις κυρίες σας κύριοι! Απαράδεκτο!
-
Καλή Χρονιά σε όλους!
**Το 2011 να μας δώσει **(αν είναι δυνατόν) **χαρές **(έστω και μικρές)Να έχουμε το κουράγιο και τη δύναμη για γρήγορες βόλτες!
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για όλους τους συμφορουμίτες και τις οικογένειές των!!!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους!!!
-
Καλή χρονιά παιδιά!
Υγεία και ευτυχία σε σας και στις οικογένιές σας!
Πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τα Bravo μας.
..και για τους 'πονηρούς'
[spoiler=:s8pwp1b4][/spoiler:s8pwp1b4] -
Πρώτη βόλτα της νέας χρονιάς (ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να κάνουμε αρκετές).
Προορισμός ο Παλαιός Αγ.Παντελεήμονας στο νομό Πιερίας.
Παραδοσιακός οικισμός , με μεγάλη τουριστική κίνηση.Ωραία αρχιτεκτονική από Ηπειρώτες μαστόρους ,
αλλά δυστυχώς πολλά σκουπίδια... .
Ανάλογα την ώρα που θα φθάσει ο επισκέπτης είναι και το μέγεθος του προβλήματος εύρεσης parking (καθώς το μοναδικό άπλωμα απαιτεί αντίτιμο 2,50€).
Μια βόλτα περιμετρικά των σοκακιών της πλατείας είναι αρκετή ώστε να αποκομίσεις μια γενική εικόνα του χωριού.
Στάση για καφέ , στο 'παλιό καφενείο' , με ωραία ατμόσφαιρα
Στη συνέχεια ξεκίνησε η αναζήτηση ταβέρνας για το επιβεβλημένο τραπέζωμα του μεσημεριού , όπου όμως σταθήκαμε άτυχοι ,καθώς αυτή που είχε ελεύθερα τραπέζια ήταν υπέρ του δέοντως θορυβώδης για τα γούστα μας.Οι υπόλοιπες απλά ήταν γεμάτες .
Ετσι , άπρακτοι (νηστικοί δηλαδή) αποχωρήσαμε , με ανάμεικτα συναισθήματα είναι η αλήθεια , με προορισμό τον επίσης εγκατελειμένο οικισμό της Άνω Σκοτίνας.
http://wikimapia.org/#lat=39.9914734&lon=22.5330234&z=16&l=14&m=b με προορισμό τον ξενώνα 'Συντριβάνης'.
Πολύ κακός δρόμος από άποψη οδοστρώματος με λακούβες και νεροφαγώματα (βρήκα μάλιστα από κάτω 2 φορές οπότε αύριο είμαι για το αναβατόριο του Sakaflia).
Αποζημιωθήκαμε από το κρασάτο αγριογούρουνο...
Στατιστικά ταξιδιού , στο πήγαινε (έως τον Π.Αγ.Παντελεήμονα):
Χιλιόμετρα : 134
Μέση κατανάλωση : 9,7l/100km
Μέση ταχύτητα : 90km/h
Ταχύτητες στην Ε.Ο 140-170km/h
Χρόνος ταξιδιού : 01:28
Στο γυρισμό(από Α.Σκοτίνα)
Χιλιόμετρα : 155
Μέση κατανάλωση : 7,2l/100km
Μέση ταχύτητα : 70km/h
Χρόνος ταξιδιού : 01:55
Ταχύτητες στην Ε.Ο 110-130km/h με αρκετή κίνηση και ψιλόβροχο.
A! ... πληρωμή διοδίων 3,20€ χ 2 = 6,40€ -
Α, πηγες στα μερη μου Κωνσταντινε και περασες καλα, μπραβο μπραβο...Ανω Σκοτινα ειχε κινηση ή ηταν ερημια δεδομενου του πολυ κακου δρομου; εχουν φτιαχτει σπιτια εκει η ειναι ερημωμενα ακομα, εχω να παω πολυ καιρο και δεν εχω ιδεα τι γινετε πανω τωρα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Α, πηγες στα μερη μου Κωνσταντινε και περασες καλα, μπραβο μπραβο...Ανω Σκοτινα ειχε κινηση ή ηταν ερημια δεδομενου του πολυ κακου δρομου; εχουν φτιαχτει σπιτια εκει η ειναι ερημωμενα ακομα, εχω να παω πολυ καιρο και δεν εχω ιδεα τι γινετε πανω τωρα...Ερημιά φίλε , μάλιστα έπιασε και ψιλόβροχο με ομίχλη.
Καμιά καμινάδα δεν κάπνιζε (πέραν του ξενώνα όπου φάγαμε) , και δεν είδα οικοδομική δραστηριότητα.Σε κουβέντα που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα , επιβεβαίωσε την ερημοποίηση του οικισμού.
Κρίμα γιατί η περιοχή είναι ωραία , αλλά ο δρόμος απαράδεκτος. -
Καλα παλιοτερα ηταν ακομα πιο ερημος, τωρα εφτιαξαν τον ξενωνα και καπως κατι κινειτε, απλα υπηρχαν προσδοκιες να αναπτυχθει λιγο το χωριο σαν τουριστικος προορισμος οπως εγινε με τον Π. Παντελεημωνα αλλα η προσβαση ειναι πολυ πιο δυσκολη παροτι νομιζω οτι εχει γινει δρομος και απο το χωριο Σκοτινα. Αλλα φανταζομαι πιο κομματι λες οτι απαραδεκτο, εκεινο που φευγεις απο το κεντρικο και πας προς την Παλια Σκοτινα ε;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Καλα παλιοτερα ηταν ακομα πιο ερημος, τωρα εφτιαξαν τον ξενωνα και καπως κατι κινειτε, απλα υπηρχαν προσδοκιες να αναπτυχθει λιγο το χωριο σαν τουριστικος προορισμος οπως εγινε με τον Π. Παντελεημωνα αλλα η προσβαση ειναι πολυ πιο δυσκολη παροτι νομιζω οτι εχει γινει δρομος και απο το χωριο Σκοτινα. Αλλα φανταζομαι πιο κομματι λες οτι απαραδεκτο, εκεινο που φευγεις απο το κεντρικο και πας προς την Παλια Σκοτινα ε;Ναι αυτό , αλλά μη νομίζεις και το προηγούμενο είναι στην ιδια μοίρα (πολλά νεροφαγώματα και κατολισθήσεις που καιροφυλακτούν ακριβώς πάνω στη στροφή).
Διαπίστωσα ακόμα μια φορά (2 δηλαδή), πόσο χαμηλό είναι το Bravo....μπρρρρρρ
Το αγριογούρουνο πάντως ήταν -
Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογενειες σας εύχομαι, με ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Θα ήθελα τα φώτα απ'όλους σας πάνω σε κάτι περίεργο.
Έχω το 120αρι.
Σήμερα βραδάκι που ανέβαινα στο βουνό, παρατήρησα όταν το άνοιγα, την ώρα που έμπαινε το turbo, εκτός απο το χαρακτηριστικο σφύριγμα του, να ακόυγεται και ένα άλλο σφύριγμα σαν να σφυρίζεις συνεχόμενα με το στόμα, ένας τέτοιος ήχος, όχι φυσιολογικός. (Μέχρι και η δικιά μου το άκουγε). Ειδικα με ανοιχτο παράθυρο ακουγόταν ακόμα πιο καθαρά και έντονα. Δυστυχώς στην επιστροφή, σε ευθεία εννοείται, και μέχρι αυτήν την ώρα δεν μπόρεσα να το ξανακούσω γαιτι βρέχει και ακούγεται έντονα ο ήχος απο τα νερά. Μέχρι την Τρίτη που ανοίγει η αντιπροσωπία είμαι λίγο προβληματισμένος με το μυαλό μου να είναι στη τουρμπίνα, περιμένοντας αύριο να βρω χρόνο να το τεστάρω. Έχω εγγύηση μεχρι το καλοκαίρι και είμαι 3000 χλμ πριν το service των 30000. Το αμάξι σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκιστεί, με όλα τα προβλεπόμενα ζεστάματα-κρυώματα λες και είναι κάνα βρέφος.Υ.Γ. Θα 'θελα και τη γνώμη του μετρ των αναβάσεων που ήταν και στα μέρη μας.
Φίλε Κων/νε πως σου φάνηκε ο Παντελεήμονας?
Πάντως εδω πέρα έχει πολλά μέρη να γυρίσεις
Fiat Bravο 2007