-
wrong post
-
Ασχετο.
Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντιπροσωπεία Peugeot στο Νέο Ηράκλειο? Έστω εκεί κοντά. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ασχετο.
Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντιπροσωπεία Peugeot στο Νέο Ηράκλειο? Έστω εκεί κοντά.Που είναι το νεο Ηρακλειο;
-
Ασχετο.
Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντιπροσωπεία Peugeot στο Νέο Ηράκλειο? Έστω εκεί κοντά.http://www.peugeot.gr και κοιτάς στο Η Εταιρία -> Δίκτυο. Απλό..
-
Peugeot 206 cabrio.
Πρόκειται να αγοραστεί εντός ημερών (επόμενη εβδομάδα) .Να πάρω τον γάλλο για το έταιρο ήμιση ή όχι?
Με ενδιαφέρει η γνώμη σας ως πρός τα προβλήματα γενικά.Κουσούρια προφανώς κτλ. -
Peugeot 206 cabrio.
Πρόκειται να αγοραστεί εντός ημερών (επόμενη εβδομάδα) .Να πάρω τον γάλλο για το έταιρο ήμιση ή όχι?
Με ενδιαφέρει η γνώμη σας ως πρός τα προβλήματα γενικά.Κουσούρια προφανώς κτλ.απαραιτητα να ειναι ατρακαριστο, γιατι αλλιως η οροφη θα χει προβληματα, cc που τρακαραν δυσκολα εφτιαξε η οροφη τους
και η αντιπροσωπειες συνηθως λεγανε αλλαγη ολου του πακετου, κανενας δεν πιανοταν να επιδιορθωσει
γενικως εξετασε εξονυχιστικα το θεμα οροφη, ανοιγμα κλεισιμο στεγανοτητα, θα σου λεγα να το βρεξεις αρκετα να δεις τη στεγανοτητα
μοτερ οχι κατι κατω απο 16αρι, ειναι βαρυ το αμαξωμα
κατα τα αλλα ειναι ομορφο αμαξι
-
Σωστά και ευχαριστώ!
Μηχανικά ? -
Έτσι και αλλιώς δεν έβγαινε κάτω από 1,6.
Του πότε είναι το αμάξι;
-
'03 και 80.000χλμ.
-
Αυτό δεν πρέπει να ναι facelift. Θα σου έλεγα να βρεις facelift, είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστα. Κάπου στο 04 πρέπει να έγινε.
Αν πάρεις αυτό, τσέκαρε βασικά να μη βάζει νερά στο πλύσιμο. Πρέπει επίσης να έχει τσιμούχες οροφής με σαγρέ επιφάνεια, τα πρώτα είχαν λείες και είχαν θέμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι και αλλιώς δεν έβγαινε κάτω από 1,6.δεν ημουν σιγουρος, γιατι κατι π@π@ριες ειχαν κανει θυμαμαι, με κατι 307 1.4 8V 75 ατια το οποιο δεν πρεπει να πηγαινε βημα
σαν τα Octavia 1.4 που βγαζανε
μοντελα μονο και μονο για να βγαλουν διαφημιση στην T.V. με χαμηλη αρχικη τιμη
-
Ε δεν είχαν και άλλο μοτέρ να βάλουν τότε στο 307
206 CC και 307 CC έβγαιναν με 1,6-110, 2.0 με 138 και το δεύτερο και με τον 180αρη. Συν τα ντίζελ.
-
ποσα λεφτα?
φειςλιφτ εγινε τελος του 2003 και ειναι σε πολλα μερη βελτιωμενο το αμαξι. προ φεις λιφτ μονο αν στο δινει τιποτα 4000ευρω
-
Προ lift και 4900.Το f.lift σε ποιά σημεία είναι βελτιωμένο?
-
ξανά πρόβλημα το 207...
ανάβει ο ανεμιστήρας στους 70 βαθμούς πριν προλάβει να ζεσταθεί...
σε ταξίδι 300km το έκανε 3 φορές... σταμάτημα , μπαταρία εκτός...
πάλι συνεργείο θα μπεί...μετά από μακρά παράδοση σε γαλλικά...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ξανά πρόβλημα το 207...
ανάβει ο ανεμιστήρας στους 70 βαθμούς πριν προλάβει να ζεσταθεί...
σε ταξίδι 300km το έκανε 3 φορές... σταμάτημα , μπαταρία εκτός...
πάλι συνεργείο θα μπεί...μετά από μακρά παράδοση σε γαλλικά...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ...
Ευχη στον Αγιο Βασιλη για να τα σταματησει εκανες...; Καλη χρονια!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ξανά πρόβλημα το 207...
...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ...Καλή χρόνια. Τώρα αυτά είναι γεγονός ή κάνεις πλάκα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ξανά πρόβλημα το 207...
...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ...Καλή χρόνια. Τώρα αυτά είναι γεγονός ή κάνεις πλάκα;
Δυστυχώς δεν κάνω...
-
Η αλήθεια είναι ότι και ένας φίλος μου που έχει 207, του έβγαλε ότι ηλεκτρικό πρόβλημα μπορούσε να βγάλει. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μοντέλο...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και ένας φίλος μου που έχει 207, του έβγαλε ότι ηλεκτρικό πρόβλημα μπορούσε να βγάλει. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μοντέλο...Και το 206 ο ίδιο...
PEUGEOT FORUM