-
τουλαχιστον συμφωνουμε οτι στο φρενο μπαινει , γιατι σε παλιοτερη συζητηση ουτε και σε αυτο δεν εχω συμφωνησει με αλλους
οταν λεω γλιστριμα εχω μαλλον διαφορετικο πραγμα στο νου μου (επισης εγω εχω και haldex αρα στα αφηματα που λες η συμπεριφορα ειναι πολυ διαφορετικη, αυτο υπο νορμαλ συνθηκες θελει μπολικο γκαζι για να γυρισει και εγω αυτο δεν το κανω οπουδηποτε μονο οπου εχει τεραστιο πλατος )
για να το δοκιμασω τεχνητα γλιστριμα πηγαινα και αμολαγα το αυτοκινητο (σε ασφαλη σημεια) και αφου ανοιγε παρα πολυ ο κωλος (πανω απο 120-150 μοιρες) υπηρχε παρεμβαση
μαλιστα εκει η παρεμβαση ηταν πολυ πιο προφανης απο οτι στο φρεναρισμα οπου καποιοι υποστηριζουν οτι λειτουργει το ebd
στη περιπτωση ομως που λεω γω δεν υπηρχε περιπτωση να ηταν κατι τετοιο
(αμα θες πηγαινε δοκιμασε εξω απο την εισοδο του golf και στη εκκλησια εξω απο το fenix που εχει πολυ γλιστερερες στροφες και θα δεις οτι χωρις γκαζι αμα ανοιξει υπερβολικα η ουρα σε μαζευει)
-
Συγνώμη, μιλάμε για το S3 ή για το ΤΤ...?
Γιατί για το ΤΤ ισχύουν αυτά που έγραψα... (και όχι δεν εννοούμε κάτι διαφορετικό, εκτός αν οι 180 μοίρες είναι λιγότερες απο τις 120)...
Βέβαια ανούσιο είναι γιατι πάνω απο τις 90-100 μοίρες δεν υπάρχει λογος να μην ενεργοποιείται... άμα σε προσπεράσει ο κώλος δεν λέγεται ακριβώς 'γλίστρημα' και συνήθως έχει συγκεκριμένη κατάληξη... αλλά κουβέντα να γίνεται...Btw στο φρένο μπαίνει μεν αλλά στο απότομο, όχι στο τσίμπημα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Απορία: το esp απενεργοποείται πλήρως σε όλα τα ΤΤ; Διάβασα ένα άρθρο για το 1,8 roadster και ο συντάκτης τόνιζε συνέχεια ότι ακόμα και 'μερικώς απενεργοποιημένο' το esp σου σπάει τα νεύρα γιατί παρεμβαίνει συνέχεια. Κάπου είχα δει ότι πρέπει να το έχεις πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα για να απενεργοποιηθεί τελείως.
Με στιγμιαίο πάτημα απενεργοποιείται το αντισπίν μέχρι κάποια χλμ... με παρατεταμένο πάτημα απενεργοποιείται το esp και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο αμάξι (δεν είναι δηλαδή απλώς 'πιο ανεκτικό' στις γωνίες που επεμβαίνει... μπορείς να φέρεις 10 σβούρες χωρίς να κάνει κιχ) εκτός απο την περίπτωση που διαγνώσει ταυτόχρονα ολίσθηση και τσαρούχωμα φρένων... εκεί θα μπεί στιγμιαία (όσο διαρκεί το τσαρούχωμα) και θα ξαναβγεί πάλι μόλις αφήσεις το φρένο...
Απο την εμπειρία μου δεν σου σπάει καθόλου τα νεύρα, αφού το αμάξι μπορεί να πάρει όσο μεγάλες γωνίες θέλεις... ακόμα και αν κάνεις χρήση χειροφρένου ή ελαφριά χρήση φρένου για να ισορροπήσεις... η δε περίπτωση που θα επέμβει στιγμιαία, είναι περίπτωση που κατ'εμε καλώς επεμβαίνει, αφού τσαρούχωμα πάνω σε στροφή = έχετε γειά βρυσούλες...
Αυτά ισχύουν για το 2.0Τ... δεν γνωρίζω όμως εαν έχουν αλλάξει κάτι στο 1.8 roadster...ακριβως οπως τα λεει ο morpheus ειναι για το ΤΤ το esp βγαινει off οριστικα με το δευτερο παρατεταμενο πατημα , καλυτερα να γραφουν δεν γινεται.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Συγνώμη, μιλάμε για το S3 ή για το ΤΤ...?
Γιατί για το ΤΤ ισχύουν αυτά που έγραψα... (και όχι δεν εννοούμε κάτι διαφορετικό, εκτός αν οι 180 μοίρες είναι λιγότερες απο τις 120)...
Βέβαια ανούσιο είναι γιατι πάνω απο τις 90-100 μοίρες δεν υπάρχει λογος να μην ενεργοποιείται... άμα σε προσπεράσει ο κώλος δεν λέγεται ακριβώς 'γλίστρημα' και συνήθως έχει συγκεκριμένη κατάληξη... αλλά κουβέντα να γίνεται...Btw στο φρένο μπαίνει μεν αλλά στο απότομο, όχι στο τσίμπημα...
ακριβως... κι οσο για το αποτομο πατημα που μπαινει, μαλλον θα χει γινει βλακεια πριν, οποτε καποιος τροχος εχει χασει προσφυση.
μην τα ξαναλεμε.
-
Καλησπέρα!
Ψάχνω μεταχειρισμένα και έχω μια περίπτωση A3 FSI 1,6 και βλέπω οτι
-στη σειρά (D.1 ΜΑΡΚΑ)της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος γράφει AUDI A.G
-στη σειρά (D.3 ΕΜΠΟΡΙΚΗ/ΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ/ΕΣ) γράφει Audi A3, S3.
-στη σειρά (5 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ) γράφει 6009
-στη σειρά (6 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΥ) γράφει 2VG
Τα S3 δεν είναι τα 4Χ4?
Υπάρχει περίπτωση να κρύβεται κάποια απάτη ή έτσι συνηθίζεται να γράφουν όλες οι άδειες?
Όποιος ξέρει, παρακαλώ για άμεση απάντηση αφού πρέπει να ξέρω τι συμβαίνει μέχρι άυριο το πρωί! -
Τελικά πρέπει να είναι φυσιολογικά αυτά που αναγράφονται, ρώτησα και ένα φίλο που έχει Α4 και γράφει τα αντίστοιχα στη δική του άδεια!
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
Τελικά πρέπει να είναι φυσιολογικά αυτά που αναγράφονται, ρώτησα και ένα φίλο που έχει Α4 και γράφει τα αντίστοιχα στη δική του άδεια!στο δικό μου Α3 (του 2008) γράφει:
D1 -> Audi
D3 -> Audi A3
(μπορώ να στα ανεβάσω και φωτογραφία ΑΝ βοηθάει )Μπορεί βέβαια να οφείλεται στο ότι εγώ έχω από τις πρώτες 'νέες' άδειες και ίσως μετά είδαν ότι δεν γίνεται να τα γράφουν 'τόσο αναλυτικά' ( ) και τα ομαδοποίησαν.
-
-
http://carscoop.blogspot.com/2010/12/un ... on-a8.html
-
Καλημερα σκεφτομαι να παρω ενα Audi A4 1.8t toy 2002 με 2004 με 80.000 με 110.000κλμ .Εχετε να πρωτεινετε κατι ? Στα ποσα κλμ συνηθως αρχιζει να ζηταει αυτο το αμαξι?
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Καλημερα σκεφτομαι να παρω ενα Audi A4 1.8t toy 2002 με 2004 με 80.000 με 110.000κλμ .Εχετε να πρωτεινετε κατι ? Στα ποσα κλμ συνηθως αρχιζει να ζηταει αυτο το αμαξι?Στα σασί του Β7 τα μοντέλα μετά το 2006 έχουν λυμμένα τα όποια προβληματάκια υπήρχαν.
Στα χλμ που λές αρχίζουν τα δύσκολα.
Εγώ θα κοίταζα πιο καινούργιο μοντέλο ή κάτι άλλο -
αυτα με τα 150 αλογα μπορουσαν με την ιδια τουρμπινα να περασουν ανετα τα 200.000 χλμ, αλλα οπως λες προβληματα μπορει να υπαρχουν
-
Eντάξει δεν είναι ακριβές οι Κ03 ... βρωμάει ο τόπος από δαύτες.
Με 400-450 ευρώ βρίσκεις καινούρια.
-
CCP αθτο το κατο αλλο που λες σαν τι ειναι , μπας και δε το χω σκεφτει , σαν ποιο αμαξι λες ?
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
CCP αθτο το κατο αλλο που λες σαν τι ειναι , μπας και δε το χω σκεφτει , σαν ποιο αμαξι λες ?Σε τι λεφτά και τι ανάγκες έχεις ?
-
Για καινουργιο με εξυπηρετει το Υετι 1.4τσι με 20.000ε
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει. -
A4 και yeti καμία μα καμία επαφή με fun to drive.
Δηλαδή εντελώς καμία. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
A4 και yeti καμία μα καμία επαφή με fun to drive.
Δηλαδή εντελώς καμία.- 1 καλοστημένα αυτοκίνητα επαρκή για τον μέσο οδηγό και ως εκεί , γνώμη να πάρεις καινούριο ( yeti ) ή κάποιο άλλο από την πλοιάδα των μεσαίων vag καθώς και την giulietta ή την νέα c4 με τον 1,6 τ .
-
Εγώ εχω και A4 και Yeti.
Για Α4 fun to drive θέλεις τετρακίνηση, άλογα και χαμηλό στήσιμο
To Yeti έχει πλάκα γιατί έχει καλό στησιμο που το βοηθάει και το χαμηλό βάρος εμπρος
Δώσε 20,000 και πάρε ένα καινουργιο Yeti να κάνεις την δουλειά σου. Με την επέκταση της εγγύησης θα έχεις 4 χρόνια χωρις σκοτούρες.
Αν πάρεις Α4 μετχ. με τις μεγάλες συντηρήσεις μπροστά σου (δισκο, πλατω, αμορτισερ, λάστιχα) θα σου φύγοουν λεφτά και άμεσα.
Το μτχ. Α4 είναι πιο στενό για τους επιβάτες από ότι το Yeti (τα πίσω καθίσματα μετακινούνται μπρος πίσω).Μια άλλη λεπτομέρια το yeti δεν έχει άτοκο ένω το το skoda scoot 4*4 έχει. Οπότε βρίσκεις ένα σαπάκι προς απόσυρση με κανα 500 euro και θα σώσεις 3,000 τελικά και με άτοκο θα σου βγει τα ίδια λεφτά με το Yeti αν τυχόν δεν τα έχεις όλα cash τώρα
-
Κατι τετοιες ψαγμενες απαντησεις με ενδιαφερουν . Οταν λεω φαν του ντραιβ εννοω ενα ομορφο ποιοτικο αμαξι με γκαζακι γυρω στα 150αλογα δεν εννοω καμια Ferrari ........... μετεφερα το ερωτημα μου αλλο μια κι εδω ειναι για Audi.
AUDI FORUM