-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε θα κάνουμε καρτάκι τη Κυριακή?Αν δεν το έχει στρώσει φαντάζομαι ότι οφείλουμε να δώσουμε το παρόν
-
Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ http://www.e-kart.gr ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ TO AΠΟΛΥΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΤ!
Η MARANELLO HELLAS στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας της με το e-kart.gr προσφέρει ένα πλήρες αγωνιστικό πακέτο Καρτ, ύστερα από κλήρωση που θα γίνει μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών του e-kart.gr στις 21/12/2010.
Ένας τυχερός θα κερδίσει το απόλυτο αγωνιστικό πακέτο καρτ το οποίο περιελαμβάνει:
Σασί Maranello RS8 2011 με μπροστινά και πισινά φρένα
Κινητήρας Maranello MK01-KZ 2011, Stage2 tuned, υδρόψυκτος, 6τάχυτος, 41hp
Σιγαστήρας εξάτμισης CARBON MC
Ηλεκτρονικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Tiptronic F1 MECHATRON
Όργανο καταγραφής δεδομένων AIM M4
Εργοστασιακά αυτοκόλλητα Maranello MAORI Limited Edition
Εργοστασιακή φόρμα Maranello
Εργοστασιακά παπούτσια Maranello
Εργοστασιακά γάντια Maranello
Kράνος Racing/homologated
Ψυγείο NEW LINE GRANDE
Τρόμπα νερού με ιμάντα Maranello
Φίλτρο αέρα FREE LINE
Τρόμπα βενζίνης MIKUNI 2
Ελαστικά LeCont LH01
Γρανάζι κίνησης ergal
Αλυσίδα 428VM DIDOΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
* Η μόνη προυπόθεση για να πάρεις μερος στην κλήρωση είναι να γίνεις μέλος στο e-kart.gr και να έχεις ενεργοποιήσει το λογαριασμό σου στο μαιλ που θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσεις κάτι το οποίο γίνεται εντελώς δωρεάν. * To όνομα χρήστη που θα δηλωθεί (username) αποτελεί και το αναγνωριστικό για την συμμετοχή σας στην κλήρωση. * Τα μέλη που είναι ηδη εγγεγραμμένα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση και όλα τα μέλη που θα γραφτούν θα συμμετέχουν αυτόματα και στις επόμενες κληρώσεις δώρων αυτής της μορφής από προσφορές που θα προκύψουν για το e-kart.gr * Η κλήρωση θα γίνει με την διαδικασία αυτόματης ηλεκτρονικής επιλογής (randomize) * Από την κλήρωση εξαιρούνται όσοι εργάζονται για την Maranello Hellas και το e-kart.gr καθώς και οι συγγενείς τους Α' βαθμού
Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην κεντρική σελίδα του e-kart.gr την ημέρα της κλήρωσης.
-
O καιρός για Σάββατο φαίνεται άσχημος μέχρι και τις 15:00 με βροχές ή χιόνι/χιονόνερο: http://forecast.uoa.gr/ICLAMS/index.php
Τη Κυριακή ανοίγει.
Ποιός είναι μέσα για Κυριακή?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Γεια σου Βασιλη.
Θελω να σε ρωτησω,ειναι ιδεα μου, η οι φιλοι μου οι Αγγλοι το βαρος τους το εχουν ριξει στα SUPER KART και δεν πολυασχολουνται με τα κανονικα??? Γιατι πολυ κατοσταρι βλεπω και ολοι ασχολουνται με αυτην τη βλακεια το ΤΚΜ.
Ακομα το οβαλ πισω σιδερο παιζει εκει επειδη γλυστρανε οι πιστες λογω βροχης, και οι εταιρειες παιζουν με τα σκληρα σασι???Δεν έχω ιδέα γιατί μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο μια απόπειρα για καρτ.
Το πανεπιστήμιο οργάνωσε αγώνα καρτ στο Whilton Mill όπου έδωσαν το παρόν 35 φοιτητές. Τρέξαμε με 2κινητήρια καρτ (τα οποία μας είπαν ότι φτάνουν τα 60mph - δεν είμαι σίγουρος ότι το νούμερο ήταν ακριβές, αλλά δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα δικά μας νοικιάρικα). Μας χώρισαν σε 2 γκρούπ και το καθένα θα έκανε 5 λεπτά χρονομετρημένα και 25 λεπτά αγώνα.
Ξεκίνησα 3, στην Κ1 ήμουν 17 μετά από σβούρα και τελικά τερμάτισα 3 μετά από μια πολύ ωραία μάχη με τον 2 η οποία κράτησε σχεδόν 10 γύρους. Αλλάζαμε θέσεις 2-3 φορές στον γύρο. Εννοείται στο βάθρο αντί για κύπελλα, μας έδωσαν σαμπάνια και ...ΜΠΥΡΑ .
Η οργάνωση ήταν καταπληκτική, με κριτές σε κάθε Κ, σημαίες, ποινές κλπ...
ΟΛΑ τέλεια!
-
Κι εγώ θυμάμαι στην Αγγλία είχα τρέξει με 2κινητήρια, 4χρονα καρτ και μας έδωσαν από φόρμα και παπούτσια μέχρι και μπαλακλάβα.
Αν θυμάμαι καλά ένα 20λεπτο τρέχαμε, σε ανοιχτή πίστα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κι εγώ θυμάμαι στην Αγγλία είχα τρέξει με 2κινητήρια, 4χρονα καρτ και μας έδωσαν από φόρμα και παπούτσια μέχρι και μπαλακλάβα.Αν θυμάμαι καλά ένα 20λεπτο τρέχαμε, σε ανοιχτή πίστα.
Και σε εμάς μας τα παρείχαν όλα. Επίσης ανοιχτή πίστα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κι εγώ θυμάμαι στην Αγγλία είχα τρέξει με 2κινητήρια, 4χρονα καρτ και μας έδωσαν από φόρμα και παπούτσια μέχρι και μπαλακλάβα.
Να σου πω...παίζει να πήγαμε στην ίδια.
Στο Loughborough ήταν?
Το μόνο που θυμάμαι είναι μια φουρκέτα με ένα ψηλό δέντρο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να σου πω...παίζει να πήγαμε στην ίδια.
Στο Loughborough ήταν?
Το μόνο που θυμάμαι είναι μια φουρκέτα με ένα ψηλό δέντρο.
Όχι, στο Whilton Mill, κοντά στο Northampton.
-
-
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ
.....ΚΥΡΙΟΥΣ..... -
και τα ΛΑΜΟΓΙΑ επισης
-
Για τους φιλους του φορουμ εχω ακρη για καροτσακια και σταντ για καρτ, ποιοτητα και τιμη που δεν θα το πιστευεται,
και σπαστα σε σχημα ΄΄Χ΄΄και κλασικα.Το Σ/Κ θα ριξω φωτογραφιες. -
Ψάχνει κανείς μοτεράκι?
Πωλείται μοτέρ ROTAX FR 125 MAX του 2006 με 10 ώρες, τιμή 1.400.
Πληροφορίες με ΡΜ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
:yahoo: και τα ΛΑΜΟΓΙΑ επισηςκαι ποια ειναι τα λαμογια? και αφου τα ξερεις γιατι δεν ενημερώνεις να γλυτώσει ο κόσμος και να εξυγιανθεί το χόμπυ μας?
-
Ο χρήστης chris_rotax έγραψε:
:yahoo: και τα ΛΑΜΟΓΙΑ επισης
και ποια ειναι τα λαμογια? και αφου τα ξερεις γιατι δεν ενημερώνεις να γλυτώσει ο κόσμος και να εξυγιανθεί το χόμπυ μας?
επειδη τον ξερω χρονια τον Θοδωρη ξερω οτι καμια φορα μπορει να υπερβαλλει στα λογια του αλλα αυτο που λεει ειναι σωστο.και εχουμε δει μαζι πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που πανε να βγαλουν ευκολο και γρηγορο κερδος απο παιδια που δεν ξερουν τπτα για το χωρο του καρτ.οπως επισης υπαρχουν σωστοι και αξιολογοι ανθρωποι απλα αυτο που ηθελε να τονισει ο Θοδωρης ειναι οτι στη δευτερη κατηγορια ειναι πολυ λιγοτεροι........για τους σωστους-κατα την γνωμη μας-εχουμε αναφερθει και παλιοτερα μεσα απο εδω,τωρα για τα λαμογια δε μπορεις να πεις κατι και γιατι δεν ειναι ηθικα σωστο και γιατι τον αλλον θα τον κοροιδεψεις μια-δυο στην τριτη σε πηρε χαμπαρι πηγε αλλου,απλος ειναι ο νομος της αγορας. μακαρι μεσα απο εδω να λεμε μπραβο στους επαγγελματιες και τα λαμογια θα εξαφανιστουν μονα τους.ειναι τοσο μικρος ο χωρος του καρτ απο ατομα που ολα μαθαινονται καλως η κακος.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
:yahoo: και τα ΛΑΜΟΓΙΑ επισης
και ποια ειναι τα λαμογια? και αφου τα ξερεις γιατι δεν ενημερώνεις να γλυτώσει ο κόσμος και να εξυγιανθεί το χόμπυ μας?
επειδη τον ξερω χρονια τον Θοδωρη ξερω οτι καμια φορα μπορει να υπερβαλλει στα λογια του αλλα αυτο που λεει ειναι σωστο.και εχουμε δει μαζι πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που πανε να βγαλουν ευκολο και γρηγορο κερδος απο παιδια που δεν ξερουν τπτα για το χωρο του καρτ.οπως επισης υπαρχουν σωστοι και αξιολογοι ανθρωποι απλα αυτο που ηθελε να τονισει ο Θοδωρης ειναι οτι στη δευτερη κατηγορια ειναι πολυ λιγοτεροι........για τους σωστους-κατα την γνωμη μας-εχουμε αναφερθει και παλιοτερα μεσα απο εδω,τωρα για τα λαμογια δε μπορεις να πεις κατι και γιατι δεν ειναι ηθικα σωστο και γιατι τον αλλον θα τον κοροιδεψεις μια-δυο στην τριτη σε πηρε χαμπαρι πηγε αλλου,απλος ειναι ο νομος της αγορας. μακαρι μεσα απο εδω να λεμε μπραβο στους επαγγελματιες και τα λαμογια θα εξαφανιστουν μονα τους.ειναι τοσο μικρος ο χωρος του καρτ απο ατομα που ολα μαθαινονται καλως η κακος.
- 1000 σε όλα!
Πολύ σωστός και συμφωνώ απόλυτα!
Συμφωνώ σε όλα.
Δυστυχώς στον χώρο του καρτ αν κάποιος δει ότι είσαι άσχετος...σε γδέρνει!
Αύριο τώρα...θα πάμε?!
Η πρόγνωση του παν/μίου της Αθήνας λέει από σήμερα το απόγευμα σταματάει η χιονόπτωση (Παλλήνη τώρα ρίχνει ΠΟΛΥ πράγμα) και αύριο το πρωί θα έχει ήλιο, αλλά με δοντάρες!
Εγώ θα είμαι εκεί
(είμαι ψυχάκιας ε? )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αύριο τώρα...θα πάμε?!
Η πρόγνωση του παν/μίου της Αθήνας λέει από σήμερα το απόγευμα σταματάει η χιονόπτωση (Παλλήνη τώρα ρίχνει ΠΟΛΥ πράγμα) και αύριο το πρωί θα έχει ήλιο, αλλά με δοντάρες!
Εγώ θα είμαι εκεί
(είμαι ψυχάκιας ε? )
Από την κάμερα που είχε βάλει ο Thwdoris δείτε τι χαμός γίνεται κοντά στο καρτόδρομο.
-
Ωραίος!
Θα το τσεκάρουμε και αύριο το πρωί!
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Αύριο τώρα...θα πάμε?!
Εγώ θα είμαι εκεί
(είμαι ψυχάκιας ε? )
Από την κάμερα που είχε βάλει ο Thwdoris δείτε τι χαμός γίνεται κοντά στο καρτόδρομο.
ποια καμερα???αυτο δεν ειναι καμερα,μεταλλαχτηκε σε ενυδρειο!!!χεχεχεχεχε.αυριο εγω ψηνομαι ασχημα να παμε γιατι θα ειναι ωραια λογικα.εμπειριες που λεγαν και στον στρατο!!!
-
Άντε ψήσου!
Να κάνουμε και παρέα να μου δείξεις και κάποια πραγματάκια
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ