-
Δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω στα μαγαζιά. Καμία πρόταση;
-
Όχι. Πάντως από το να αγοράσεις iPhone πιο φθηνά θα σου έρθει.
-
Κανονικά πρέπει να μπορείς να κάνεις mount το HTC μέσω του καλωδίου USB στο Mac, αλλά και πάλι θα το βλέπεις σαν εξωτερικό δισκάκι και άρα μόνο φωτογραφίες, μουσική κλπ θα μπορούσες να πειράξεις (όχι contacts).
Ή άλλη λύση, όπως σωστά αναφέρθηκε, είναι third-party software.
-
Rayman 2: The Great Escape By Gameloft
Δωρεάν μόνο για σήμερα. -
προσπαθω να βαλω 2 σπασμενες εφαρμογες στην library του itunes αλλα δεν μου επιτρεπει την δευτερη γιατι εχουν το ιδιο ονομα σαν αρχεια (2 λεξικα slovoed).
Εψαξα, ρωτησα το apptrackr, αλλα τιποτα.
καποια ιδεα ; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...Για τη δεύτερη άσκηση, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε περιβάλλον windows. Σίγουρα γίνεται πάντως.
Σε Μακ έχω περισσότερες δυνατότητες για αυτό ?
...
Δεν έχω iPhone (ασχολούμαι όμως με mac και κατ'επέκταση με τα unix λειτουργικά), αλλά ρώτησα φίλους που έχουν και κανονικό και jb iPhone, οπότε αν μπορεί να βγει κάποια άκρη:
-
Αρχικά, αν εννοείς iTunes account, δεν χρειάζεσαι καινούργιο για να κάνεις τη δουλειά σου. Τώρα, το back up μέσω iTunes σε κανονικό iPhone, λειτουργεί κανονικά. Απλά σβήσε το προηγούμενο back up και κάνε ένα νέο, για να σου πάρει όλες τις αλλαγές. Ο λόγος είναι ότι μεταξύ δυο back-up, παίρνει μόνο τις ενδιάμεσες αλλαγές. Για jb iPhone, σε Windows μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το **apt ** είτε το αντίστοιχο πρόγραμμα για back up της BigBoss.
-
Υπάρχει ο iPhone Explorer (για Windows). Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ταιριάζει η έκδοσή του με την έκδοση του jb στο iPhone (διαφορετικά μπορεί να σου κολλάει). Κάνοντας και ένα google search με keywords iPhone Explorer, θα βρεις και άλλες εφαρμογές. Προσοχή μόνο, γιατί το iPhone τρέχει unix, οπότε αν πας να πειράξεις κάποιο συστεμικό αρχείο (όπως αυτά που είναι στο /etc/), δεν θα μπορείς να κάνεις boot μετά!
Ελπίζω να βοήθησα.
EDIT: Το apt συνεργάζεται με iTunes.
Το iphone explorer το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν πάρεις είδηση κάτι τέτοιο αλλά πιο 'ικανό' κάνε ένα κόπο και παραθεσέ το.
Ευχαριστώ και τους δυο σας.
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Για τη δεύτερη άσκηση, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε περιβάλλον windows. Σίγουρα γίνεται πάντως.
...
Δεν έχω iPhone (ασχολούμαι όμως με mac και κατ'επέκταση με τα unix λειτουργικά), αλλά ρώτησα φίλους που έχουν και κανονικό και jb iPhone, οπότε αν μπορεί να βγει κάποια άκρη:
-
Αρχικά, αν εννοείς iTunes account, δεν χρειάζεσαι καινούργιο για να κάνεις τη δουλειά σου. Τώρα, το back up μέσω iTunes σε κανονικό iPhone, λειτουργεί κανονικά. Απλά σβήσε το προηγούμενο back up και κάνε ένα νέο, για να σου πάρει όλες τις αλλαγές. Ο λόγος είναι ότι μεταξύ δυο back-up, παίρνει μόνο τις ενδιάμεσες αλλαγές. Για jb iPhone, σε Windows μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το **apt ** είτε το αντίστοιχο πρόγραμμα για back up της BigBoss.
-
Υπάρχει ο iPhone Explorer (για Windows). Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ταιριάζει η έκδοσή του με την έκδοση του jb στο iPhone (διαφορετικά μπορεί να σου κολλάει). Κάνοντας και ένα google search με keywords iPhone Explorer, θα βρεις και άλλες εφαρμογές. Προσοχή μόνο, γιατί το iPhone τρέχει unix, οπότε αν πας να πειράξεις κάποιο συστεμικό αρχείο (όπως αυτά που είναι στο /etc/), δεν θα μπορείς να κάνεις boot μετά!
Ελπίζω να βοήθησα.
EDIT: Το apt συνεργάζεται με iTunes.
Το iphone explorer το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν πάρεις είδηση κάτι τέτοιο αλλά πιο 'ικανό' κάνε ένα κόπο και παραθεσέ το.
Ευχαριστώ και τους δυο σας.
Θα ρωτήσω ένα καλό φίλο στη δουλειά που έχει jb iPhone. Αλήθεια, τι δεν σου άρεσε?
-
-
Mου έκανε κάποια κολλήματα. Ίσως βέβαια (όπως έγραψες) να μην είχα και τη σωστή βερσιον ή να μην του έδωσα χρόνο.
-
Mου έκανε κάποια κολλήματα. Ίσως βέβαια (όπως έγραψες) να μην είχα και τη σωστή βερσιον ή να μην του έδωσα χρόνο.Επειδή το παλικάρι που το πρότεινε, έπινε νερό στ' όνομά του, γράψε, αν θέλεις, την έκδοση του jb που έχεις.
Αύριο θα ρωτήσω και για άλλες εφαρμογές.
-
...
Για τη δεύτερη άσκηση, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε περιβάλλον windows. Σίγουρα γίνεται πάντως.
Χρησιμοποιώ αυτό: http://www.macroplant.com/phonedisk/
και αυτό: http://www.ecamm.com/mac/phoneview/
-
Έχω ένα promo code για την εφαρμογή TaxiBuddy.
Όποιος ενδιαφέρεται να την αποκτήσει δωρεάν ας μου στείλει ένα pm. -
Επανέρχομαι στο θέμα του iPhone Explorer μετά από συζήτηση που είχα σήμερα με έναν καλό φίλο.
Δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές λύσεις στα Windows (για iphone jb). Αυτές που ξεχωρίζουν είναι (χωρίς να έχουν δοκιμαστεί):
και
Τώρα, γι'αυτές τις δυο εφαρμογές, αν χρησιμοποιείς Blackra1n jailbreak, θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το afc2add από το Cydia.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
και να σου και η αντιστοιχη :
ειχα δωσει αρχικα 27 Gb στην εγκατασταση windows και με τον καιρο (εγκατασταση προγραμματων)
εφτανε σιγα σιγα στο τελος του. Χωρις να εχω μεγαλο αριθμο δεδομενων μου και χωρις να εχω βαλει ΤΑ προγραμματα
εχω φτασει στο να μην μπορω να μην μπορω να λειτουργησω το συστημα λογω ελλειψης κενου χωρου (ειδοποιησεις απο το συστημα).δεδομενα να αδειασω δεν εχω, προγραμματα να βγαλω δεν θελω (και δεν ειναι και πολλα).
προσπαθω να δω ΠΟΥ πανε τα Gb αλλα ακρη δεν βγαζω.
Πως μπορω να δω που παν τα 4 με τον χωρο και που αυτος εχει παει ;
γιατι απο τις ιδιοτητες των φακελων δεν παιρνω σωστα νουμερα (ο φακελος του χρηστη μου, μου λεει 11gb την στιγμη που ειναι 1gb)C:\Documents and Settings\Local Settings
C:\Documents and Settings\Local Settings\Application Data
C:\Documents and Settings\Application Data
Είναι κρυφοί, και κρύβουν εκπλήξεις...τελικα ηταν κατι στο C:\Users_user_\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
10 gb backup
καλυτερα να παει και στο αλλο θεμα ...
τα αρχεια ειναι ακαταλαβιστικα.
μπορω καπως να κρατησω μονο το τελευταιο backup ;; -
Καλη φάση... κάτι τέτοια μου είχε κάνει και ο δικός μου... μιλάμε για 100+ giga σε back up, ετσι στο ασχετο... ο ddl θα θυμάται.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχω ένα promo code για την εφαρμογή TaxiBuddy.
Όποιος ενδιαφέρεται να την αποκτήσει δωρεάν ας μου στείλει ένα pm.Άααντε ρε παιδιά να φύγει, μην πάει χαμένο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλη φάση... κάτι τέτοια μου είχε κάνει και ο δικός μου... μιλάμε για 100+ giga σε back up, ετσι στο ασχετο... ο ddl θα θυμάται.ddl, δωσε και σωσε
στις ρυθμισεις του iTunes αναφερει ως backup μονο μια επιλογη (και οχι οσα εχει παρει so far).
υπαρχει επιλογη για delete αλλα με το επομενο sync παλι backup θα θελει .. -
Υπάρχουν 2 λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε:
-
Απενεργοποίηση του sync. Edit -> Settings -> Devices (ή σε mac iTunes menu -> Preferences -> Devices) και μετά uncheck το Prevent iPods, iPhones, and iPads from syncing automatically.
-
Απενεργοποίηση του back up. Αυτό δεν το έχω κάνει, γιατί δεν έχω iPhone, αλλά υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εδώ.
-
-
@ Ernani, ευχαριστώ και πάλι. Την 4.0.1 σε JB 4αρι έχω.
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...
Χρησιμοποιώ αυτό: http://www.macroplant.com/phonedisk/
και αυτό: http://www.ecamm.com/mac/phoneview/
Θα τους give a try. Το δεύτερο αν κάνει όσα υπόσχεται είναι ότι ακριβώς ψάχνω. Για δες που έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία και δυνατότητες στο 'λειψό' από software (για πολλούς, όχι για μένα) περιβάλλον macos.
-
και απενεργοποιω τα μελλοντικα back-up.
μπορω να σβησω τα αρχεια που βρισκω στο pc ; ή αν το κανω απο το iTunes περα απο την περιπτωση του ανυπαρκτου restore, τι χανω ; -
Καλό θα είναι να σβήσεις τα back up αρχεία μέσα από το iTunes, γιατί μπορεί να κρατιέται η πληροφορία και σε κάποιο xml αρχείο το οποίο θα πρέπει να ενημερωθεί.
Για το δεύτερο σκέλος, προσωπικά το back up θα μου ήταν χρήσιμο πριν από κάποια σημαντική αναβάθμιση ή αλλαγή.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...