-
Αργύρη , πολλές ωραίος ο ήχος του 124 , έχει ένα 'βάθος'.....
Στα συνηθισμένα της κατανάλωσης τώρα:
Εβδομάδα 30/11-04/12/2010
Χιλιόμετρα : 362,20km
Μέση κατανάλωση : 8,7l/100km
Μέση ταχύτητα : 52km
Διάρκεια κίνησης: 06h 50m. -
Ανοιξιάτικη η Κυριακή σήμερα (τι κατάσταση και αυτή με τον καιρό!) αλλά δεν κατάφερα να ξεκλέψω χρόνο για τη Monica (λόγω καλεσμένων).
Τσίμπησα όμως ένα αδελφάκι!
-
Κι άλλος αρουραίος εμφανίστηκε !!
Τι είστε εσείς! Μην δείτε ωραίο αυτοκίνητο (με ακόμα πιο ωραίο χρώμα) και κατευθείαν να το θάψετε !!!
Ασε που για να συμβεί τέτοια συνάντηση σε τέτοιο μέρος πρέπει να συνωμότησε ολόκληρο το σύμπαν....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κι άλλος αρουραίος εμφανίστηκε !!Τι είστε εσείς! Μην δείτε ωραίο αυτοκίνητο (με ακόμα πιο ωραίο χρώμα) και κατευθείαν να το θάψετε !!!
Ασε που για να συμβεί τέτοια συνάντηση σε τέτοιο μέρος πρέπει να συνωμότησε ολόκληρο το σύμπαν....
Όχι και τόσο πολύ, με γεγονός τον αριθμό των άσπρων που έχουμε πουλήσει ....
-
...αλλά με πολύ γέλιο!
http://www.youtube.com/watch?v=xybO5boqBeU
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:offtopicviii: ...αλλά με πολύ γέλιο!
http://www.youtube.com/watch?v=xybO5boqBeU
Youtube VideoΜου έφτιαξες την μέρα!
Έχω άλλο αγαπημένο χρώμα πλέον !!!
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Παραδεχομαι οτι θα επερνα το ασπρο μπραβο!!![spoiler:2hbest7v]μπροστα στο barbie bravo!! [/spoiler:2hbest7v] -
Τσ..τσ...τσ...τι κακεντρεχείς τύποι είσαστε εσείς με τα ποντικί
Γυρνώντας εχθές το βράδυ από τη δουλειά ...χαζολογώ http://www.youtube.com/watch?v=d3pq0noJkx4
-
Το οτι δεν σχολιαζω τοσες μερες που γραφετε για τα χρωματα δεν σημαινει οτι δεν σας παρακολουθω!
Το νου σας ασπρη φυλη! -
-
:whistlink:Συνεχισε να σφυρας εσυ!
Για ακου!Το νουουουουουου σου!
Youtube Video -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
:whistlink:
Συνεχισε να σφυρας εσυ!
Για ακου!Το νουουουουουου σου!
Youtube VideoΤσ...τσ...τσ..τι ακούει ο κόσμος!
με τέτοια επιλογή χρώματος βέβαιαΒάλτε λίγο ποιότητα στη ζωή σας βρε (οχι αυτή της VW)
**Dire Straits 'Brothers In Arms' **
Youtube VideoΙσχύει για τον Γενάρη?
-
Μου κάνει εντύπωση που κανείς σας δεν έχει αυτοκίνητο με ένα εκ των δύο καλύτερων χρωμάτων... Maranello Red και Maserati Blue...
-
Δε θελω να σας στεναχωρισω κυριοι ,αλλα το πιο ωραιο χρωμα σε bravo ειναι το maserati blue..
Εχω προβλημα βεβαια με το συγκεκριμενο χρωμα ανεξαρτητως κατασκευαστη..clio rs,saxo vts, scirocco (interlagos blue)..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που κανείς σας δεν έχει αυτοκίνητο με ένα εκ των δύο καλύτερων χρωμάτων... Maranello Red και Maserati Blue...Υπάρχουν μερικοί φίλοι που το έχουν σ αυτά τα χρώματα (αλλά μάλλον είναι απασχολημένοι να τα γυαλίζουν ).
-
όντως πολύ ωραίο το μπλε. Ο λογος που δεν το πήρα είναι επειδή χτυπάει πολυ στο ματι και επισεις κυκλοφορεί ενα στην πόλη μου. Θα μου πεις, το γκρι που πήρα μηπως δεν κυκλοφορεί αλλο?? Και όμως οχι!! (ψέματα, κυκλοφορεί ενα αλλα απλη έκδοση, οπότε δεν πιάνει μια μπροστά στο ΣΠΟΡΤ μου!! )
Κάτι άλλο, προσοχή στους κυρίους που τους αρέσουν τα παρατεταμένα 'τελικιασματα'. Διαβάζω στο FPC οτι οι IHI δεν τα πολυ γουστάρουν (και γενικά ολα τα τουρμπισια) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρο ραγίσματα που με τον καιρό θα γίνουν μεγάλα ραγίσματα!! Γενικά φουλ πίεση για παρατεταμένο χρόνο = μείωση χρόνου ζωης της τουρμπίνας. (Πάντα μιλαμε για μαμα μπραβο οπως τα δικα μας).
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
όντως πολύ ωραίο το μπλε. Ο λογος που δεν το πήρα είναι επειδή χτυπάει πολυ στο ματι και επισεις κυκλοφορεί ενα στην πόλη μου. Θα μου πεις, το γκρι που πήρα μηπως δεν κυκλοφορεί αλλο?? Και όμως οχι!! (ψέματα, κυκλοφορεί ενα αλλα απλη έκδοση, οπότε δεν πιάνει μια μπροστά στο ΣΠΟΡΤ μου!! )Κάτι άλλο, προσοχή στους κυρίους που τους αρέσουν τα παρατεταμένα 'τελικιασματα'. Διαβάζω στο FPC οτι οι IHI δεν τα πολυ γουστάρουν (και γενικά ολα τα τουρμπισια) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρο ραγίσματα που με τον καιρό θα γίνουν μεγάλα ραγίσματα!! Γενικά φουλ πίεση για παρατεταμένο χρόνο = μείωση χρόνου ζωης της τουρμπίνας. (Πάντα μιλαμε για μαμα μπραβο οπως τα δικα μας).
Καλά ...στο FPC τα Bravo αποσυντείθεται δεν υπάρχει θέμα!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
όντως πολύ ωραίο το μπλε. Ο λογος που δεν το πήρα είναι επειδή χτυπάει πολυ στο ματι και επισεις κυκλοφορεί ενα στην πόλη μου. Θα μου πεις, το γκρι που πήρα μηπως δεν κυκλοφορεί αλλο?? Και όμως οχι!! (ψέματα, κυκλοφορεί ενα αλλα απλη έκδοση, οπότε δεν πιάνει μια μπροστά στο ΣΠΟΡΤ μου!! )Κάτι άλλο, προσοχή στους κυρίους που τους αρέσουν τα παρατεταμένα 'τελικιασματα'. Διαβάζω στο FPC οτι οι IHI δεν τα πολυ γουστάρουν (και γενικά ολα τα τουρμπισια) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρο ραγίσματα που με τον καιρό θα γίνουν μεγάλα ραγίσματα!! Γενικά φουλ πίεση για παρατεταμένο χρόνο = μείωση χρόνου ζωης της τουρμπίνας. (Πάντα μιλαμε για μαμα μπραβο οπως τα δικα μας).
Αμα ειναι ετσι παω να παρω μια τουρμπινα απο τωρα!
Λαμπρο κανε μια εκπτωση 80%!
Ερχομαι απο 'κει! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
όντως πολύ ωραίο το μπλε. Ο λογος που δεν το πήρα είναι επειδή χτυπάει πολυ στο ματι και επισεις κυκλοφορεί ενα στην πόλη μου. Θα μου πεις, το γκρι που πήρα μηπως δεν κυκλοφορεί αλλο?? Και όμως οχι!! (ψέματα, κυκλοφορεί ενα αλλα απλη έκδοση, οπότε δεν πιάνει μια μπροστά στο ΣΠΟΡΤ μου!! )
Κάτι άλλο, προσοχή στους κυρίους που τους αρέσουν τα παρατεταμένα 'τελικιασματα'. Διαβάζω στο FPC οτι οι IHI δεν τα πολυ γουστάρουν (και γενικά ολα τα τουρμπισια) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρο ραγίσματα που με τον καιρό θα γίνουν μεγάλα ραγίσματα!! Γενικά φουλ πίεση για παρατεταμένο χρόνο = μείωση χρόνου ζωης της τουρμπίνας. (Πάντα μιλαμε για μαμα μπραβο οπως τα δικα μας).
Ερχομαι απο 'κει!'Τελίκιαζε' τώρα που είσαι ακόμα στην εγγύηση....
-
Ερχομαι απο 'κει!'Τελίκιαζε' τώρα που είσαι ακόμα στην εγγύηση....
Εγγύηση ή όχι ο 'ρουφιάνος' καραδοκεί...
Fiat Bravο 2007