-
-
Μεγειά!!! Καλορίζικο με πολλά ασφαλή και χαρούμενα χιλιόμετρα!!!!
-
-
Ο χρήστης progressivetrance έγραψε:
Στο RING για birdwatching?Έχει κάτι σπάνια και εξωτικά πουλιά να δεις εκεί....
Κι αν δεν είχα προκόψει να προμηθευτώ μια 6άδα riesling & αν είχα χρόνο μπροστά μου πριν νυχτώσει, μπορεί να έμπαινα να τα δω κι από κοντά. -
Μ'ένα σμπάρο:

-
Ρε φίλε το καινούριο CRG συγνώμη που θα το πω έτσι αλλά.....γ@μ@ει
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ρε φίλε το καινούριο CRG συγνώμη που θα το πω έτσι αλλά.....γ@μ@ειThx
Όντως! Και σαν σύνολο τα σπάει.
Δες περισσότερες εδώ: viewtopic.php?p=2053189#p2053189
-
Απ την συνάντηση του club στον Πλαταμώνα

To 'δικό' μου είναι στο κέντρο.
-
στο club του ΔΝΤ είσαι μέλος;
-
Γκουχ γκουχ. Αμέσως να με φάτε
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Γκουχ γκουχ. Αμέσως να με φάτεΑκόμα δεν έχεις δει τίποτα!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αφού έπιασα τη μηχανή σήμερα, όπως εξηγώ, είπα να βγάλω και μια φωτό τη Φορντάρα που άραζε σε μια γωνία.καταπληκτικο τοπιο
-
-
-
-
Νά και το δικό μου!Στην πρώτη του βόλτα!!Μπορεί να μήν υπάρχει σύγκριση με τα περισσότερα που υπάρχουν εδώ μέσα αλλά είναι το πρώτο οπότε αγαπάμε .Αν μπεί ασφάλεια βασικά θα γίνει το πρώτο ακόμα είναι παράνομος έρωτας .

-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Νά και το δικό μου!Στην πρώτη του βόλτα!!Μπορεί να μήν υπάρχει σύγκριση με τα περισσότερα που υπάρχουν εδώ μέσα αλλά είναι το πρώτο οπότε αγαπάμε .Αν μπεί ασφάλεια βασικά θα γίνει το πρώτο ακόμα είναι παράνομος έρωτας .
Δεν ξεκολάτε κάτι απο όλα αυτά στο παρμπρίζ για καλύτερη ορατότητα?
Δέν κάνω παρατήρηση αλλά μου φάνηκαν πολλά. -
να το χαίρεσαι το Χουντάι , και γω με ένα Accent έμαθα ουσιαστικά να οδηγώ (το είχα 3 χρόνια).
-
Μόνο ξεκόλλησε όλα αυτά τα αντιαισθητικά αυτοκόλλητα τελών κυκλ. προηγουμένων ετών; Βαριόνταν ο μπαμπάς;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Να το χαίρεσαι, φίλε.
Ο καθένας έχει ό,τι μπορεί και είναι σεβαστό, αρκεί να μην υπάρχει δογματισμός.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!