-
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38796.asp
Για να γνωριστουμε λιγο καλυτερα. Ειμαι ο δρομεας.
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38796.aspΓια να γνωριστουμε λιγο καλυτερα. Ειμαι ο δρομεας.
eltonakos , σε ρίξανε βρέ!
Οι υπόλοιποι με οχήματα και εσύ με τα πόδια...Μπράβο Σπύρο , καλή δύναμη και επιτυχία σε ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον!
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38796.aspΓια να γνωριστουμε λιγο καλυτερα. Ειμαι ο δρομεας.
Φοβερός ! Μπράβο σου !!!!
Αν γινόταν η διαδρομή σε κλασσικη μέρα 'επιστροφής' θα είχες πολλές ελπίδες και για καλύτερη θέση !!!
-
Χαχαχα, δεν αποκλειεται καθολου!!!
-
Απολογισμός εβδομάδας 22/11 - 27/11/2010
Διανυθέντα χιλιόμετρα : 284
Μέση κατανάλωση : 9,4l/100km
Μέση ταχύτητα : 50km/h
Συνολικός χρόνος : 05:40h -
Hρθαν τα τέλη κυκλοφορίας , 220,00€.
Διαδρομή σήμερα Σπίτι-κέντρο πόλης-Ελάτη-κέντρο πόλης-σπίτι , το tc έδειξε 7,7l/100km , μήπως χάλασε? .
-
Μήπως το κινείς με φυσικό αέριο,καί μάς τό κρύβεις ?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Μήπως το κινείς με φυσικό αέριο,καί μάς τό κρύβεις ?...καλό!!
Οχι βέβαια , απλά μάλλον απέφευγα τις έντονες επιταχύνσεις , καθώς δεν είχα την αίσθηση οτι πάω αργά.
-
Με αέριο καίει περισσότερο... απλά το γκάζι είναι πολύ φθηνότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με αέριο καίει περισσότερο... απλά το γκάζι είναι πολύ φθηνότερο.Σωστά ,λίγο περισσότερο όμως.
-
Κύριοι, θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακάτω ερωτήματα:
-
Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το beep όταν δε φορώ ζώνη ασφαλείας; Το manual λέει ότι γίνεται μόνο σε συνεργείο. Όταν πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μίλησα με τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος, μου είπε ότι επειδή πρόκειται για πολύπλοκη εργασία (πρέπει να συνδεθεί με το computer τους) καλό θα ήταν να το πήγαινα όταν θα έχω και κάποια άλλη εργασία, π.χ. service και να τους έχω ενημερώσει ότι θέλω να απενεργοποιήσω και την ηχητική προειδοποίηση. (Στην ουσία αυτό που γίνεται είναι να φανερώνεται στο menu και η επιλογή buzzer on/off).
-
Το πλήκτρο City μήπως δεν πρέπει να είναι συνεχώς ενεργοποιημένο; Θέλω να πω, γιατί να υπάρχει η επιλογή on/off όταν είναι πολύ εξυπηρετικό σε χαμηλές ταχύτητες (δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος δεν το θέλει) και ορθώς απενεργοποιείται αυτόματα, όταν ξεπεράσεις μια ταχύτητα (νομίζω τα 40km/h). Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είναι μόνιμα επιλεγμένο;
-
Άσχετο με το Bravo. Πρόσφατα, με την ασφάλιση του αυτοκινήτου, η ασφαλιστική εταιρεία μού έκανε δώρο την τοποθέτηση στο παρμπρίζ ενός ειδικού υγρού που απωθεί τις σταγόνες της βροχής. Σκέφτομαι να το βάλω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτό έχει επίδραση στη λήψη του φορητού μου GPS. Έχει κάποιος από σας άποψη για το θέμα;
Κατά τ' άλλα, έχω το Βravάκι μου 6 μήνες τώρα (σύνολο 5.800km) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Είναι αυτό που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυν 'Κι αν ποτέ τ' άλλαζα, πάλι φουντούνια θα' παιρνα'! Πραγματικά, δε ζηλεύω-τουλάχιστον οπτικά- κανένα αυτοκίνητο από αυτά που βλέπω στο δρόμο (εντάξει, λίγο το 500αράκι για την πόλη).
-
-
Αν και πιο κατάλληλος για να απαντήσει είναι ο Sakaflias , ας πω .
α.Μην το απενεργοποιείς όσο σπαστικό και αν είναι.Μόλις σου γίνει συνήθεια να βάζεις αμέσως τη ζώνη θα πάψει να είναι ενοχλητικό.Η ΖΩΝΗ ΣΩΖΕΙ.Eίναι αλήθεια (το λέει κάποιος που τούμπαρε και ευτυχώς φορούσε ζώνη).
β.Πρακτικά δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένο μόνιμα , μόνο στις χαμηλές ταχύτητες και δη στο παρκάρισμα απλά για ευκολία.
γ.Επ αυτού δεν έχω γνώμη.Να χαίρεσαι το απόκτημά σου!
-
τι μάρκα είναι το απωθητικό νερού που σου έδωσαν? Ψάχνω να βάλω και εγώ. Κάνει πολυ καλη δουλειά. Μην ανησυχείς για το GPS σου, δεν θα έχει απολύτως καμία επίδραση!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
τι μάρκα είναι το απωθητικό νερού που σου έδωσαν? Ψάχνω να βάλω και εγώ. Κάνει πολυ καλη δουλειά. Μην ανησυχείς για το GPS σου, δεν θα έχει απολύτως καμία επίδραση!Δε μου το έδωσαν. Η προσφορά αφορά την επίσκεψη σε κατάστημα της Glassdrive και τη δωρεάν τοποθέτηση του υλικού. Δε θέλω να πω το όνομα της ασφαλιστικής, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση. Το προϊόν λέγεται AQUACONTROL και ένα κατατοπιστικό video που βρήκα στο Youtube είναι το ακόλουθο:
http://il.youtube.com/watch?v=lIcUQ3k3DR8
Η τιμή του (από ό,τι μου είπε ο εκπρόσωπος της ασφαλιστικής) είναι στα 45 ευρώ. Διαρκεί για 20.000km.
-
α) Ναι απενεργοποιείται αν το θελήσεις με σύνδεση στο διαγνωστικό. Προσωπικά δεν το έχω κάνει σε κανένα από τα αυτοκίνητά μας για τον λόγο που προανέφερε ο Κωνσταντίνος. Να μας γίνει συνήθεια με το που καθόμαστε στο αυτοκίνητο να φοράμε αμέσως την ζώνη για να μηv το ακούμε.
β)Είναι αρκετά ελαφρύ το τιμόνι και χωρίς το city.
c) To aqcuacontrol να το βάλεις μιας και σου το προσφέρει η Interamerican σε συνεργασία με το δίκτυο της Glassdrive. (το είπα εγώ ). Δεν έχει καμία επίπτωση στη λήψη του σήματος του GPS. -
Καλό μήνα κύριοι των 220 (ευρώ)!
-
Καλό μήνα Κωνσταντίνε...
Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των 220 (850κε 89 μοντ, 800κε 99 μοντ και 1800κε 92 μοντ)...ένας Θεός ξέρει την κατηγορία μου...δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Καλό μήνα Κωνσταντίνε...
Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των 220 (850κε 89 μοντ, 800κε 99 μοντ και 1800κε 92 μοντ)...ένας Θεός ξέρει την κατηγορία μου...δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα...Καλό μήνα και απο μένα κύριοι!
Όταν θα σου έρθουν τα χαρτιά θα καταλάβεις σε ποια κατηγορία είσαι.... Στα 'Υψηλά Εισοδήματα' !!!
Λάμπρο μας κρύβεις πράγματα?
Τι προωθητική ενέργεια είναι αυτή της Glassdrive ?? Ισχύει μόνο για την Interamerican??
Δικαιολογία για νέο ταξιδάκι? -
Να σας βάλω ένα μικρό δίλλημα...
Τι θα προτιμούσατε (εμφανισιακά).
Αυτό (άν έρθει Ευρώπη)
ή αυτό (που είναι ήδη εδώ)
-
Εμφανησιακά...το Ρενό...
Το Φίατ μου κάνει μικρομέγαλο-μπασταρδεμένο και σαν να βιάστηκαν να το τελειώσουν να βγει γρήγορα...
Fiat Bravο 2007