-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σήμερα ήμουν με μια φίλη με το 3Gs και το έβλεπα δίπλα στο 4.
Η οθόνη του 3Gs είναι σαν αρχαία. Μέχρι να πάρω το 4 την θεωρούσα πολύ καλή, αν όχι τέλεια και τώρα την βλέπω και πραγματικά απογοητεύομαι. Όσοι είστε με 3g(s) μην κάνετε το λάθος να δείτε την οθόνη του 4.Και όσοι έχουν το 4άρι, μην κάνουν το λάθος και πιάσουν στο χέρι τους το 3G(S). H διαφορά στην εργονομία είναι τραγική (υπέρ του 3GS).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η οθόνη του 3Gs είναι σαν αρχαία. Μέχρι να πάρω το 4 την θεωρούσα πολύ καλή, αν όχι τέλεια και τώρα την βλέπω και πραγματικά απογοητεύομαι. Όσοι είστε με 3g(s) μην κάνετε το λάθος να δείτε την οθόνη του 4.Και όσοι έχουν το 4άρι, μην κάνουν το λάθος και πιάσουν στο χέρι τους το 3G(S). H διαφορά στην εργονομία είναι τραγική (υπέρ του 3GS).
Χωρίς θήκη είναι όπως τα λες. Αν όμως μπουν σε θήκη (θυμάμαι βέβαια ότι τις σιχαίνεσαι όπως η γάτα το νερό ) τότε οι παραπάνω γωνίες του 4 του δίνουν ένα καλύτερο θεωρώ κράτημα. Το 3gs με το 'λιωμένο σαπούνι' σχήμα μερικές φορές μου έφευγε από το χέρι γλιστρώντας. Το 4 κρατιέται πιο καλά (νομίζω).
-
Είναι βλακεία η θήκη, ειδικά στο 4.
Εγώ έβαλα ένα zagg invisibleshield, να προστατεύει λιγάκι και νομίζω έχει βελτιωθεί κάπως το κράτημα. -
Εριξα μια ματια σε αυτη την zagg και πολυ μου αρεσε, βγαινει ακομα και για 3GS ετσι ;
Πως ακριβως την τοποθετεις αυτη ; Απ'οτι καταλαβα ειναι αυτοκολλητο μπρος/πισω, αμα κανεις καμια μακακια και μπει στραβα ; --> http://www.zagg.com/images/products/ful ... IPHONE.jpg
-
Αν μπει στραβά την βγάζεις και την ξαναβάζεις.
Δεν ξέρω πόσες φορές αντέχει το βάλε βγάλε.
Εμένα μια φορά μου βγήκε και μου τσαλακώθηκε μάλιστα. Το είχα στο παντελόνι και είχα το θερμαινόμενο κάθισμα ανοιχτό. (Μην το έχετε ποτέ σε τόση θερμότητα).
Όταν το βγάζω και το βλέπω είχε γίνει χάλια. Είχε πάρει και σκόνες...
Το έβγαλα εντελώς το έπλυνα το πέρασα με σαπούνι και τώρα είναι και πάλι σαν καινούριο, αν και δεν μου έχει κάτσει καλά ένα σήμειο, αλλά είναι απο τη σκόνη. Αν το πλύνω λίγο ακόμη θα στρώσει. -
Να υποθεσω οτι τα εφερες μεσω ιντερνετ απ'το επισημο site ?
Τα 24$ ποσα εγιναν οταν προστεθηκαν μεταφορικα και τελωνειο ;
-
€10 μου είχε βγει με μεταφορικά.
Είχα ένα εκπτωτικό κουπόνι. Νομίζω οτι την δευτέρα θα έχει έκπτωση 50% η zagg, αν ενδιαφέρεσαι τότε είναι η κατάλληλη μέρα.edit: Δεν πέρασαν τελωνείο.
-
Νομίζω οτι την δευτέρα θα έχει έκπτωση 50% η zagg, αν ενδιαφέρεσαι τότε είναι η κατάλληλη μέρα.Ειναι σιγουρο αυτο ; Που το ειδες ;
-
Στο facebook τους!
Επίσης το δικό μου πακέτο ήρθε απο UK.
-
Στο facebook τους!Επίσης το δικό μου πακέτο ήρθε απο UK.
Ωστε γι'αυτο δεν περασε τελωνειο ! Εχουν παραρτημα στο UK ? Στειλε ενα λινκ ρε συ.
-
-
Πολυ ομορφα !
Να ρωτησω κατι, επειδη βλεπω οτι το ινβιζιμπλ σιλντ βγαινει μονο με μαυρο καλυμα πισω και δεν με τρελαινει, μπορω να παρω πακετακι με το κανονικο μπροστα καλυμα και πισω να βαλω ενα απο τα skins η δεν οπυλανε τετοιο πακετο ;
-
Μπροστά και πίσω είναι διάφανο. Σαν μια λεπτή μεμβράνη.
-
Κοιτα, αφου εχει 50% εκπτωση σκεφτομαι να παρω με skin απο πισω, θα μου ερθει συνολικα στα 17€ και θα εχω και σχεδιο της προτιμησης μου. Το θεμα ειναι πως κανονισες εσυ και σου ηρθε απο Αγγλια ωστε να μην περασει τελωνειο ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Κοιτα, αφου εχει 50% εκπτωση σκεφτομαι να παρω με skin απο πισω, θα μου ερθει συνολικα στα 17€ και θα εχω και σχεδιο της προτιμησης μου. Το θεμα ειναι πως κανονισες εσυ και σου ηρθε απο Αγγλια ωστε να μην περασει τελωνειο ;Δεν το κανόνισα. Μάλλον Ελλάδα στέλνουν αποκλειστικά απο UK.
-
Οκ κανονιστηκε, εφτιαξα custom skin το εστειλα σε εναν φιλο. Θα μου το παραγγειλει αυριο αυτος γιατι εγω δεν εχω προπληρωμενες καρτες και τετοιες αηδιες, μαζι με ενα invisible shield. Χροντρικα απο 35$+10$ μεταφορικα, θα ερθει στα 17€.
Εισαι Θεος Γιαννη, ευχαριστω πολυ. Τοσο καιρο εχω θηκη στο 3G η οποια καλυπτει και μπροστα και πισω δινοντας παρα πολυ σε ογκο στο κινητο. Καθε φορα που το βγαζω για καποιον λογο απ'την θηκη καταλαβαινω ποσο ομορφο ειναι στην οψη αλλα και στην αφη. Τωρα με την zagg θα μπορω να το φχαριστιεμαι καθημερινα μιας και το αυτοκολλητο ειναι μονο 0,3mm. + πηρα ενα καλωδιο aux για να συνδεω το iPhone με το MP3 player στο αυτοκινητο (συνεργαζεται απογα παρεμπιπτοντως) οπου το βυσμα ειναι πολυ χοντρο και δεν εμπαινε πανω απ'την θηκη. Λογικα τωρα δεν θα αντιμετωπιζω τετοια προβληματα.
Ειμαι πολυ χαρουμενος ...
-
Είναι άσχημο να έχουμε τόσο όμορφες συσκευές και να τις καλύπτουμε με άθλιες θήκες.
Και επίσης έχεις και lifetime εγγύηση αν πάθει κάτι! -
2 ερωτησεις.
1 - Εφαγε σαβουρα το iPhone 3GS που εχω (απο αυτες που το iPhone 4 θα πηγαινε για μπρος και πισω κρυσταλλο)
και τα καπακια εχουν ξεκολλησει... Μαζι με δυο γρατζουνιες στο digitiser απο επαφη με κατι αιχμηρο.... Τελος παντον...
Που μπορω να παω να τα αλλαξω χωρις να παρω δανειο πρωτης κατοικιας;;;2 - Τωρα που βγηκε η νεα firmware. Πως θα την περασω, χωρις να χασω οσα εχω απο το Cydia;;;;
-
Η οθόνη του 3Gs είναι σαν αρχαία. Μέχρι να πάρω το 4 την θεωρούσα πολύ καλή, αν όχι τέλεια και τώρα την βλέπω και πραγματικά απογοητεύομαι. Όσοι είστε με 3g(s) μην κάνετε το λάθος να δείτε την οθόνη του 4.Mια χαρα ειναι και του 3GS
Και όσοι έχουν το 4άρι, μην κάνουν το λάθος και πιάσουν στο χέρι τους το 3G(S). H διαφορά στην εργονομία είναι τραγική (υπέρ του 3GS).
+1.000. ... .000
-
Περι ορεξέως είπε η μαϊμού και έφαγε το σαπούνι...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...