-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για την 159 τυχαινει να την εχει κολλητος φιλος μου, και εχω κατσει πισω (1,88 ειμαι) και δεν ειχα προβλημα, ουτε αυτος που την εχει.
Γιατι δεν δοκιμασες στην δικια σου αφου
Το οτι εχω στην κατοχη μου ενα type-r MY 2003 και μια alfa 159, μονο αυτο δεν αποδεικνυει.
viewtopic.php?f=15&t=12338&start=7770#p2015792μην ανησυχεις, και στη δικη μου μια 159jtm150, το ιδιο συμβαινει, απλα χρησιμοποιησα-δανειστηκα γνωμη-αποψη ενος αλλου, φιλου που εχει 159 και δεν εχει προβλημα, για να μην θεωρηθει οτι αποτελει προσωπικη αποψη!
Οπως ειπα προβλημα δεν υπαρχει, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει περισσια χωρων, και αυτο ειναι αποψη που συμμεριζονται οσοι ειναι κατοχοι (φορουμ-προσωπικες εμπειριες).
Αν θελεις απλετους χωρους, η 159 δεν ειναι η επιλογη σου!
Αλλωστε τα περισσοτερα sport sedan δεν φημιζονται για τους απλετους χωρους τους, αλλα ειναι αλλου καλα! -
O Busso καλά θα κάνει να σβήσει την πινακίδα του, καθώς οι Αλφίστι παραμονεύουν να του το κάψουν.
Ρε σεις, αν μου άρεσε να οδηγώ ψηλά, εγώ θα έκανα κάτι τέτοιο.
Get low... -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
καλοριζικο και καλοταξιδο το tiguan..!!δε μοιαζει ομως του 'κουτιου'... μεταχειρισμενο ειναι..?
Ευχαριστώ. Το αμάξι δεν είναι ούτε 11 μηνών. Το πήρα μέσα από την Καρέντα είχε 3.000χλμ και γλίτωσα σχεδόν 7.οοο ευρώ.... στα 28 έκλεισε η τελική τιμή του. Κανά test drive έκανε αλλά σπάνια και αυτό. Κυρίως οι διευθυντάδες το κυκλοφορούσαν.
Βασικά για καινούριο πήγα και προέκυψε αυτό. Το έκλεισα αμέσως. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Giuseppe ο αδελφός μου είσαι και γράφεις στο forum τόσον καιρό; (κι αυτός έχει 147 και tiguan)
Καλοτάξιδο να 'ναι!Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου
-
καλοταξιδο!
-
-
Tί είναι αυτό ρε σκωτσέζε?
-
@__nonos__/sakisalfa/Orestisren: Το ρίτμο χρησιμοποιείται κανονικά ( και με το νόμο ) καθημερινά από μένα. Ο φάδα ( αν το αποφασίσει ποτέ) θα δώσει το δικό του.
Πάντως ομολογώ, σε κάποια φάση μου είχε περάσει από το μυαλό η απόσυρση..
Είναι του '79 και δεν έχει ούτε 200.000km, με μηδενικά μηχανικά προβλήματα. Αλλά είναι γερασμένο μωρέ . Έχουν καθυστερήσει αμορτισέρ και ψιλοταλαιπωρείται κιόλας εδώ και λίγο καιρό . Τέσπα, θενκς!( Άσχετο, αλλά περισσότερα για φίλπα (υποχρεώσεις/ μίτινγκ/ 'αγώνες' ) που μαθαίνω; Θέλω-να-τρέξω Τώρα! μπαχαχαχχα )
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
@__nonos__/sakisalfa/Orestisren: Το ρίτμο χρησιμοποιείται κανονικά ( και με το νόμο ) καθημερινά από μένα. Ο φάδα ( αν το αποφασίσει ποτέ) θα δώσει το δικό του.
Πάντως ομολογώ, σε κάποια φάση μου είχε περάσει από το μυαλό η απόσυρση..
Είναι του '79 και δεν έχει ούτε 200.000km, με μηδενικά μηχανικά προβλήματα. Αλλά είναι γερασμένο μωρέ . Έχουν καθυστερήσει αμορτισέρ και ψιλοταλαιπωρείται κιόλας εδώ και λίγο καιρό . Τέσπα, θενκς!( Άσχετο, αλλά περισσότερα για φίλπα (υποχρεώσεις/ μίτινγκ/ 'αγώνες' ) που μαθαίνω; Θέλω-να-τρέξω Τώρα! μπαχαχαχχα )
Ξεκινα να διαβαζεις..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=27588
Οι πινακιδες ιστορικου ειναι η καλυτερη λυση εφοσον ειναι καλο το ριτμο.. Ουτε παγια εξοδα και φυσικα εκδηλωσουλες.. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μακάρι να υπήρχε ένα Alfa Romeo SUV και θα το είχα πάρει.Που να οδηγήσεις και κανένα κανονικό 4Χ4 αφού το Yeti δεν είναι ψηλό αλλά ημίψηλο... .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μακάρι να υπήρχε ένα Alfa Romeo SUV και θα το είχα πάρει.
SUV είπε ο άνθρωπος...όχι 156 (που δεν υπάρχει πια) υπερυψωμένη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tί είναι αυτό ρε σκωτσέζε?My νίσσαν μάικρα
-
Δεν βλέπω απντέιτ στην σιγκνιατουρ
-
Με ένα γέμισμα (και αν) το χρόνο , δεν έχει νόημα να το παρακολουθώ στο monitor
-
Έχει ενδιαφέρον να μας μιλήσεις για την αξιοπιστία του όμως
-
Μπα, κανένα ενδιαφέρον Εκτός από ένα χαλασμένο χειριστήριο στο τιμόνι (των φλας), από το '99 μόνο λάδια-φίλτρο.
Το έχω σε γκαράζ, έχω αποσυνδέσει και τους πόλους της μπαταρίας και παίρνει μπρος κάθε φορά τσακμάκι. Μέχρι στιγμής όλα καλά. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μπα, κανένα ενδιαφέρον Εκτός από ένα χαλασμένο χειριστήριο στο τιμόνι (των φλας), από το '99 μόνο λάδια-φίλτρο.+1 για το 'μόνο'.
Πιθανότερο το χειριστήριο να είναι απο ελαττωματική παρτίδα ή τυχαίο. Στο δικό μου (του 96', εσύ έχεις το ... f/l) μόνο το δωρο ραδιοκασετόφωνο χάλασε ως τώρα!
Και η χρήση του δικού μου εξακολουθεί να είναι ... ας πούμε έντονη! -
Αυτά είναι!
Άλλοι έχουν εφεδρικό κινητό στο συρτάρι, άλλοι έχουν εφεδρικό πακέτο τσιγάρα στο ντουλαπάκι... και άλλοι έχουν εφεδρικό αμάξι στο γκαράζ! -
-
Το δικό μου στην μοναδική φωτογραφία που το έχω απο κινητό:
3θυρο του 96', 1000 κυβικά, 5ταχυτο, έκδοσης Jive.
(Αγορασμένο με βαμμένους προφυλακτήρες. Εδώ και μια 10ετία είναι με 'μαιμου' άβαφους -άλλαξα και τον πίσω για αισθητικούς λόγους- αφού τρακαρε πριν λίγα χρόνια με έναν φράχτη).ΥΓ. Στη φωτο ο προφυλακτήρας δεν είναι λερωμένος/σκονισμένος/βρώμικος αλλά ... ξεθωριασμένος. Μαυρος ήταν στην αρχή.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!