-
Μα γιατί να στείλεις λαθεμένα στοιχεία όταν είναι πιθανό να λάβεις παραδάκι (στην περίπτωση που....);;;
Αν δεν ξέρεις ποιά στοιχεία να δώσεις, ευχαρίστως να σου δώσω τα δικά μου
-
Πως ανέβηκε έτσι ξαφνικά το επίπεδο!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πως ανέβηκε έτσι ξαφνικά το επίπεδο! -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Πως ανέβηκε έτσι ξαφνικά το επίπεδο!
quote]
Υψηλο επιπεδο διαλογου και ηθους καθως και σεβασμου των κανονισμων του φορουμ...
τα παντα λειτουργουν αψογα και αβιαστα χωρις παρεμβατικοτητα και με τα ιδια μετρα και σταθμα για ολους... (αφου βρισκουν και τα κανουν....)
το ονομα δεν παιζει κανενα ρολο και η αντιμετωπιση καποιων 'επωνυμων' ειναι καθολα δικαια...κατα τα αλλα η ταυτοποιηση θα ελυνε το προβλημα...πιο προβλημα? αυτο που δημιουργουν ΚΑΠΟΙΟΙ ταυτοποιημενοι?
καληνυχτα σας
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κατα τα αλλα η ταυτοποιηση θα ελυνε το προβλημα...πιο προβλημα? αυτο που δημιουργουν ΚΑΠΟΙΟΙ ταυτοποιημενοι?
καληνυχτα σας
(κυριολεκτικα με 2 μετρα και 2 σταθμα η αντιμετωπιση, μονοδρομος λοιπον η αποσυρση απο το εν λογω κομματι του φορουμ για τον οποιο υγειως σκεπτομενο).
Ενδεικτικοτατο παραδειγμα:
[/quote]ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΟΣΜΙΑ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!'EL-EM'[quote]
Δικιο/αδικο δεν ειναι αυτο που μας απασχολει. Το θεμα ειναι οτι το εν λογω forum (ειτε το αρεσει ειτε οχι) ειναι το πιο εγκυρο και προβεβλημενο για τα motorsport στη χωρα. Αν αυτο εκστομιζοταν στην τηλεοραση δεν θα τον διεκοπτε κανεις; Κυριοι (forum), εχετε χασει εντελως τον ελεγχο ή τελος παντων δεν αποφασιζετε πραγματικα να ραψετε αυτον που δεν σεβεται τον συνομιλητη του. Το σπορ ειναι κυριολεκτικα στον πατο, πιο κατω δεν εχει. Ειναι αποκομμενο απο τα ευρεια μεσα ενημερωσης και ειναι βεβαιο οτι η πορτα δεν θα ανοιξει ποτε οσο ειναι ετσι τα πραγματα. Λιγα πραγματα εχουν μεινει για τον απλο κοσμο που ανθισταται στη μποχα και τη χαβρα και θελει να βλεπει/συμμετεχει. To περιοδικο, το rally.gr και το 4TF ειναι στην ουσια αυτα που εχουν μεινει + οι εκπομπες των Φωτεινελη και ΝΤ. Προσεχτε λοιπον γιατι μεσω αυτων βγαινει η οποια καλη ή κακη εικονα. Το χαλι εχει παραγινει. Αμα θελαμε να μπινελικωνουμε και να πλακωνομαστε υπαρχει και το ποδοσφαιρο και τα λοιπα μπαλοαθληματα για ξεχαρμανιασμα. Οπως βλεπετε η τακτικη σας ουδολως αποδιδει. Καντε κανα αναποδο πληκτρολογιο λοιπον γιατι το εχετε χασει το ρημαδι και πατε φουλ για την αμμοπαγιδα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κατα τα αλλα η ταυτοποιηση θα ελυνε το προβλημα...πιο προβλημα? αυτο που δημιουργουν ΚΑΠΟΙΟΙ ταυτοποιημενοι?
καληνυχτα σας
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΟΣΜΙΑ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!
'EL-EM'
Ντροπη και αισχος απλα mods, εχει δεν εχει δικιο. Αν ηταν πχ στην TV και εκστομιζε αυτο, θα εμενε ετσι;
-
Ποιός κανόνας του Forum θεωρείς ότι παραβιάστηκε στη συγκεκριμένη συζήτηση ?
Δε μιλάω για επίπεδο και αντικείμενο συζήτησης, για το οποίο είναι υπεύθυνοι οι συμμετέχοντες και μόνο , μιλάω μόνο για τον κανονισμό του Forum, με βάση τον οποίο γίνονται οι παρεμβάσεις των moderators.
Ως χρήστης του Forum, δε μου άρεσε το συγκεκιμένο θέμα.
Ως moderator, πλην του μικρού θέματος με τα greeklish, δε διαπίστωσα αδιαμφισβήτητη παραβίαση κανονισμών. -
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.Αυτοι σου κανουν;
Ο Χασιωτης εχει μικρο θεμα με τα greeklish ενω ο el-em δεν εχει που γραφει μονιμως κεφαλαια...
Ψωμι-τυρι δεν εχουμε, λουλουδια για τα...μας! Αυτο που βλεπουμε ειναι οτι ακρη δεν βγαινει. Ο,τι γινοταν συνεχιζει να γινεται. Τεσπα οι ελληνικοι αγωνες εχουν εκατομμυρια προβληματα, αυτο ειναι το μικροτερο. Απλα οι 'καλοι' (τους οποιους ολοι ψαχνουν) την κανουν με ελαφρα αηδιασμενοι απο ολους και απο ολα. Το μονο που εχει μεινει πλεον στους αγωνες ειναι καθαρα η οδηγικη ευχαριστηση, οτιδηποτε αλλο απλα σου αφαιρει χρονια απο τη ζωη σου.-ΥΓ: Σορρυ για τα 2 ποστ, ειχε κολλησει το site την ωρα που τα εγραφα, και πανω που πηγα να σβησω το 2ο, το οποιο εγραψα γιατι δεν εβλεπα το 1ο, απαντησε ο nass.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).Σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν η πρόκληση οργισμένης αντίδρασης, δεν ήταν flame baiting. Πάει αυτό.
Επίσης δεν επρόκειτο για προσωπική επίθεση αλλά για (σε έντονο ύφος, σύμφωνοι) αναφορά ενός (κατά πάσα πιθανότητα πραγματικού, εφ΄όσον αναφέρεται σε κάτι που έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο) περιστατικού. Γεμάτο είναι το Forum από αναφορές σε ακόμα πιο έντονο ύφος πχ. για πατάτες αντιπροσωπειών, συνεργείων κτλ. Πρέπει να ξεχωρίζουμε την επίθεση ενάντια στο πρόσωπο ('είσαι μαλάκας') από την αναφορά περιστατικών ('έκανες αυτό και αυτό'), έστω και σε έντονο ύφος ('έκανες αυτό και αυτό, ήταν μαλακία').Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.
Αν μιλάς για το 'ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ', ειλικρινά εμένα τουλάχιστον μου ξέφυγε (και πιθανότατα και απ΄όσους άλλους moderators)
Ως προς αυτό έχεις δίκιο (αν και κανένας δεν το ανέφερε ('Report to moderator', το τριγωνάκι πάνω από τις δημοσιεύσεις), να υποθέσω ότι είναι στα πλαίσια του 'εγώ δε γίνομαι ρουφιάνος' που αναφέρθηκε ?)
Κατά τα λοιπά, η όλη φρασεολογία ήταν αντίστοιχη μιας σε έντονο ύφος συνομιλίας αλλά δε θεωρώ ότι ξέφυγε από τα πλαίσια αυτά.Αυτοι σου κανουν;
Οχι δε μου κάνουν.
Κατά τη γνώμη μου (δεν έχω άποψη για το τι νομίζουν οι άλλοι moderators αλλά για να μην επέμβει κανείς πιθανότατα και οι άλλοι συμφωνούν) δεν στοιχειοθετούσαν περίπτωση παρέμβασης moderator. Αν έχεις προσέξει, το moderation στο Forum είναι γενικά (δηλ. σε όλα τα θέματα) χαλαρό και πρέπει να ξεφύγουν τα πράγματα για να επέμβει moderator. Σε άλλα Fora με το που θα κάνεις 'κιχ' σε κάνουν ban, εδώ το παλεύουμε το πράγμα. Κτλ. κτλ. Δες και σε άλλα θέματα τι ομηρικοί καυγάδες έχουν πέσει (πχ. αν θυμάμαι καλά παρακολουθείς τα 'Ραντάρ' οπότε έχεις δει κάποιες πρόσφατες μάχες εκεί). Αυτό είναι παντ΄εξ΄απ΄ανέκαθεν έτσι με τη λογική ότι το κλίμα του Forum δεν την επιβάλλουν οι moderators και ο administrator αλλά οι χρήστες του. Και στο κάτω-κάτω, ειπώθηκαν και μαθεύτηκαν και κάποια ενδιαφέροντα με αφορμή το θέμα αυτό, έτσι δεν είναι ?Ο Χασιωτης εχει μικρο θεμα με τα greeklish ενω ο el-em δεν εχει που γραφει μονιμως κεφαλαια...
Ενώ τα greeklish απαγορεύονται σαφώς από τον κανονισμό του Forum, τα κεφαλαία δεν απαγορεύονται, απλά είναι παραβίαση του netiquette η χρήση τους και αποθαρρύνεται.
Ψωμι-τυρι δεν εχουμε, λουλουδια για τα...μας! Αυτο που βλεπουμε ειναι οτι ακρη δεν βγαινει. Ο,τι γινοταν συνεχιζει να γινεται. Τεσπα οι ελληνικοι αγωνες εχουν εκατομμυρια προβληματα, αυτο ειναι το μικροτερο. Απλα οι 'καλοι' (τους οποιους ολοι ψαχνουν) την κανουν με ελαφρα αηδιασμενοι απο ολους και απο ολα. Το μονο που εχει μεινει πλεον στους αγωνες ειναι καθαρα η οδηγικη ευχαριστηση, οτιδηποτε αλλο απλα σου αφαιρει χρονια απο τη ζωη σου.-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το Forum των 'Ελληνικών αγώνων' θα έχει διαφορετική εικόνα από τους αγώνες εν γένει ? Κάτι σε 'εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω' νομίζω είναι η πρέπουσα απάντηση. Και όποιος πίστεψε, πως η ταυτοποίηση το λύνει αυτό και ξαφνικά οι 'Ελληνικοί αγώνες' θα γίνουν ο φιλολογικός σύλλογος Παρνασσός, είναι εκτός θέματος. Και ούτε νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπός που μπήκε η ταυτοποίηση από τις Τ.Ε. αλλά περισσότερο να είναι ο καθένας υπόλογος για τα λεγόμενά του. Ακόμα και στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν σαφώς εκτός ελέγχου με το παλιό καθεστώς.
Για τα υπόλοιπα που λες, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αλλά δεν είναι του παρόντος.
ΥΓ: Σορρυ για τα 2 ποστ, ειχε κολλησει το site την ωρα που τα εγραφα, και πανω που πηγα να σβησω το 2ο, το οποιο εγραψα γιατι δεν εβλεπα το 1ο, απαντησε ο nass.
Δεν απάντησα καν σε σένα αλλά στον MAD-MAX-13 παραπάνω αλλά με έφαγε και μένα ο δαίμων της τεχνολογίας.
-
Κοιτα nass, δεν προκειται να μπω στο ματαιο παιχνιδι να 'κοψω' το post και να σου απαντησω για 2 λογους:
- Το φορουμ ειναι 'δικο σας' (ΟΚ ξερω, εισαι mod και οχι admin), εχετε παρει τις αποφασεις σας. Το μονο που κανω ειναι να βλεπω και να σχολιαζω το αποτελεσμα.
- Δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με κανενα mod. Εχω προβλημα που οι 4Τ φερονται ανακολουθα με οσα πρεσβευει η ιδεολογια τους.
Απο εκει και μετα αυτο εγινε υποτιθεται για να ξεμπουρδελεψει το φορουμ (λογια σου). Συμφωνω οτι τελικα το επιπεδο συζητησης που εχουμε ειναι αντιστοιχο των ανθρωπων που πρωταγωνιστουν στο σπορ αυτη τη στιγμη. Δεν θελω κανενα φιλολογικο συλογο. Θελω να ειμαι ισος προς ισο οταν συζηταω. Αν εγω παρεκτραπω, να εχω τις αντιστοιχες συνεπειες. Αν αυτος παρεκτραπει, το ιδιο. Ε λοιπον αυτο δεν γινεται εδω με καποιους. Απλα τα πραγματα.
Ο λογος που το εχω ψιλοτραβηξει σε σχολιασμο ολο αυτο ειναι οτι θεωρω οτι τοσα χρονια εχω ενα α επιπεδο και πλεον και μια χ,ψ πορεια στο χωρο των αγωνων οποτε εχω το δικαιωμα. Τελος αν νομιζεις οτι τα τελευταια χρονια οποιος ασχολειται με τους ελληνικους αγωνες μπορει να αντλησει κατι περισσοτερο απο την οδηγικη ευχαριστηση, τι να πω...μαλλον αλλο σπορ παρακολουθεις εσυ και αλλο εγω. Τελος παντων, μη το ψαχνουμε αλλο. Συγνωμη που το συνεχισα, αλλα ειναι η τελευταια φορα.Αν δω οτι το φορουμ 'στρωνει' και ειναι δικαιο παντου και παντα, θα 'πιστοποιηθω'. Ετσι οπως ειναι τωρα, ΠΟΤΕ.-
-
- Το φορουμ ειναι 'δικο σας' (ΟΚ ξερω, εισαι mod και οχι admin), εχετε παρει τις αποφασεις σας. Το μονο που κανω ειναι να βλεπω και να σχολιαζω το αποτελεσμα.
Δεκτόν.
- Δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με κανενα mod. Εχω προβλημα που οι 4Τ φερονται ανακολουθα με οσα πρεσβευει η ιδεολογια τους.
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς, για ένα περιοδικό αυτοκινήτου δε λέμε ? Εδώ δεν έχουν ιδεολογία τα κόμματα, θα έχουν τα περιοδικά ? Ας είμαστε ρεαλιστές...
Απο εκει και μετα αυτο εγινε υποτιθεται για να ξεμπουρδελεψει το φορουμ (λογια σου). Συμφωνω οτι τελικα το επιπεδο συζητησης που εχουμε ειναι αντιστοιχο των ανθρωπων που πρωταγωνιστουν στο σπορ αυτη τη στιγμη. Δεν θελω κανενα φιλολογικο συλογο. Θελω να ειμαι ισος προς ισο οταν συζηταω. Αν εγω παρεκτραπω, να εχω τις αντιστοιχες συνεπειες. Αν αυτος παρεκτραπει, το ιδιο. Ε λοιπον αυτο δεν γινεται εδω με καποιους. Απλα τα πραγματα.
Διαφωνώ 100% μαζί σου και μάλιστα με προσβάλλει προσωπικά (ως mod) αυτό που λες, διότι υπαινίσσεσαι δύο μέτρα και δύο σταθμά (δεν ισχύει) και μάλιστα ενσυνείδητα (αυτό και αν δεν ισχύει).
Λάθη φυσικά και γίνονται αλλά, αν μου επιτρέπεις, το πρωταρχικό λάθος των 'Ελληνικών αγώνων' δεν είναι οι moderators αλλά ο τρόπος που επιλέγουν κάποιοι χρήστες να εκφράζονται.Ο λογος που το εχω ψιλοτραβηξει σε σχολιασμο ολο αυτο ειναι οτι θεωρω οτι τοσα χρονια εχω ενα α επιπεδο και πλεον και μια χ,ψ πορεια στο χωρο των αγωνων οποτε εχω το δικαιωμα.
Στο Forum έχεις τα ίδια δικαιώματα με οποιοδήποτε άλλο χρήστη. Απλά είναι δικαίωμα των υπόλοιπων να κρίνουν τα λεγόμενά σου (και μου) ανάλογα με το ποιόν σου (και μου) ή και τελείως ανεπηρέαστα.
Τελος αν νομιζεις οτι τα τελευταια χρονια οποιος ασχολειται με τους ελληνικους αγωνες μπορει να αντλησει κατι περισσοτερο απο την οδηγικη ευχαριστηση, τι να πω...μαλλον αλλο σπορ παρακολουθεις εσυ και αλλο εγω.
Προσβάλλεις όλους όσους δεν οδηγούν, από τους κριτές μέχρι, πάνω απ΄όλους, τους θεατές. Δεν τρέχεις μόνος σου ξέρεις.
Τελος παντων, μη το ψαχνουμε αλλο. Συγνωμη που το συνεχισα, αλλα ειναι η τελευταια φορα.
Νομίζω κάνουμε μια ευπρεπή συζήτηση. Θα μπορούσα να οχυρωθώ πίσω από το moderat-ιλίκι και να σε γράψω (όπως και τον MAD-MAX-13 που έγραψε τα ίδια πάνω κάτω) εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αν μου επιτρέπεις, το ό,τι δεν το έκανα αλλά μπαίνω στη διαδικασία καλόπιστης απάντησης στην καλόπιστη κριτική σου δείχνει ότι μάλλον κάπου κάνεις λάθος στην κριτική σου.
Αν δω οτι το φορουμ 'στρωνει' και ειναι δικαιο παντου και παντα, θα 'πιστοποιηθω'. Ετσι οπως ειναι τωρα, ΠΟΤΕ.-
Η ζωή δεν είναι δίκαιη 'ΠANTOY' και απαιτείς από ένα Forum να είναι. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς αγαπητέ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεκτόν.
Καλοσυνη σου.
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς, για ένα περιοδικό αυτοκινήτου δε λέμε ? Εδώ δεν έχουν ιδεολογία τα κόμματα, θα έχουν τα περιοδικά ? Ας είμαστε ρεαλιστές...
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις. 40 χρονια εκλεισαν οι 4Τ και μας λενε για παραδοση, ιδεολογια (περι αυτοκινησης ακομα και ζωης) κτλ.
Διαφωνώ 100% μαζί σου και μάλιστα με προσβάλλει προσωπικά (ως mod) αυτό που λες, διότι υπαινίσσεσαι δύο μέτρα και δύο σταθμά (δεν ισχύει) και μάλιστα ενσυνείδητα (αυτό και αν δεν ισχύει).
Λάθη φυσικά και γίνονται αλλά, αν μου επιτρέπεις, το πρωταρχικό λάθος των 'Ελληνικών αγώνων' δεν είναι οι moderators αλλά ο τρόπος που επιλέγουν κάποιοι χρήστες να εκφράζονται.ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και ισχυει. Καποιοι μπορουν να τραβηξουν το σκοινι λιιιιιγο παραπανω απο καποιους αλλους. Π-α-ρ-α-δ-ε-ξ-ο-υ το.
Προσβάλλεις όλους όσους δεν οδηγούν, από τους κριτές μέχρι, πάνω απ΄όλους, τους θεατές. Δεν τρέχεις μόνος σου ξέρεις.
Μιλαω 'εσωτερικα' στο φορουμ, οπου οι περισσοτεροι ειναι οδηγοι. Απο εκει και περα προσωπικα εχω περασει απο πολλα ποστα προτου πιασω τιμονι στα χερια μου oλα αυτα τα χρονια. Μονο μηχανικος δεν ειμαι.
Η ζωή δεν είναι δίκαιη 'ΠANTOY' και απαιτείς από ένα Forum να είναι. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς αγαπητέ
Η επιτομη του Ελληνα: Αυτο ειναι που σιχαινομαι και δεν εχω να σκεφτω τιποτα. Ο,τι 'εχτισες' επιχειρηματολογικα το γκρεμισες με αυτη τη φραση. Να σαι καλα.-
-
'EL-EM'
Μόλις έγινε ο προσωπικός μου θεός! -
αυτό που θέλει να πει ο johandelta είναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία.
Αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν ένας κοινός χρήστης π.χ. Πατρινός ή ιταλάκιας αν έκανε κάτι τέτοιο (παραδείγματα φέρνω) με έναν οδηγό αγώνωνanyway προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω αφού δεν ασχολούμαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
anyway προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω αφού δεν ασχολούμαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό που θέλει να πει ο johandelta είναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία.
Αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν ένας κοινός χρήστης π.χ. Πατρινός ή ιταλάκιας αν έκανε κάτι τέτοιο (παραδείγματα φέρνω) με έναν συνοδηγό αγώνωνfixed
-
'EL-EM'
Μόλις έγινε ο προσωπικός μου θεός!GOD speaking
και μετα λετε οτι ψαχνετε να βρειτε ποιοι ευθυνοντε για την κατασταση των ελληνικων αγωνων....μπροστα σας τους εχετε αλλα τους χαιδευετε... και υστερα τους εχουν σαν παραδειγμα οι νεοι και σου λεει αυτος παει εναντια σε γραπτους και η8ικους κανονες και αντι να τιμωρηθει εχει γινει και ''''διασημος''''' αρα εγω γιατι καθομαι και σεβομαι καποια πραγματα? θα κανω τα ιδια με αυτον μπας και γινω σαν και αυτον...
προσβολες
προσωπικες επιθεσεις
ειρωνια
μη σεβασμος προσωπικοτητας
μεγαλοποιηση καταστασεων
εκουσια δημιουργια εντασης και εντυπωσεων
κλπ κλπ κλπχρονια τωρα μενουν απο ολους σε ολα τα επιπεδα ατιμωρητα....
-
Για πες μου, τι νομίζεις ότι ευθύνεται περισσότερο ?
Ο επώνυμος (στυλ el-em ή APR), που τα λέει 'στα ίσια' -και έστω ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ξεφεύγει (και έχουν πέσει και ban σε κάποιους από αυτούς) ?
ή
Ο ανώνυμος, που λοιδωρεί, ειρωνεύεται, διασπείρει φήμες ή υπόνοιες (δηλ. πράγματα που δεν είναι άμεσα ή εύκολα κολάσιμα από τους mods) ?
Με άλλα λόγια τι από τα δύο ?
Ο χρήστης Επώνυμος έγραψε:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΝ MAD-MAX-13 ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 10 ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!ή
Ο χρήστης Επώνυμος έγραψε:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΝ MAD-MAX-13 ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 10 ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!Ναι ενω οταν ειχεσ κοψει δρομο στην κοπανα ησουν σχετικοσ
Τυπικά ο πρώτος παρεμβαίνει τον κανονισμό περισσότερο από το δεύτερο αλλά το δεύτερο ΙΜΗΟ είναι πολύ χειρότερο.
Ας φύγουν λοιπόν οι δεύτεροι (και η ταυτοποίηση είναι μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, να δούμε αν θα πετύχει) και θα προσπαθήσουμε (σαν mods) σκληρότερα να συμμαζέψουμε τους πρώτους.
Επιμένω πάντως ότι ενσυνείδητη διακριτική συμπεριφορά δεν παρέχεται σε οποιονδήποτε.
-
Ο επώνυμος δηλαδή δεν λοιδωρεί, ειρωνεύεται, διασπείρει φήμες ή υπόνοιες ;
-
Ο επώνυμος δηλαδή δεν λοιδωρεί, ειρωνεύεται, διασπείρει φήμες ή υπόνοιες ;Η διασπορά φημών / υπονοιών δεν εμπίπτει στον κανονισμό. Για τα υπόλοιπα, όταν το κάνει και διαπιστωθεί, πέφτει παρέμβαση moderator (πολλάκις έχει γίνει και, όπως είπα, έχουν πέσει και σχετικά ban).
Σε προσωπικό επίπεδο (και ασχέτως του κανονισμού) προτιμώ κάποιον που 'μου τη λέει' (ακόμα και αν φτάσει να με βρίζει) κατα πρόσωπο / επώνυμα (αρκεί να έχει λόγο να το κάνει) παρά κάποιον που με θάβει με ευγένεια ή διασπείρει φήμες σε βάρος μου πίσω από την πλάτη μου / ανώνυμα.
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?