-
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ??
ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ...ΑΣΧΕΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΚΑΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ (ΓΥΑΛΙΝΗ)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ SNOWBOARD????? -
ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ...ΑΣΧΕΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΚΑΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ (ΓΥΑΛΙΝΗ)
Ο χρήστης jimmad4 έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ SNOWBOARD?????Τι κινηση εχει το αμαξι σου;
Για αλυσιδες υπαρχει το viewtopic.php?f=5&t=6221&hilit=%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82&start=450 -
Υπο νορμαλ συνθηκες και ανηφορα πισω,σε κατηφορα μπροστα.
Ποιο σμαρτ εχεις 450 η 451? -
to 450 (700cc) ΔΕΝ παιρνει αλυσιδες αλλά τις λεγόμενες 'καλτσες' ή 'σακούλες' ή 'πανιά'
νομίζω το ίδιο ισχυει και για την περιπτωση του 451 (1000cc)επισης συμφωνα με οδηγιες τα αντιολισθητικά αυτά μέσα τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς εκτός και αν καποιος 8ελει να βαλει και στους 4
-
Αμα χωρανε τα χερια σου μια χαρα περνει,σιγουρα οι καλτσες ειναι ποιο βολικες και ευκολες αλλα αμα θελεις ντε και καλα να βαλεις με λιγο ζορι θα μπουν.
Στην κατηφορα χρειαζεσαι κατευθηντικοτητα και οχι τη ροπη του κινητηριου αξονα,αρα οταν κατεβαινεις απο βουνο ασχετως τον αξονα κινησης αλυσιδες παντα μπροστα. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 800cc..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ EXTRA ΚΟΝΔΥΛΙ.. -
Ο χρήστης jimmad4 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 800cc..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ EXTRA ΚΟΝΔΥΛΙ..800cc ειναι μονο τα diesel...
-
Αλυσσίδες βάζουμε ΠΑΝΤΑ στούς κινητήριους τροχούς, επομένως στήν περίπτωσι τού Σμάρτ πίσω. είτε σέ ανηφόρα είτε σέ κατηφόρα, ώ μειράκια!
-
Το μειράκια ειναι ειρωνικο;
-
Ο χρήστης NORD έγραψε:
Αλυσσίδες βάζουμε ΠΑΝΤΑ στούς κινητήριους τροχούς, επομένως στήν περίπτωσι τού Σμάρτ πίσω. είτε σέ ανηφόρα είτε σέ κατηφόρα, ώ μειράκια!,κατι θα ξες για να το λες,ποσα πισωκινητα εχεις στο γκαραζ σου,εγω δυο
-
Όλα τά Σμάρτ παίρνουν αλυσσίδες.
Aκόμη καί αυτά πού 'δέχονται μόνο κουβέρτες'
Τό παρακάτω εργοστάσιο αποτελεί μέρος τού ομίλου THULE καί βγάζει ψιλή καδένα ώστε νά χωρά εκεί πού η απόστασι ελαστικού-θόλου είναι πολύ μικρή.
www.konig.it/SearchCateneNeve.aspx?ID=
ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ SMART FOR TWO