Sep 26, 2010, 3:23 PM

Ο χρήστης vice246 έγραψε:

γράφτηκε για την ανάγκη συνεργασίας 5, 10, 50 ανθρώπων που θα εμποδίσουν την κάθοδο των βαρβάρων και τον βιασμό της ζωής μας και των παιδιών μας...πως μπορεί να γίνει αν δεν αντιμετωπίζουμε πρώτα εμείς με κατανόηση τα προβλήματα των διπλανών μας ώστε να γίνει κάποια αρχή....

επειδη εγω το εγραψα, δε καταλαβα τι εννοεις?

• οτι δε μπορουν να το κανουν?
  • δε πρεπει να το κανουν?
  • εχουν κατι καλυτερο να κανουν?

εμεις να δειξουμε απεριοριστη κατανοηση, αυτοι που εχουν το προβλημα, να μην κανουν τιποτα? Να τραφουν απο τη δικη μας συμπαθεια και να περιμενουν απο μας να τους βρουμε τις λυσεις?

η κατανοηση που εμεις δειχνουμε, χωρις να ερωτηθουμε μαλιστα, ειναι οτι αυτη η 'απελευθερωση' θα κοστισει 750εκ στον προυπολογισμο του κρατους , οταν απο την μειωση των συνταξεων εξοικονομηθηκε 1δις...

εννοειται οτι οι κυβερνωντες επιθυμουν την ενταση μεταξυ των κοινωνικων ομαδων. Ειδαμε και θα δουμε και αλλες απεργιες, πορειες κτλ κτλ απο διαφορους που θιγονται ή 'θιγονται'. Γιατι δε μαζευονται ολοι μαζι οι θιγμενοι να κανουν μια πορεια την ΙΔΙΑ μερα και να καψουν τη Βουλη? Τους εμποδιζει κανενας? Θα τους δειρουν οι αστυνομικοι των 700 πλεον €?

το εχω ξαναγραψει, η χωρα ειναι στη κατασταση που ειναι, και δεν βρισκονται ουτε ΔΕΚΑ*** (10) πολιτες να κανουν μια ειρηνικη διαμαρτυρια εξω απο το σπιτι του πρωθυπουργου και να ζητησουν 1-5-10 συγκεκριμενα πραγματα. Αυτο για μενα δειχνει οτι:

• δεν υπαρχει ελπιδα πλεον
  • ο Ελλην κοιταζει μονο τον πωπο του. Οταν αυτος απειληθει, τοτε θα γκρινιαξει. all time classic.

*** βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους που ΔΕΝ πανε.