-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ που έπαιζα με ένα που πήρε φίλος μου ξενέρωσα άσχημα. Καταλαβαίνω βέβαια πως έχω συνηθίσει στο desire, αλλά οκ... Πχ ακόμα και το diamond2 που έχω είναι καλύτερο...
πας σε άλλα βαλάντια τώρα...
εμείς παίζουμε στα 260 της επιδότησης και μόνο...Δεν αντιλέγω και το έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου, απλά μου χτύπησε άσχημα. Δεν χάνεις τίποτα βέβαια αν πας να το παίξεις λίγο από κοντά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ που έπαιζα με ένα που πήρε φίλος μου ξενέρωσα άσχημα. Καταλαβαίνω βέβαια πως έχω συνηθίσει στο desire, αλλά οκ... Πχ ακόμα και το diamond2 που έχω είναι καλύτερο...
εμείς παίζουμε στα 260 της επιδότησης και μόνο...Δεν αντιλέγω και το έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου, απλά μου χτύπησε άσχημα. Δεν χάνεις τίποτα βέβαια αν πας να το παίξεις λίγο από κοντά...
προφανώς και θα το δώ...
τώρα που είπες οθόνη είδα την οθόνη του γκάλαξι ς....
τι μηλο4 και π@υτσες μπλέ... -
τι μηλο4 και π@υτσες μπλέ...
δε το περιμενα αυτο απο σενα
κοιτα παντως και galaxy 3 στα ιδια λεφτα και πες μου ποιο σου αρεσε περισσοτερο γιατι βαριεμαι να παω να τα δω απο κοντα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι μηλο4 και π@υτσες μπλέ...
δε το περιμενα αυτο απο σενα
κοιτα παντως και galaxy 3 στα ιδια λεφτα και πες μου ποιο σου αρεσε περισσοτερο γιατι βαριεμαι να παω να τα δω απο κοντα
πάει το μήλο... σάπισε...
-
εχει σαπισει ηδη
πες, θα δεις και το galaxy 3 να μου πεις αν σου φαινεται καλυτερο απο το htc? -
εχει σαπισει ηδη
πες, θα δεις και το galaxy 3 να μου πεις αν σου φαινεται καλυτερο απο το htc?έτσι και αλλιώς δεν το θέλω για μένα το htc , για την μικρή είναι...
το μήλο αλλάζει μόνο με μήλο...
αν μου δώσουν την εταιρική επιδότηση (για 3τη συνεχόμενη χρονία... ) και μου βγεί τσάμπα μάλλον , αλλιώς το 3gs είναι κάτι παραπάνω από καλό... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Πρόσεξε ένα ακόμη σημείο. Αν προσπαθείς να περάσεις κομμένα κομμάτια απο το ΙΔΙΟ ΜΡ3 τότε ναι μεν φαίνονται στο itunes ξεχωριστά αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται conflict γιατί διαβάζει το id tag και ΟΧΙ τι τίτλο του έδωσες εσύ από μετονομασία , από κάθε κομμάτι. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν προσπαθούσα να περάσω δύο κομμάτια από το ίδιο τραγούδι. Δοκίμασε από διαφορετικά τραγούδια. Εγώ έχω δει μέχρι 4 διαφορετικά κομμάτια στη λίστα του τηλ.
Προφέσσορα δεν το κατάλαβα αυτό.
Το ringtone είναι 'm4r' ενώ το τραγούδι είναι κωδικοποίησης mp3.
Εκτός κι αν εννοείς να περάσω 2 τραγούδια mp3 από το ίδιο αρχείο.δοκίμασε το εξής:
- όταν δημιουργήσεις το m4r από το Mp3 άλλαξε και το όνομα του τραγουδιού. Βάλε αντί για Whole lotta love, Whole Lotta Love2
- στο μ4ρ που δεν συγχονίζεται πήγαινε στο φολντερ iPhone Ringtones (συνήθως είναι στο my documents) και άλλαξε όνομα.
Ερώτηση: με ποιο πρόγραμμα δημιουργείς το m4r?
εμένα και με αλλαγμένο όνομα ΔΕΝ τα ξεχωριζε και μου πέρναγε το ένα μόνο. αυτό που εννοούσα Κάβουρα είναι να έχεις 1 τραγούδι και να πάρεις 2 κομμάτια από αυτό. Το itunes (ή το iphone) θα διαβάσει το ΙΔΙΟ id tag από το αρχικό τραγούδι και θα παίρνει μόνο ένα. Δοκίμασε δλδ να πάρεις 30' από τρια διαφορετικά ΜΡ3 και λογικά θα σου περάσει και τα τρια κανονικά αφού έχουν διαφορετικό id tag (αυτό είναι η 'ταυτότητα' του ΜΡ3. Είναι η ΙΔΙΑ ακόμη και αν αλλάξεις σε ενα κομμάτι το όνομα του. Για να αλλάξεις το id θέλει ειδικό πρόγραμμα.
-
προφανώς και θα το δώ...
τι μηλο4 και π@υτσες μπλέ...Δες τες και έξω, στο φως του ήλιο και έλα να μας πεις πόσα απίδια πιάνει η over-saturated (σε βαθμό παραμόρφωσης) οθόνη του galaxy-s.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
προφανώς και θα το δώ...
τι μηλο4 και π@υτσες μπλέ...Δες τες και έξω, στο φως του ήλιο και έλα να μας πεις πόσα απίδια πιάνει η over-saturated (σε βαθμό παραμόρφωσης) οθόνη του galaxy-s.
τις είδα βράδυ σε σκοτάδι δίπλα στη θάλασσα με κουπα λίμπρε ανα χείρας...
καλές είναι όλες...σαν πρώτη γεύση η οθόνη του γκάλαξι είναι κόσμημα... το μήλο να σου πω την μαύρη μου αλήθεια δεν μου πολυαρέσει... τωρα αν μας βομβαρδίσει ο στεφανάκος με μνμ και διαφημίσεις και ξυπνήσει το (μονίμως σε υπερένταση ) καταναλωτικό μου ένστικτο( και βγει και καλή επιδότηση βεβαίως βεβαίως...)...
who knows...
-
Μη μας κάνεις το δύσκολο ...
-
εχει σαπισει ηδη
πες, θα δεις και το galaxy 3 να μου πεις αν σου φαινεται καλυτερο απο το htc?έτσι και αλλιώς δεν το θέλω για μένα το htc , για την μικρή είναι...
ποια μικρη?
-
εχει σαπισει ηδη
ποια μικρη?
αδερφή...
δεν αγοράζω σε γυναίκες ακριβά δώρα... -
εγω απο την αλλη δεν αγοραζω στην αδερφη μου
-
εγω απο την αλλη δεν αγοραζω στην αδερφη μουμε την επιδότηση της μάνας μου θα κάνω το δώρο...
-
καπως το σωζεις
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πρόσεξε ένα ακόμη σημείο. Αν προσπαθείς να περάσεις κομμένα κομμάτια απο το ΙΔΙΟ ΜΡ3 τότε ναι μεν φαίνονται στο itunes ξεχωριστά αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται conflict γιατί διαβάζει το id tag και ΟΧΙ τι τίτλο του έδωσες εσύ από μετονομασία , από κάθε κομμάτι. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν προσπαθούσα να περάσω δύο κομμάτια από το ίδιο τραγούδι. Δοκίμασε από διαφορετικά τραγούδια. Εγώ έχω δει μέχρι 4 διαφορετικά κομμάτια στη λίστα του τηλ.
Προφέσσορα δεν το κατάλαβα αυτό.
Το ringtone είναι 'm4r' ενώ το τραγούδι είναι κωδικοποίησης mp3.
Εκτός κι αν εννοείς να περάσω 2 τραγούδια mp3 από το ίδιο αρχείο.δοκίμασε το εξής:
- όταν δημιουργήσεις το m4r από το Mp3 άλλαξε και το όνομα του τραγουδιού. Βάλε αντί για Whole lotta love, Whole Lotta Love2
- στο μ4ρ που δεν συγχονίζεται πήγαινε στο φολντερ iPhone Ringtones (συνήθως είναι στο my documents) και άλλαξε όνομα.
Ερώτηση: με ποιο πρόγραμμα δημιουργείς το m4r?
εμένα και με αλλαγμένο όνομα ΔΕΝ τα ξεχωριζε και μου πέρναγε το ένα μόνο. αυτό που εννοούσα Κάβουρα είναι να έχεις 1 τραγούδι και να πάρεις 2 κομμάτια από αυτό. Το itunes (ή το iphone) θα διαβάσει το ΙΔΙΟ id tag από το αρχικό τραγούδι και θα παίρνει μόνο ένα. Δοκίμασε δλδ να πάρεις 30' από τρια διαφορετικά ΜΡ3 και λογικά θα σου περάσει και τα τρια κανονικά αφού έχουν διαφορετικό id tag (αυτό είναι η 'ταυτότητα' του ΜΡ3. Είναι η ΙΔΙΑ ακόμη και αν αλλάξεις σε ενα κομμάτι το όνομα του. Για να αλλάξεις το id θέλει ειδικό πρόγραμμα.
Κατάλαβα τι εννοείς, αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Εξαρχής ο τρόπος που έκανα ringtones ήταν από mp3 και μέσω του iRinger. Με αυτό το προγραμματάκι πάντα δημιουργείται νέο αρχείο, m4r, το οποίο αποθηκεύεται στο folder από όπου το itunes διαβάζει αυτόματα τα ringtones (στην περίπτωσή μου το MyDocuments\iPhone Ringtones). Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο πρόγραμμα για να κάνεις αυτή την δουλειά (είναι δύσκολο να υπολογίσεις με ακρίβεια τους χρόνους έναρξης και λήξης toy ήχου αλλά την δουλείά του την κα΄νει
Δοκίμασα χειροκίνητα να το σώσω με το ίδιο όνομα με το αρχικό τραγούδι και δεν είχε πρόβλημα να συγχρονήσει και τα δύο, και να παίζουν κανονικά.υ.γ.: σόρρυ για το καθυστερημένο της απάντησης αλλά το νετ στο σπιτι με χαιρέτησε (bye bye router )
-
είμαι σε δίλημμα!
ν'αγοράσω 3GS 16 ή htc desire? μτχ πάντα
χρήση σας έχω πει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είμαι σε δίλημμα!ν'αγοράσω 3GS 16 ή htc desire? μτχ πάντα
χρήση σας έχω πει
Αν πιστεύεις ότι έχεις υπομονή να ασχοληθείς με τις 2-3 ιδιαιτερότητες του iPhone και να προσαρμόσεις τον τρόπο σκέψης σου, προερχόμενος από τη λογική του PC, πάρε το μήλο.
Διαφορετικά, το desire είναι άψογο. Μεταξύ των δύο, δεν θα ήταν η επιλογή μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό.
Ως κάτοχος και 3GS και i4, πάντως, θα σου πω ότι με το 3GS θα στερηθείς ελάχιστα πράγματα σε σχέση με το 4άρι, ειδικά από άποψη ταχύτητας.
-
Οι κυριότερες διαφορές του 3GS από το 4G, εκτός της ανάλυσης της οθόνης, ποιες είναι επιγραμματικά;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι κυριότερες διαφορές του 3GS από το 4G, εκτός της ανάλυσης της οθόνης, ποιες είναι επιγραμματικά;5MP αντί για 3 του 3gs
HD βίντεο (και μίνι επεξεργασία μέσα στο κινητό)
512 αντί 256 ραμ (το βασικότερο προσόν του για μένα)
Βοηθητική κάμερα μπροστά για facetime (κάτι σαν βιντεοκλήση αλλά μέσω ιντερνετ όχι με 3G δίκτυο)
Προβληματική λήψη σε συνάρτηση με τον τρόπο πιασίματος (αυτό δεν είναι προσόν !!)
Γωνιώδης σχεδιασμός (πιάνεται καλύτερα για μένα)Θα στα πει όμως καλύτερα ο Στέφανος : http://www.apple.com/iphone/features/
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]